Официално: Локомотив Мездра - ЦСКА 4:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Официално: Локомотив Мездра - ЦСКА 4:0
Очаквано и по действащия правилник наказание. Играта продължава.
Ако трябва да бъдем напълно честни, наказанието служебна загуба на ЦСКА е много тъпо, защото вижте какво се получава - някакви олигофрени нахлуват на терена, погват да бият играчите на ЦСКА и треньорите, а след това БФС наказва същите тези играчи и треньори. Обаче БФС направи колосална глупост преди година, когато премахна наказанието "без публика". Така сега няма кой да бъде наказан, освен клуба. Иначе можеше да ги накаже примерно 5 мача на празен стадион и всичко щеше да е ок.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
До края на сезона ще има ново нахлуване.. Ако играем така и срещу Подуене ще има нахлуване! 

child in time написа:Очаквано решение! Твърда ръка , само това оправя нещата! Дано само да не е само за единия полюс !
ти как смяташ? левски имат рецидив с нацистки символи - имат ли наказание по правилника или бфс си затвори очите? или боя над официални лица от литекс в "ложите" на герена?

-
- Контакти:
Абе не е ясно, как когато всичко върви се казва, че отбора това са феновете и че те са 12-я играч на даден отбор, а когато се случи такова нещо - изведнъж феновете не са част от отбора и заради тях отбора не трябвало да страда....
спомняте ли си какво беше станало с Ливърпул.....
спомняте ли си какво беше станало с Ливърпул.....
- plamen etov
- Контакти:
Момчета ,а замислили се някой какъв цирк щеше да настане,във БФС ако Левски небеше домакин на мача с Цска,къдели щяха да измъдрат дасе играе дербито 

ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.
модератор Локо Сф.
Определено твърдя че това беше провокация на която феновете се хванаха. Батков си върна за резила с Казанската афера, по гаден начин напълно отговарящ на агентурното му минало. Ако искаме да станем шампиони има само един начин, бием всички от тук до края. А за Мездра мога само да кажа, че това не е стадион и ако Лицензионната комисия го одобри и за следващата година, аз лично ще направя снимков материал който ще изпратя до Лицензионната комисия на УЕФА.
И пак казвам ние сме си виновни, защото играхме отвратително слабо.
И пак казвам ние сме си виновни, защото играхме отвратително слабо.
Men are born to succeed, not to fail!
Henry David Thoreau
Henry David Thoreau
- bigbonusprize
- Контакти:
dakelata написа:До края на сезона ще има ново нахлуване.. Ако играем така и срещу Подуене ще има нахлуване!
Давайте. Е*ете м**ката на отбора... Каквото сами можете да си направите, никой не може

Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
ceci-blue написа:E ако не бяха присъдили това 4:0,ставаше много лесно,който и да пада Левски,Литекс,Локомотив феновете влизт на терена прекратяват срещата,и после да се преиграва.И тоя Борисов това не били фенове на Цска...а на кой са на Космос Кътина сигурно?
Много точно мнение.
Всяко друго, различно от това, е пристрастно, лишено от логика и неоснователно мрънкане.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
bigbonusprize написа:POPCORN написа:абе не може да стане.абе не ми говори глупости бе.човек като се е подготвил всичко предварително да видим дали не може да стане.то прди време влезнаха във вашата агитка и ви взеха трансперантите няма да може да отидат 30 човека на мач сис съни шалчета и да влезат на герена.никой не може да ме обедиш ,че не може да стане!
Само докато се опитат да нахлуят и ще бъдат набити (особено ако са непознати физиономии)В това съм сигурен... Както съм почти сигурен, че и при вас е подобна ситуацията...
Вие толкова ли сте малко там, че всички се познавате.