delqnski47 написа:deepblue1963 написа:deepblue1963 написа:Само после да не стане:
Гарибов:"Имахме парите да си платим дълговете,ама решихме да купуваме играчи."

Над 2,5 милиона лева платиха собствениците на ЦСКА Димитър Борисов и Иво Иванов ден преди Коледа. Огромната сума е за погасяване на дългове към бивши футболисти, мениджъри и треньори в тима от Борисовата градина, както и министерството на спорта. Без изплащането на тези пари лицензът на “червените” за следващата година щеше да е под въпрос.
Босовете на ЦСКА са влели още 2 милиона лева по сметките на клуба, с които са погасили и други задължения, както и са осигурили средства за трансфери през зимната пауза, също и за подготовката за пролетния сезон.
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=325609Tова достатъчно ли е за отговор на въпроса ти?
Това кой го казва-те ли?Колко пъти казаха,че са почнали да се разплащат с министерството и колко пъти след това Нейков казваше,че не е вярно?Аз не тълкувам кой прав-кой крив,само констатирам.Той и Томов тръбеше,че всичко му е изрядно...
Посочи ми някъде където Нейков е казал ''Не е вярно!ЦСКА не си плащат задълженията към нас''

П.П Абе я ми кажи защо,да му таковам майката,на Томов(с извинение),го намесваш тука,и защо го сравняваш с Титаните!Как може да правиш такива глупави сравнения!?![/quote]
Всъщност,знаеш ли,ти си прав-не Томов,а Митал беше собственика(Томов беше медийния рупор).И Митал ли не може да се сравнява с Титаните?Те,пък,откога си спечелиха репутацията на "най-честните" и "най-съвестните"?
"Посочи ми някъде където Нейков е казал ''Не е вярно!ЦСКА не си плащат задълженията към нас''
Посочвам:
"13.11.2009 09:27
"Преведоха 44 хиляди лева и толкова", заяви Свилен Нейков
"Искам да поясня, че не сме изпращали писмо до БФС, с което да искаме отнемане на лиценза на ЦСКА."
"Изпратихме становище до тях, с което ги уведомихме, че червените ни дължат определена сума пари и ги помолихме да дадат някакви идеи за справянето с този проблем", уточни министърът.
Той допълни, че от ЦСКА вече са превели 44 хиляди лева. Но само толкова.
"Имаше обещания, че всяка седмица ще се пращат нови суми, но това не се случи и досега сме останали само с тези 44 хиляди лева."
Това достатъчно ли е?Нали знаеш за "лъжливото" овчарче?