popaj написа:НИЕ САМО СИ ПЛЯМПАМЕ-ЛУПИ ТОВА,ЛУПИ ОНОВА,ЛУПИ -ПЕДАЛ,ЛУПИ БАНДИТ,ЛУПИ ЛИКВИДАТОР.ПРИКАЗВАМЕ СИ ЕЙ ТАКА....МОЖЕ ДА ИМАМЕ ПРАВО.АМИ,АКО ЛУПИ СЕ ОКАЖЕ ПРАВ И ЦЯЛАТА БАНДИЧКА НА БАЙ ГАНЮ,ПЕРУКАТА,КУБЕТО И СИЕ СЕ ОКАЖЕ ИСТИНСКИЯ ВИНОВНИК?КАКВО СТАВА ТОГАВА?ОНОВА ПЪРВОСИГНАЛНО ЖИВОТНО ДУЧЕТО ЩЕ ПОЕМЕ ЛИ ПЪТЯ НА БОРБАТА,ИЛИ ЩЕ ЧАКА ПАК ОТКЪДЕ ЩЕ ЗАМИРИШЕ НА СКАРА-БИРА.БЕЗПЛАТНА,РАЗБИРА СЕ.
Вярваме на Томов за заговора срещу ЦСКА!!!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- nostradamus
- Контакти:
Re: Вярваме на Томов за заговора срещу ЦСКА!!!
- Прикачени файлове
-
cr19.jpg
- АЗ СМЕНЯМ ДУЧЕТО,ОБЕШАВАМ ВИ ДА БИЯ ЛУПИ ПО ТРИ ПЪТИ НА ДЕН
- (70.88 KиБ) Свален 335 пъти
Батков вън!
veteran1972 написа:Ами то рогатите кво злорадстват така той затри и нас и вас бре сини рогоносци та ви сложиха още 2 роги БАТЕ и Жилина![]()
![]()
така че съм удовлетворен донякъде че ви пуснаха да се изложите пак , че ако не се изложите вие кой друг от България да го стори
![]()
![]()
А бе, "pishlio 1972", ей заради такива капутчета като тебе ще страдат хиляди почтени цесекари още дълго време!!! Заради такива лумпени-"ветерани" като тебе Лупи ще ви лупа дакато ви закрие!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
- last_thracian
- Контакти:
Най-интересното е ,че над 80 % от писалите по тази тема са левскари....Защо ли ги интересува тази тема толкова?!...Има нещо гнило...Ама от истината боли...Те се занимават с нашият клуб...Защо ли?!
thracian
last_thracian написа:Най-интересното е ,че над 80 % от писалите по тази тема са левскари....Защо ли ги интересува тази тема толкова?!...Има нещо гнило...Ама от истината боли...Те се занимават с нашият клуб...Защо ли?!
Занимаваме се с боклука Лупи, а не с ЦСКА!!! А щом вие продължавате да му пригласяте, на елементарните му оправдания със "сините лоши" /за световните неправди/, значи не сте по-далече от него!!!
Презирайки всеобщото израждане
lupi e mrasnik