Благодаря ти Данчо!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

ZARAA
Контакти:

Re: Благодаря ти Данчо!!

Мнениеот ZARAA » 15 фев 2010 15:01

Най-малкото заради това което е дал за отбора,не заслужава плюене от червените фенове.Единствената грешка може би беше че го преместиха да играе крило..

xWarden
Контакти:

Мнениеот xWarden » 15 фев 2010 15:42

Не знам защо трябваше да го продавате. Той беше сред най-добрите ви футболисти и е дал много на отбора ви !

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 15 фев 2010 16:03

Данчо винаги ще си остане от ЦСКА, един от червените победили Ливърпул и Леверкузен. На добър път в новия ти отбор ще те помним с добро, въпреки грешките и пропуските. Такъв е живота едни си тръгват идват нови, но само ЦСКА остава да свети на върха завинаги!

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 15 фев 2010 16:58

Тъжно е наистина!!Данчо не заслужаваше да си тръгне така-каквото и да си говорим.Да -направи грешки-нормално -но се раздаваше,бореше и доказа,че за да играеш в ЦСКА -трябва и друго освен да си добър играч-трябва СЪРЦЕ,ЛЮБОВ и СТРАСТ!!!Много от вас ,които доскоро го боготворяха-при първата грешка се обърнаха против него-нормално за нашите географки ширини!!!Но той даде много-това никой не може да му го отрече.
Яд ме е само за начина по който си тръгна-тихо през задния вход, като изгонено куче,наравно с играчи като Силва,Тимонов,Бранеков!!!Заслужаваше поне малко повече уважеие и благодарност,но........................!!!!!

Успех занапред и завинаги един от нас!!! ;) :( :(
Изображение

batebo
Контакти:

Мнениеот batebo » 15 фев 2010 17:09

Жалко ,жалко ,жалко !Един от последните с истински червено сърце !!! И Владо . Защо бе брикети,жалки пернишки и мамалиги смотани . Любооо ,
ама и ти ги надроби едни...!

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 15 фев 2010 17:13

batebo написа:Жалко ,жалко ,жалко !Един от последните с истински червено сърце !!! И Владо . Защо бе брикети,жалки пернишки и мамалиги смотани . Любооо ,
ама и ти ги надроби едни...!

Пич мене ме яд също многоо-не толкова ,че си тръгва-нормално различни тренъори -различни виждания.Проблема е начина по който буквално бе изритан-това е ОБИДНО!!За мене това си е с извинение селска постъпка!!!
Изображение

Потребителски аватар
redrOck
Контакти:

Мнениеот redrOck » 15 фев 2010 17:22

едно голямо благодаря на Данчо! завинаги един от нас!

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 15 фев 2010 17:55

Когато на един мач в началото на 21в на Армията се игра мач между ЦСКА и Черноморец и едно малко бързоного и технично момче се опълчи с цялата си страст на капитана на армейците тогава - Емил Кременлиев си казах: "Дано шефовете на отбора забележат това момче и да го привлекат в червения отбор"... След 6 месеца Йордан Тодоров бе част от отбора ни и аз наистина бях щастлив.
Ето че след толкова години ДНЕС СЪМ НАТЪЖЕН...
Успех, Данчо, където и да играеш!!!
Късмет в бъдещите ти начинания!!!
Искам да благодаря на ЙОРДАН ТОДОРОВ. ДА!!! Без ирония и с искрени чувства. Това е човекът, който пренебрегна всички обиди по свой адрес и от червени и от сини, изяви характер и дойде с колегите си ПЪРВИ пред сектор Г след мача с Рома, а и винаги когато е имал възможност, пя заедно с агитката и благодари искрено на всички срещу него - и на тези които го наричат "тъча" и на другите /като мен/ които вярвят, че ЦСКА има нужда точно от такива футболисти. Сърце и любов - или ги имаш или не. Той е един от онези, които от все сърце, въпреки обидата пяха с агитката, че
ТОВА Е ЧУВСТВОТО
КОЕТО В НАС ГОРИ
ТОВА Е ЛЮБОВТА
ТОВА НИ Е СТРАСТА
ОБИЧАМ ЦСКА,
Защото въпреки емоцията са малко истинските цскари в отбора и всички ги знаем.
БЛАГОДАРЯ ТИ ДАНЧО, ЧЕ ПРЕГЛЪТНА ОБИДАТА!!!
Надявам се когато идваш от утре на Армията да знаеш, че ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ НАС ЩЕ ТЕ ПОМНЯТ САМО С ДОБРОТО.
Надявам се и вярвам, че и ти ще запазиш добрите спомени от престоя си в ЦСКА!!!
Знай, че си заслужил любовта ни и това че утре може да излезеш от другата съблекалня на Армията, както в началото на века, няма да ме промени. ЯВНО НЯМА ДА ПРОМЕНИ ОЩЕ ХИЛЯДИ ФЕНОВЕ КАТО МЕН.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 15 фев 2010 18:22

ros написа:Когато на един мач в началото на 21в на Армията се игра мач между ЦСКА и Черноморец и едно малко бързоного и технично момче се опълчи с цялата си страст на капитана на армейците тогава - Емил Кременлиев си казах: "Дано шефовете на отбора забележат това момче и да го привлекат в червения отбор"... След 6 месеца Йордан Тодоров бе част от отбора ни и аз наистина бях щастлив.
Ето че след толкова години ДНЕС СЪМ НАТЪЖЕН...
Успех, Данчо, където и да играеш!!!
Късмет в бъдещите ти начинания!!!
Искам да благодаря на ЙОРДАН ТОДОРОВ. ДА!!! Без ирония и с искрени чувства. Това е човекът, който пренебрегна всички обиди по свой адрес и от червени и от сини, изяви характер и дойде с колегите си ПЪРВИ пред сектор Г след мача с Рома, а и винаги когато е имал възможност, пя заедно с агитката и благодари искрено на всички срещу него - и на тези които го наричат "тъча" и на другите /като мен/ които вярвят, че ЦСКА има нужда точно от такива футболисти. Сърце и любов - или ги имаш или не. Той е един от онези, които от все сърце, въпреки обидата пяха с агитката, че
ТОВА Е ЧУВСТВОТО
КОЕТО В НАС ГОРИ
ТОВА Е ЛЮБОВТА
ТОВА НИ Е СТРАСТА
ОБИЧАМ ЦСКА,
Защото въпреки емоцията са малко истинските цскари в отбора и всички ги знаем.
БЛАГОДАРЯ ТИ ДАНЧО, ЧЕ ПРЕГЛЪТНА ОБИДАТА!!!
Надявам се когато идваш от утре на Армията да знаеш, че ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ НАС ЩЕ ТЕ ПОМНЯТ САМО С ДОБРОТО.
Надявам се и вярвам, че и ти ще запазиш добрите спомени от престоя си в ЦСКА!!!
Знай, че си заслужил любовта ни и това че утре може да излезеш от другата съблекалня на Армията, както в началото на века, няма да ме промени. ЯВНО НЯМА ДА ПРОМЕНИ ОЩЕ ХИЛЯДИ ФЕНОВЕ КАТО МЕН.

Роска,там е проблема,че много малко мислят като нас!!!Отвори официалния форум на ЦСКА и ще видиш.Псувни ,обиди!!За съжаление това е България!!Колкото и да ми е тъжно-това е истината-не е само той-Велизар,Янев,БЕРБО-всички си тръгнаха така-с псувни и "пууу най-накрая се махна"!!Това ни е манталитета-гадна работа,нали???Не ценим това ,което са ни дали, а гледаме и помним само най-лошото.
Изображение

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 15 фев 2010 18:27

Най-хубавото е че НИКОЙ НЕ СЕ ОТРЕКЪЛ ОТ ОТБОРА след като е напуснал... Дано и Данчо преглътне обидата и болката...
Никой не може да е обичан от всички, важното е тези които го обичаме да му го покажем. Другото е без значение
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Върни се в “ЦСКА”