Мнениеот red__army » 13 яну 2010 13:14
....верно Титаните са поставени в много деликатна ситуация......от една страна Любо убеди по нормалните фенове......не лумпените,повтарям лумпените(като сините такива които възхваляват Гонзо,и мислят че е мана небесна за отбора им,ама е същия като Пенев само левскар-легенда и толкоз, в никав случай треньор) и Дучето да се крие под некви знамена,фрази и народната любов.........Пенев не става за тренер,защото да си такъв не е нужно само да си цесекар и легенда,знания и умения да водиш отбора,които се придобиват а не са даденос,тна този етап ги няма това е кристално ясно и времето което му дадоха за това е достатъчно(селекцията лятото Тимонов,Н.Манче,Старокин,Парагвайците....не за даване за подаряване направо).....като изключим един мач в Москва и победата срещу много ама много слабия Левски......незнам за вас но мен като цесекар ме беше срам от всеки мач на отбора в Лига Европа,требва да си махнем розовите очила.Та проблема сега в (предвид финансовото състояние на ЦСКА натрупано в ерата ТОМОВ и постоянно изникващите нови и нови плащания) е огромната неустойка в договора на Пенев,дали да го държат още треньор въпреки че не става и проблемите и разногласията им с него докато изтече договора му.....и дали да го освободят за доброто на отбора и гоненето на титла и евентуално ШЛ с друг треньор(не говоря за Йешич)....и това да плащат на нов треньор даже по възможност чужденец.......и в никакъв случай Стойчо Младенов(льобимец пак на лумпените с който в Европа не сме постигнали нищо,освен сините да ни подиграват) или Пламен Марков....та сега си мисля ще разберем колко държат Титан на ЦСКА....тоест дали е по изгодно да оставят Пенев, да се правят че нищо не се е случило до края на договора му и нищо да не постигнем,......или да го освободят да му плачат голямата неустойка и да си вземат качествен треньор от вън(Топмьолер е добър вариант,без работа и условията му в тази криза не биха били неизпълними)....и като се има предвид и привлечените играчи(изключваме Д.Илиев от Пд),има материал да се работи а не да се правят експерименти все "едно играе в някое фентъзи или демоверсия в интернет".....иде видов ден за Титан.....щото в края на сезона няма да е достатъчно само да го изгонят а трябва и да се извини на феновете.