Tрябва ли да признаят ЦСКА за наследник на АС 23 ?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

kiko75
Контакти:

Re: Tрябва ли да признаят ЦСКА за наследник на АС 23 ?

Мнениеот kiko75 » 08 яну 2010 13:00

lakito7 написа:Понеже за един отбор най важни са феновете,ето:
http://vbox7.com/play:64c6335d
=============================================================================== ми има и други мнения на други футболисти във тоя отбор неса били само тия двама искукуригали пенсионери :lol: :lol:
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
lakito7

Мнениеот lakito7 » 08 яну 2010 13:03

Ето какво е ставало с ръководителите на АС-23:
По това време /първата година след началото на комунизма/ дотогавашният председател на АС-23 генерал-майор Димитър Айранов е арестуван и осъден от Народния съд на 15 години лишаване от свобода, а почетният председател на клуба генерал лейтенант Константин Лукаш е осъден на смърт от Народния съд и разстрелян на 15 март 1945 г[

Така че не е чудно защо някои от играчите на АС-23 после са играли за ЦСКА.От страх,но това е нормално да те е страх за живота ти.
Последна промяна от lakito7 на 08 яну 2010 13:06, променено общо 2 пъти.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!

http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 08 яну 2010 13:04

lakito7 написа:Понеже за един отбор най важни са феновете,ето:
http://vbox7.com/play:64c6335d

Всичко ще се реши в съда,но аз съм убеден че ще признаят ЦСКА за наследник на АС и ще дадът стадион "Българска Армия" на концесия на ЦСКА.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 08 яну 2010 13:04

Angoff написа:
pomiqrat написа:Първо темата е разисквана
Второ: трябва ли да ме признаят за наследник на бившия собственик на жилището, в което живея?
С второто си отговаряш на въпроса и темата е изчерпана.

Темата е изчерпана само кухите ви глави !

1.Това не засяга феновете на другите отбори и най-вече на тези на ПФК Левски 1914 , щото по-тая логика 2/3 от България трябва да е несъгласна,че носите името на светиния като Васил Иванов Кунчев-Левски !

2.Всичко е в документацията , ако се докаже по-легален път че ЦСКА е наследник на АС-23 няма нищо лошо а после кой колкото иска да си мучи !

3.Някой от привържениците на ЦСКА някога да е имал нещо против,че получихте безвъзмезно стадион Герена а и както се говори и стадион Раковски.Не сте платили и стотинка за наем откакто сте на стадиона а ЦСКА като клуб е длъжен да плаща доста скъпи такси,научете се когато нещо е черно на бяло факт да не роптаете независимо дали ви харесва или не защото в крайна сметка на никой не му пука и не даваме 5-пари за мнението ви !

Приятелю, изказваш се неподготвен :mrgreen: . Първият стадион на "Левски" е построен със собствени средства през 1934 година, на мястото, където сега се намира спирката на метрото при стадион "Васил Левски". По-късно, през 1949 г. е взето решение за построяването на националния стадион , стадионът на "Левски" е национализиран и разрушен, а отборът започва да играе на други стадиони. Едва през 1960 год. е отпуснат терен в кв. "Герена", където през 1963 год. е завършен строежът на стадион "Георги Аспарухов". И до днес "Левски" не е получил компенсация за разрушения си стадион :evil:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 08 яну 2010 13:06

Captain Stottlemeyer написа:Приятелю, изказваш се неподготвен :mrgreen: . Първият стадион на "Левски" е построен със собствени средства през 1934 година, на мястото, където сега се намира спирката на метрото при стадион "Васил Левски". По-късно, през 1949 г. е взето решение за построяването на националния стадион , стадионът на "Левски" е национализиран и разрушен, а отборът започва да играе на други стадиони. Едва през 1960 год. е отпуснат терен в кв. "Герена", където през 1963 год. е завършен строежът на стадион "Георги Аспарухов". И до днес "Левски" не е получил компенсация за разрушения си стадион :evil:

А на чия земя е построен? Дай тука копие на документа.
Зема си построя аз една палатка пред НДК, ще имам имот на центаро :lol: :lol: :lol:
YA GUNNERS YA

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 08 яну 2010 13:08

Цинизмът на цесекарите е безкраен :) :) :) Комунизма никога няма да си отиде от вас, той се предава от поколение на поколение. ЦСКА не е наследник на АС 23, защото БКП е основала съвсем нов клуб (ЦСКА), който заграбва имотите на истинския военен отбор (АС 23), а футболисти и шефове са изпратени в лагери или избити.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Мнениеот Gonzo0009 » 08 яну 2010 13:08

Angoff написа:
pomiqrat написа:Първо темата е разисквана
Второ: трябва ли да ме признаят за наследник на бившия собственик на жилището, в което живея?
С второто си отговаряш на въпроса и темата е изчерпана.

Темата е изчерпана само кухите ви глави !

1.Това не засяга феновете на другите отбори и най-вече на тези на ПФК Левски 1914 , щото по-тая логика 2/3 от България трябва да е несъгласна,че носите името на светиния като Васил Иванов Кунчев-Левски !

2.Всичко е в документацията , ако се докаже по-легален път че ЦСКА е наследник на АС-23 няма нищо лошо а после кой колкото иска да си мучи !

3.Някой от привържениците на ЦСКА някога да е имал нещо против,че получихте безвъзмезно стадион Герена а и както се говори и стадион Раковски.Не сте платили и стотинка за наем откакто сте на стадиона а ЦСКА като клуб е длъжен да плаща доста скъпи такси,научете се когато нещо е черно на бяло факт да не роптаете независимо дали ви харесва или не защото в крайна сметка на никой не му пука и не даваме 5-пари за мнението ви !

Ти пък,защо реши, че ни интерва??????
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 08 яну 2010 13:08

crap написа:
kiko75 написа:Re: Tрябва ли да признаят ЦСКА за наследник на АС 23 ?
от crap на 08 Яну 2010 13:43

Честно казано не разбирам смисъла от доказването на това нещо... Според мен ЦСКА си е отборът създаден през 48ма, АС си е нещо друго... незна=========================================================== ми има защо първо ще вземат базата не на концесия а като собственос на ЦСКА а така няма да плащаме (защо във бг футбола само ЦСКА ПЛАЩА наем на база ) и ще се намери по лесно инвеститор за нов стадион

Да, това звучи доста добре, аз също го бях чел някъде, даже се споменаваше и националния стадион, който бил разположен на терен на АС 23 :)

[offtopic]Когато искаш да цитираш някой, най-лесно е да натиснеш копчето цитат (горе в дясно на самия коментар)[/offtopic]

Чел си, ама не си разбрал :) Става дума за стадиона на "Левски", който е бил разрушен, за да бъде построен националният стадион! :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

someone
Контакти:

Мнениеот someone » 08 яну 2010 13:09

Parmalat написа:Всичко ще се реши в съда,но аз съм убеден че ще признаят ЦСКА за наследник на АС и ще дадът стадион "Българска Армия" на концесия на ЦСКА.

То това е целта на шефовете на ЦСКА да вземат стадиона и базите, а не толкова да докажат, че ЦСКА е наследник на АС-23. А щом мафиоти като пернишките бизнесмени са се взели с това, за корумпирания български съд е ясно какво ще отсъди... :roll:
Последна промяна от someone на 08 яну 2010 13:10, променено общо 1 път.

mitaca
Контакти:

Мнениеот mitaca » 08 яну 2010 13:09

Angoff написа:Темата е изчерпана само кухите ви глави !

Това разбира се не е вярно. Това засяга най-вече феновете на АС-23, които са избити с помощта на БНА, чийто клуб става ЦСКА (познат преди като ЦДНА). Един потребител даде пример с жилището, но той не е коректен. Коректния е, дали трябва да се смятам за наследник на човек, на който съм откраднал жилището, а него убил. Познавах един стар офицер, който получаваше пенсията си от Германия (по време на демокрацията вече), защото е бранил небето над София (преди това по времето на соц-а няколко години в лагер, изхвърлен от армията и едва оживял). Та той дума не даваше да се издума, че АС-23 има наследник, а и мразеше ЦСКА. АС е клуб на ЦАРСКИТЕ офицери.
Angoff написа:2.Всичко е в документацията , ако се докаже по-легален път че ЦСКА е наследник на АС-23 няма нищо лошо а после кой колкото иска да си мучи !

Сега всичко може да се докаже, още повече, че ръководството на АС, както неговите съзтезатели и поддържници са на под земята (не без съучастието на БНА, която бдеше над този строй). Въпроса е по-скоро морален, а не документален.

Angoff написа:3.Някой от привържениците на ЦСКА някога да е имал нещо против,че получихте безвъзмезно стадион Герена а и както се говори и стадион Раковски.Не сте платили и стотинка за наем откакто сте на стадиона а ЦСКА като клуб е длъжен да плаща доста скъпи такси,научете се когато нещо е черно на бяло факт да не роптаете независимо дали ви харесва или не защото в крайна сметка на никой не му пука и не даваме 5-пари за мнението ви !

Сега ти се занимаваш с Левски, което пък съвсем не е по темата. Герена не е даден безвъзмездно, Левски е имал стадион преди 44-та и ако се поровиш, ще разбереш къде е бил и как е взет. Ако ЦСКА беше наследник, защо никой от ръководството на клуба от неговото създаване до 89-та не го казва, а напротив, отрича (щото знаем къде са щели да го пратят).

Върни се в “ЦСКА”