Прецакал ЦСКА е агент на Игор Митрески

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Re: Прецакал ЦСКА е агент на Игор Митрески

Мнениеот msm » 04 яну 2010 17:34

deepblue1963 написа:Само после да не стане:
Гарибов:"Имахме парите да си платим дълговете,ама решихме да купуваме играчи." :oops: :oops: :oops:

Над 2,5 милиона лева платиха собствениците на ЦСКА Димитър Борисов и Иво Иванов ден преди Коледа. Огромната сума е за погасяване на дългове към бивши футболисти, мениджъри и треньори в тима от Борисовата градина, както и министерството на спорта. Без изплащането на тези пари лицензът на “червените” за следващата година щеше да е под въпрос.
Босовете на ЦСКА са влели още 2 милиона лева по сметките на клуба, с които са погасили и други задължения, както и са осигурили средства за трансфери през зимната пауза, също и за подготовката за пролетния сезон.
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=325609
Tова достатъчно ли е за отговор на въпроса ти?

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 04 яну 2010 19:46

msm написа:
Гарибов:"Имахме парите да си платим дълговете,ама решихме да купуваме играчи." :oops: :oops: :oops:

Над 2,5 милиона лева платиха собствениците на ЦСКА Димитър Борисов и Иво Иванов ден преди Коледа. Огромната сума е за погасяване на дългове към бивши футболисти, мениджъри и треньори в тима от Борисовата градина, както и министерството на спорта. Без изплащането на тези пари лицензът на “червените” за следващата година щеше да е под въпрос.
Босовете на ЦСКА са влели още 2 милиона лева по сметките на клуба, с които са погасили и други задължения, както и са осигурили средства за трансфери през зимната пауза, също и за подготовката за пролетния сезон.

Това кой го казва-те ли?Колко пъти казаха,че са почнали да се разплащат с министерството и колко пъти след това Нейков казваше,че не е вярно?Аз не тълкувам кой прав-кой крив,само констатирам.Той и Томов тръбеше,че всичко му е изрядно...
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 04 яну 2010 19:57

deepblue1963 написа:
msm написа:

Това кой го казва-те ли?Колко пъти казаха,че са почнали да се разплащат с министерството и колко пъти след това Нейков казваше,че не е вярно?Аз не тълкувам кой прав-кой крив,само констатирам.Той и Томов тръбеше,че всичко му е изрядно...

Посочи ми някъде където Нейков е казал ''Не е вярно!ЦСКА не си плащат задълженията към нас'' :!:
П.П Абе я ми кажи защо,да му таковам майката,на Томов(с извинение),го намесваш тука,и защо го сравняваш с Титаните!Как може да правиш такива глупави сравнения!?!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 04 яну 2010 20:29

delqnski47 написа:
deepblue1963 написа:

Посочи ми някъде където Нейков е казал ''Не е вярно!ЦСКА не си плащат задълженията към нас'' :!:
П.П Абе я ми кажи защо,да му таковам майката,на Томов(с извинение),го намесваш тука,и защо го сравняваш с Титаните!Как може да правиш такива глупави сравнения!?![/quote]
Всъщност,знаеш ли,ти си прав-не Томов,а Митал беше собственика(Томов беше медийния рупор).И Митал ли не може да се сравнява с Титаните?Те,пък,откога си спечелиха репутацията на "най-честните" и "най-съвестните"?
"Посочи ми някъде където Нейков е казал ''Не е вярно!ЦСКА не си плащат задълженията към нас''
Посочвам:
"13.11.2009 09:27
"Преведоха 44 хиляди лева и толкова", заяви Свилен Нейков
"Искам да поясня, че не сме изпращали писмо до БФС, с което да искаме отнемане на лиценза на ЦСКА."

"Изпратихме становище до тях, с което ги уведомихме, че червените ни дължат определена сума пари и ги помолихме да дадат някакви идеи за справянето с този проблем", уточни министърът.

Той допълни, че от ЦСКА вече са превели 44 хиляди лева. Но само толкова.

"Имаше обещания, че всяка седмица ще се пращат нови суми, но това не се случи и досега сме останали само с тези 44 хиляди лева."
Това достатъчно ли е?Нали знаеш за "лъжливото" овчарче?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 04 яну 2010 23:24

deepblue1963 написа:Това кой го казва-те ли?Колко пъти казаха,че са почнали да се разплащат с министерството и колко пъти след това Нейков казваше,че не е вярно?Аз не тълкувам кой прав-кой крив,само констатирам.Той и Томов тръбеше,че всичко му е изрядно...

Оф ,аман от недоразбрали и непрочели. Къде видя да пише: те казаха? И си погледни информацията ти от кога е, и отговори: защо след този случай Нейков не е обелил и дума повече за пари. Да, имаше такъв момент, но ако не знаеш да ти кажа, че за лиценз трябва всичко да е изчистено в рамките на изминалата календарната година. И ако има някакъв проблем, до сега медийте да са вдигнали врява до небесата. Я помисли малко, след като Титаните знаят какво се случи на Томов, дали биха си направили подобно харакири? Аз не вярвам. Единствено само вие може тайничко да се надявате , че може отново да минете по втория начин към Европата. Просто ситуацията е коренно различна от лятото на 2008г. До тогава никой не е имал проблеми с лицензите и никой не го е очаквал, но сега все още им пари под краката и едва ли някой ще влезе бос в огъня. А пък ако успееш и да ми обясниш логично, защо след като имаме 50 футблисти на щат, и привличаме още 5-6 нови. Какъв е смисъла , ако нещата с лиценза не са изчистени?

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 05 яну 2010 00:00

msm написа:
deepblue1963 написа:Това кой го казва-те ли?Колко пъти казаха,че са почнали да се разплащат с министерството и колко пъти след това Нейков казваше,че не е вярно?Аз не тълкувам кой прав-кой крив,само констатирам.Той и Томов тръбеше,че всичко му е изрядно...

Оф ,аман от недоразбрали и непрочели. Къде видя да пише: те казаха? И си погледни информацията ти от кога е, и отговори: защо след този случай Нейков не е обелил и дума повече за пари. Да, имаше такъв момент, но ако не знаеш да ти кажа, че за лиценз трябва всичко да е изчистено в рамките на изминалата календарната година. И ако има някакъв проблем, до сега медийте да са вдигнали врява до небесата. Я помисли малко, след като Титаните знаят какво се случи на Томов, дали биха си направили подобно харакири? Аз не вярвам. Единствено само вие може тайничко да се надявате , че може отново да минете по втория начин към Европата. Просто ситуацията е коренно различна от лятото на 2008г. До тогава никой не е имал проблеми с лицензите и никой не го е очаквал, но сега все още им пари под краката и едва ли някой ще влезе бос в огъня. А пък ако успееш и да ми обясниш логично, защо след като имаме 50 футблисти на щат, и привличаме още 5-6 нови. Какъв е смисъла , ако нещата с лиценза не са изчистени?

То за това,дето имате "50 футболисти на щат" пък привличате още,не знам дали и Титаните могат да ти го обяснят логично.

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 05 яну 2010 01:28

deepblue1963 написа:То за това,дето имате "50 футболисти на щат" пък привличате още,не знам дали и Титаните могат да ти го обяснят логично.

Ами, явно могат щом го правят. Това , че някой не го разбират, не означава че не е правилно. Но в никакъв случай, не може да бъде пренебрегнат лиценза. Но какво да ти обяснявам, след като, за да се проумее нещо трябва да има и с какво!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 05 яну 2010 09:50

msm написа:
deepblue1963 написа:То за това,дето имате "50 футболисти на щат" пък привличате още,не знам дали и Титаните могат да ти го обяснят логично.

Ами, явно могат щом го правят. Това , че някой не го разбират, не означава че не е правилно. Но в никакъв случай, не може да бъде пренебрегнат лиценза. Но какво да ти обяснявам, след като, за да се проумее нещо трябва да има и с какво!

Ето ти още малко от "коректното" разплащане на Титаните към разни длъжници:
" В ЦСКА цари хаос, заяви адв. Петър Величков. Той се оплака, че преди Нова година лично е договорил с шефа Димитър Борисов плащането на дължимото към бившия пом.-треньор Сашо Станков и Емил Гъргоров. Става въпрос за сума общо около 300 000 лв.
"Изведнъж се обади юристът на клуба Калинков, който заяви съвсем друга сума за Гъргоров", каза Величков. "За Станков не знаеше нищо. Такъв хаос не говори добре за работата в ЦСКА. Дано да става въпрос за недоразумение, а не за нещо друго".
И още малко:
"Главният мениджър на Черноморец Красимир Балъков е изявил готовност да привлече в отбора Йордан Тодоров, пише в днешния си брой в-к "Меридиан мач". Данчо Тъча е в трансферния списък на ЦСКА и треньорът Любо Пенев иска да се раздели с него. От Черноморец били съгласи да го привлекат срещу разумна цена. Има голяма вероятност да бъде приспадната част от сумата, която ЦСКА ДЪЛЖИ на Черноморец за трансфера на Мишел Платини, и по този начин сделката да се изчисти."
Я ми обясни пак как ЦСКА се е "разплатил" с разните там кредитори и как,при това положение,му се позволява да извършва трансфери?

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 05 яну 2010 10:13

Абе пич, ти чувал ли си за разсрочено плащане или не си теглил до сега някакви кредити? Има си дати, падежи и т.н. След като всичко се изплаща по график, значи няма проблеми.Ако се получи някакъв трансфер по посока Черноморец, то явно задължението за Платини ще бъде погасено предсрочно. Айде малко помисли, преди да ми пробутваш журналистически безмислици. А пък за Величков изобщо не ми се говори. Тоя ни съди от 10 години, но май само в сайтове и вестници. Все пак си има договори, където пише какви са неустойките, и който и каквото да си говори от фактите не може да се избяга. Как мислиш, медийте ли ще му решат проблема, след като се е изтъпанил тук или си има институции, към които спокойно може да се обърне. Но все пак , друго си е да поплюваш малко, ей така за имидж.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 05 яну 2010 19:22

Deepblue:
44 хиляди лева,0 лева ли са бе мен?
Я да те питам ПАК!Казал ли е министъра изречението ''ЦСКА не си плащат задълженията към нас!" :?:
И ти ако това не го броиш за пари(явно си много заможен),то някои го броят да знаеш!И ти ще кажеш ''Ми само 44 хиляди лева...само толкова ли?'' Ми ДА!ЦСКА в момента излиза от една ''Ера на АДА''(ако мога така да се изразя)!И министъра не случайно е казал това :arrow: ''Отсрочката бе доста дълга, дадохме му възможност той да каже кога му е удобно да изплати дълговете си, но явно, че икономическата криза ги е притиснала сериозно и те не могат да се справят със задълженията си''!И кво са...аре да затрием ''в името на закона'' ЦСКА,щото много ви пречим на вас така ли?Кво лошо има Министерството да даде шанс на отбора да си изплати парите спокойно в много неудобен и кризисен за клуба момент???Нали целта е да има развитие в българския футбол и да се помага на отборите в труден момент?Какво ще стане ако ЦСКА не си изплати на време?Държавата ще обеднее ли?Вие(''сините'') ще ви стане нещо ли?Или по точно казано...вечно ще ви пречим за титлата?Кое от трите неща ви подтиква да си мислите и мечтаете в собствения си свят невъзможното ЦСКА да бъде унищожен?
Или аре като ви се падне(или той вече ви се е паднал) един ей такъв като Томов и почне да точи пари като него,и на клуба ви се отнеме лиценза за евротурнирите,но не и за българското първенство,и ние ще викаме ''Еми закона го казва...''Левски във В група'',без изобщо да ни пука,че така ЦСКА и БГ футбола не печели,а точно обратното!И вие ще се съгласите с нас нали??Да,да.....да ама НЕ!
П.П То досега трябваше поне 1000 пъти да затрият Ботев,които са в пъти по зле от нашия отбор,когато беше жестоко осакатен!Ама за тях викате ли да бъдат премахнати от елита?Я се замисли...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”