Никъде не пише, че ЦСКА трябва да загуби служебно - мачът мо

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

joro65
Контакти:

Re: Никъде не пише, че ЦСКА трябва да загуби служебно - мачът мо

Мнениеот joro65 » 22 мар 2010 14:28

peterx написа:Това, което се случва, е много жалко за нормалните фенове на ЦСКА.
Заради някакви малоумници отборът се срива.
Още по-жалко е обаче, че вместо да порицаят събитията шефовете на ЦСКА търсят всевъзможни оправдания.
А така доникъде няма да стигнем.
Истината е, че полицията разсрочва ОГРОМНИ задължения на червения клуб за охрана на Армията, а за 30 х. лева задължения на Локо Мездра същата полиция отказва охраната.
Дано на тези лумпени не им разрешат повече да се доближат до стадион.

П.П. Ако същото направят сини привърженици, то ПФК Левски напълно ще си заслужава наказанието.
На запад как само с едни стюарди се справят?

Не се ли сещаш защо се справят само със стюарди???
Изображение

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 22 мар 2010 14:28

Гадно мие бях в сектора в Мездра, но независимо какво решат за дисциплинарното наказанието едно трябва да стане ясно каквото и да пише в правилника на БФС и както и да се тълкува това е въпрос на кръв и с него не трябва БФС да се заиграва ЗАЩОТ ВСЯКО РЕШЕНИЕ РАЗЛИЧНО ОТ СЛУЖЕБНА ЗАГУБА ЗА НАС ЩЕ ДОВЕДЕ ДО ТАМ ЧЕ ВСЯКА ГОСТУВАЩА АГИТКА ПРИ НЕГАТИВЕН РЕЗУЛТАТА ЩЕ ВЛИЗА НА ТЕРЕНА И ЩЕ ПРЕКРАТЯВА МАЧА И ТОГАВА НАИСТИНА МОЖЕ И КРЪВ ДА СЕ ЛЕЕ.

Потребителски аватар
Samoyl
Контакти:

Re: Какво казва дисциплинарният правилник?

Мнениеот Samoyl » 22 мар 2010 14:29

Аз немога да разбера защо продължава тази истерия.Изчакайте довечера в 18:00 ще има заседания на Дисца и Спортното и те ще кажат.Има видео как феновете отиват до скамейката на цска пърбо бутат Андоне, след това продължават със Светльо Петров и накрая минават към този с 4 номер...Коста Янев май не съм сигурен. И немога да разбера как дудучето казва че не е имало фенове на цска от кошарата които са излезли на терена. Вижда се ясно как вратата се отваря и как почват да излизад феновете от там.Диарбекир,миарбекир няма значение.Докато тея глупаци били от агитката на Левски , цска или който и да е друг отбор, не спрат да ходат на стадионите ни няма да се оправят нещата...

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 22 мар 2010 14:34

Аз друго не мога да разбера освен истерията.
Много нещо за справедливост се говори... Полиция нямало, като имаше да не ги спря в Ловеч? В Англия се били били и нямало наказание- това ли е справедливото, което очаквате? Ако е така скоро по стадионите ще има по 100 човека лумпени и никой друг...
Тия надрусани хулигани трябва да се гонят до дупка (и тук не става въпрос само за червените фенове). Тая измет е навскяъде. Но за да се справим с тях трябва държава, трябва силно БФС, а в момента навскъде са п*тьовци търсещи "келепир". Е за това няма да се оправят нещата независимо какво ще бъде решението на БФС.

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Мнениеот Gonzo0009 » 22 мар 2010 14:37

ТУК НЕ Е турция щом се стигнало полицайте да го пазят от хвърчаши предмети....Няма смисъл да продължава.
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

Потребителски аватар
Blue Varna
Контакти:

Мнениеот Blue Varna » 22 мар 2010 14:41

На кой отбор публиката нахлу на терена?Какво означава,че ЦСКА нямали вина,щом са техни феновете и вината е тяхна.Като не изкат да носят отговорност за своята публика нека от сега нататъка да играят без такава и не до края на полусезона ами поне още 3год.занапред.Носете си отговорностите.И недейте обвинява Локо,съдията,БФС и т.н. ами вижте какви глупости ръси Д.Борисов,а се пресмивахте на Бай Ганьо
Жените са като богомолки - докато не изядат на мъжа главата, не се спират

Потребителски аватар
зелена_ракия
Контакти:

Мнениеот зелена_ракия » 22 мар 2010 14:42

Как не ви е срам бе? Всички ли сте с кастрирана съвест? Как може изобщо да си отваряте устата???

Нахлуване, бой, камъни, кръв, бити ДЕЦА бе @#%$@@% :evil: .. Никви фенове не са това а отрепки.
Трябва да има изваждане от А група и солиден брой присъди, за да не започнат съседите ви по отбор(и) и IQ да се окуражават.

Наглост без ограничения, дори космически.
Футболната мафия с надпис "БФС" е като дупенце-дясната буза е синя, лявата червена...
А по средата са резултатите, когато се свърже нашия с европейския футбол.

Потребителски аватар
red_fan
Контакти:

Мнениеот red_fan » 22 мар 2010 14:47

Айдееее, сините моралисти се събудиха. Благодаря ви, че ни учите на добро, пишете декларации и т.н. Аз нямам никакво намерение да оправдавам вчерашната случка, тя е тъпа, срамна и вредна за ЦСКА, само че ми писна да ми дават примери, видиш ли, в Англия публиката била на 2 м от терена... Господа, в Англия хората си изхвърлят боклука в едни нови съоражения, наречени кофи, а не през терасата, че даже и разделно го хвърлят. В Англия огромната част от хората по стадионите е с карти, т.е. присъствието на стадиона не е анонимно, както героите от вчера бяха. Не знам дали от полицията се притесняваха, дали от това тате да не ги види по телевизоро и да ги бъхти после... В Англия първо се освободиха от присъствието на лумпени като тези вчера, та чак после минаха на стюарди вместо полиция, а ние пак пообъркахме реда на реформата. Аз предлагам на вечното дерби да насипят пистата пред Б с камъни, да пуснат 300 цивилизовани европейци от Подуене, 5 стюарда пред тях и Ванката Караджов лекичко да ги почуква от разстояние, кати пичагата вчера... На мен ще ми е любопитно какво би станало, а на вас?!?

Цялата ви Мара втасала, че и на акъл да ни учите, баста!

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 22 мар 2010 14:55

Blue Varna написа:На кой отбор публиката нахлу на терена?Какво означава,че ЦСКА нямали вина,щом са техни феновете и вината е тяхна.Като не изкат да носят отговорност за своята публика нека от сега нататъка да играят без такава и не до края на полусезона ами поне още 3год.занапред.Носете си отговорностите.И недейте обвинява Локо,съдията,БФС и т.н. ами вижте какви глупости ръси Д.Борисов,а се пресмивахте на Бай Ганьо

Как реши, че феновете са на ЦСКА? В агитката на ЦСКА ли бяха или извън нея? Може да са фенове на Първа атомна и да са наминали през Мездра.
Когато отворите правилника на БФС и най-важното го прочетете и тогава разсъждавайте какво трябва да се прави. До тогава бълвате само тъпизми.Ясно.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 22 мар 2010 14:59

Не знам къде какво пише и как ще се тълкува, но единственото нещо което искам е загуба ЗА НАЗИДАНИЕ. Защото ми писна да ме е срам че съм от ЦСКА заради такива... Писна ми да се чудя в каква държава живеем и за какво ходим да гледаме мачове в такава обстановка... Писна ми да си заравяме главата в пясъка ИЛИ ДА Я КРИЕМ ПОД КАЧУЛКАТА, като че ли няма проблем...
Всичко това го казвам с ясното съзнание че може и да ви подразня, но аз обичам ЦСКА... Онзи ЦСКА, който дори когато пада с жалка и безмислена игра вдига глава и продължава... Защото в спорта е така...
НО МРАЗЯ ЛУМПEНИТЕ И ВАНДАЛИТЕ
Последна промяна от ros на 22 мар 2010 15:06, променено общо 1 път.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Върни се в “ЦСКА”