Наско Караиванов: Връщам се на „Армията”

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

dde

Re: Наско Караиванов: Връщам се на „Армията”

Мнениеот dde » 27 яну 2010 17:23

този е пародия. чак е смешно да се коментира дали става. все пак го искат за пресаташе - човека ще представлява клуба пред журналистите- и оп явява се гном , кадър на Канал 1. Тончо Токмакчиев също не е сериозно - по едно време имаше нещо подобно май

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 27 яну 2010 17:44

:o :shock: :roll: :twisted: Изображение
АЛОООО ТИТАНИТЕ, ИМА ЛИ ПИЛОТ В САМОЛЕТА???? :o :shock: :roll: :evil:
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 27 яну 2010 18:03

Сега ако Андоне се издъни, от следващото първенство Жени Алексиева старши треньор! :lol:
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

venom

Мнениеот venom » 27 яну 2010 20:24

Абе тоя за пресаташе ставаше, ама чак пък спортен директор... В ЦСКА в момента е някаква бъркотия по отношение на длъжностите - двама собственици, пет директора, направо незнам. Дано е за добро.

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 29 яну 2010 18:31

Не помня къде чух Димитър Борисов да казва, че назначаването на Караиванов трябва да облекчи него. Явно му идва в повече да дава интервюта през 10 мин и Караиванов няма да е нищо повече от един говорител на Борисов. Дано е така и да не се бъркат в работата на треньора.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
Kotooshu77
Контакти:

Мнениеот Kotooshu77 » 30 яну 2010 09:40

DANS написа::o :shock: :roll: :twisted: Изображение
АЛОООО ТИТАНИТЕ, ИМА ЛИ ПИЛОТ В САМОЛЕТА???? :o :shock: :roll: :evil:

Както каза Батето : „В дебелариума развалиха Караиванов и затова го уволних“ :lol: :lol: :lol:

Атанас Караиванов започва кариерата си като спортен журналист в радиостанциите „Експрес“ и „Радио 99“. След това се мести в спортната редакция на БНТ, където прави впечатление с компетентни коментари на футболните мачове. Следващата му стъпка е

позицията на директор „Връзки с обществеността“ в БФС. Във футболната централа Караиванов е по време на класирането на националния ни тим за финалите на Евро'2004, както и за първите мачове на селекционера Христо Стоичков. Наско обаче напуска след конфликт с президента Иван Славков. Причина за раздялата е несъгласие на пресдиректора с уволненията в Съдийската комисия. Батето уволнява Караиванов чрез шофьора си Бойко Гюров, който му свежда заповедта. „В дебелариума развалиха Караиванов и затова го уволних“, казва тогава Батето в запазения си стил. Уволненият се мъчи да запази добрия тон за шефа си. „Благодарен съм на Иван Славков за всичко, което направи за мен, но когато край него има шайка олигофрени, не мога да остана безразличен“, заявява Караиванов, който нарича тогавашния изпълнителен директор Стефан Капралов „коридорен плъх“ и „нещастник“.

Караиванов бързо заема директорския пост в пресслужбата на ЦСКА. Той е поканен лично от Васил Божков, като минава за приближен на един от най-богатите българи. Той логично напуска клуба при продажбата му на Прамод Митал и продължава да работи в структурите на „НОВЕ Холдинг“.

По-късно Караиванов се появява като директор „Маркетинг, реклама, връзки с обществеността“ в АКБ Форес. Говори се, че той ще бъде футболен съветник на Николай Банев, но големият проект на Берое се проваля бързо. Следващият официален пост на Караиванов е генерален секретар на Миньор (Пк), където отива по покана на Христо Ковачки и Никифор Вангелов.

Кариерата му до този момент показва едно - близък е с олигарсите в българския футбол.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 30 яну 2010 14:47

"Георги Илиев-Майкъла разкритикува остро политиката, която води ЦСКА, и назначаването за спортно-технически директор на Наско Караиванов. "ЦСКА няма отбор. Не съм оптимист. Води се несериозна политика. Единственият професионалист в клуба е Венци Живков. Ако искат да продължават както досега, ще отпадат в първите кръгове на Европа от смешни отборчета. Не ме назначиха, защото имам принципи и обичам ЦСКА, но не обичам отбора, за да ми дават заплата. Аз исках да направим един професионален клуб, в който всеки да си върши работата. Назначението на Караиванов е несериозно. Нямам нищо против момчето. Много ми е симпатичен, много ми е весел. В компания е много забавен, но той няма никакви качества за ЦСКА. Може да разказва вицове и само толкова", каза Майкъла."

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 02 фев 2010 22:28

blue avalanche написа:"Георги Илиев-Майкъла разкритикува остро политиката, която води ЦСКА, и назначаването за спортно-технически директор на Наско Караиванов. "ЦСКА няма отбор. Не съм оптимист. Води се несериозна политика. Единственият професионалист в клуба е Венци Живков. Ако искат да продължават както досега, ще отпадат в първите кръгове на Европа от смешни отборчета. Не ме назначиха, защото имам принципи и обичам ЦСКА, но не обичам отбора, за да ми дават заплата. Аз исках да направим един професионален клуб, в който всеки да си върши работата. Назначението на Караиванов е несериозно. Нямам нищо против момчето. Много ми е симпатичен, много ми е весел. В компания е много забавен, но той няма никакви качества за ЦСКА. Може да разказва вицове и само толкова", каза Майкъла."

Нормално изказване на Майкъла предвид това, че е близък приятел с Любо Пенев. Тепърва ще слушаме подобни приказки от него. Дали ще се окаже прав обаче, тепърва ще се разбере...

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 12 фев 2010 08:44

Тоя вече почна с идиотските изказвания в стил Наско Сираков. Изобщо незнам защо ни беше тая свиня!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 12 фев 2010 10:53

Не, не, вижте, Наско Караиванов е интелигентен човек, определено един най-интелигентните, които са били въобще на този пост в ЦСКА. Ако има нещо, което може да буди притесения е това, че не е спортен човек. Макар че именно заради тези т.нар спортни ръководители сме си патили най-много. Нека само си спомним управлението на Емил Костадинов...
Наско Караиванов ще се опита да се докаже, трябва да му дадем шанс. От интервютата, които даде за медиите, каза много верни неща, които бяха 100 % в десетката...

Върни се в “ЦСКА”