Мнение за играта на ЦСКА този полусезон!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Мнение за играта на ЦСКА този полусезон!

Мнениеот POPCORN » 17 дек 2009 15:04

delqnski47 написа:
POPCORN написа:Здравейте фенове на червеният отбор!След вчерашния мач се чудих да плача ли, да се радвам ли....Ако трябва да съм честен преди началото на полусезона и мачовете в Европа не очаквах, че ще играем в Лига Европа, както и повечето от вас!Да ама на пък на всички ние влезнахме и играхме.Още преди началото на групите какви ли не глупости чувах, много лесна група, може да сме втори и такива глупости!Дори когато направихме 1 на 1 с Фулъм казвах на моите приятели, че трябва да сме доволни от спечелената точка и за всеки вкаран гол, защото да описвам разликата между България и Англия и Италия няма смисъл всички е знаем.Както винаги и ЦСКА и Левски тръгнаха с пълната кошница и накрая се оказа, че сме последни и съвсем заслужено!Но искам нещо да подчертая, ЦСКА се отитваше да играе футбол и да играе колкото може!Ето вчера жив пример...да Рома не бяха със всичките си титуляри, да не си даваха зор, но това е Рома и трявба най-после да се научиме, че дори юношите на Рома и Лацио са по-добри от нашите играчи.Така че няма много голямо значение с кои футболисти ще излезнат.Вчера ЦСКА имаше желание за победа, но нямаше опит и футболни аргументи да го направи!След първия гол се пречупихме както повечето отбори в България го правят!И като цяло не мога да не съм доволен!Доволен съм, че играхме в Европа както и големите отбори!Доволен съм, че за разлика от първенстото ЦСКА в повечето мачове се държа на ниво и се опитваше да играе футбол!Доволен съм, че във всичките мачове имаха желание за игра, за разлика от някой мачове в първенстото!Доволен съм че играхме в ЛИГА ЕВРОПА!Все пак малко или много нашите футболисти ни донесоха футболни емоции.Та ние преди една година не играхме в Европа и всичко това го гледахме смао по телевизията!Не може да не сме доволни!Знам, че половината играч1и в ЦСКА са смешни и като хора са мишки, но все пак искам да им благодаря, че ни радваха 2-3 месеца с мачовете си в Европа!Защото можеше да не се класираме и да гледаме, постнотт ни първенсто!Не ми пука какво мислят феновете на другите отбори!90% от отборите в България нямат да могат да стигнат дори до 3 кръг за влизане в Лига Европа!Важното е ние, феновете на ЦСКА да се радваме , че сме част от Европа макар и за малко!И че играем с такива големи отбори!

И аз съм а същото мнение!Според мен трябва да сне доволни все пак това са реалните възможности на отбора!
А отностно мача според мен беше грешка да се надиграваме с Рома!Тряваше да се затовриме отзад и НИЕ,а не ТЕ да ни чакат на контраатаки...

еми незнам човек кое е по-добре вече.сам видя, че първото полувреме играхме доста добре, много тичаха, раздаваха се, удари, подаваха си добре топката и тоя гол в 45 мин ги пречупи!Няма това е опита и не на последно място футболните качества!След втория гол беше ясно, че и напите ще спрат да играят нещо.Но преди пъврия гол си играха доста добре!Даже по едно време Рома си се защитаваха услиено :)Но това е важното е, че имаха желание !Това са ни възможностите на този етап!И не на последно място някой футболисти или трявба да се вземат в ръце или нямат място в ЦСКА!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 17 дек 2009 15:08

nickgpop написа:Аз съм привърженик на Левски и моето мнение е следното:

Докато сме доволни от подобен род представяния на нашите отбори независимо ЦСКА или Левски и докато слушаме от техните треньори, че и те са доволни от представянето, дотогава ще сме на опашката. С тая пораженска психика, която виждам в по горните коментари се ще се радваме че незнам си кой отбор бил дошъл в България. Кво ме грее тва. Да не сме 1990 година, че да се радвам на някой футболист че съм го видял от 50 метра на живо.

Интересува ме само моя си отбор и той да печели наред. Както е в Турция, Гърция и другите страни които се радват на реални успехи, а не на участия....

абе братле, на кое да се радваме?За да вярваш в успеха трябва да има доводи!Нямаме нищо в България нищо!Бито футоблно ръководсто, нито стадиони, нито пари, нито играчи, нито съдиите са ни на ниво!Сам виждаш какво е първенстото..Е след като така всичко ни е супер зле , за какви успехи да говориме и да искам да бием Рома , Лацио и други отбори!Това е моментното състояние на футбола у нас!Това са ЦСКА и Левски представи си другите отбори в България?За нас е успех , че играем в тия групи бе човек.ЦСКА го бяха отписали всички срещу Динамо!Левски и те не играха кой знае какъв футобл преди групите, добре че регламента е такъв, че като бият тия Баку ли какви бяха и влизат директно!Е нали ги видяхме и двата отбора в КЛига Европа?Дай ми някакви доводи, че трявба да мислиме за побда всеки мач и да сме обедени че ще ги бием тези отбори от двете групи?Защото аз не мога да намеря нито един довод?
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

jorovg
Контакти:

Мнениеот jorovg » 17 дек 2009 15:10

И аз съм доволен, че изпитах различна емоция на стадиона в сравнение с мачовете от първенството, но дотук. Да, повечето момчета имат желание за игра, но за ЦСКА само това не стига, трябват и умения. 1. Делев - никакъв дрибъл в това момче, не може да поведе, догоди и излъже никой; 2. Виданов - без коментар, само му вижте стойката и тичането; 3. К. Стоянов - разминават както и когато поискат; 4. Тимонов - да отива веднага някъде и без това беше казал в едно интервю още на лятната подготовка, че ако се задържи повече от година на Армията, ще е зле за него(цитирам по памет; 5. Т. Янчев - благодарим за себераздаването, но искаме и игра; 6. Мигел - да не се прибира от Португалия след Нова Година.
Любо Пенев - не можах да вникна в идеята през целия сезон с това въртене на позициите, а и положителен резултат от нея няма

Трябват ни задължително централен и ляв бранител, качествен разиграващ халф (Петре е крило) и още един нападател, че ако Платини се контузи или играе слабо няма кой да го смени. Ако няма пари за селекция да търсят свободни агенти - такива с качества колкото искаш за БГ първенството. На лято според класирането може да се мисли и за покупки...

Това е моята гледна точка на фен към отбора за този полусезон
П.С. Всики несъгласни със спазването на режима на треньора да разтрогнат по взаимно съгласие и да се "развиват" както искат. Ние няма да тъжим за такива, пък било то и за набедени "големи надежди"

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 17 дек 2009 15:14

jorovg написа:И аз съм доволен, че изпитах различна емоция на стадиона в сравнение с мачовете от първенството, но дотук. Да, повечето момчета имат желание за игра, но за ЦСКА само това не стига, трябват и умения. 1. Делев - никакъв дрибъл в това момче, не може да поведе, догоди и излъже никой; 2. Виданов - без коментар, само му вижте стойката и тичането; 3. К. Стоянов - разминават както и когато поискат; 4. Тимонов - да отива веднага някъде и без това беше казал в едно интервю още на лятната подготовка, че ако се задържи повече от година на Армията, ще е зле за него(цитирам по памет; 5. Т. Янчев - благодарим за себераздаването, но искаме и игра; 6. Мигел - да не се прибира от Португалия след Нова Година.
Любо Пенев - не можах да вникна в идеята през целия сезон с това въртене на позициите, а и положителен резултат от нея няма

Трябват ни задължително централен и ляв бранител, качествен разиграващ халф (Петре е крило) и още един нападател, че ако Платини се контузи или играе слабо няма кой да го смени. Ако няма пари за селекция да търсят свободни агенти - такива с качества колкото искаш за БГ първенството. На лято според класирането може да се мисли и за покупки...

Това е моята гледна точка на фен към отбора за този полусезон
П.С. Всики несъгласни със спазването на режима на треньора да разтрогнат по взаимно съгласие и да се "развиват" както искат. Ние няма да тъжим за такива, пък било то и за набедени "големи надежди"

е сега не говориме за футболистите, но си прав.Определено трябват нови футболисти!Няколко от тях дори не стават за отбори като Ботев и Беласица да кажем!Аз съм на мнение, че Тимонов, Св. Петров, Мигел и Манчев( от Ботев) въобще нямат място в ЦСКА!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 17 дек 2009 15:21

nickgpop написа:Аз съм привърженик на Левски и моето мнение е следното:

Докато сме доволни от подобен род представяния на нашите отбори независимо ЦСКА или Левски и докато слушаме от техните треньори, че и те са доволни от представянето, дотогава ще сме на опашката. С тая пораженска психика, която виждам в по горните коментари се ще се радваме че незнам си кой отбор бил дошъл в България. Кво ме грее тва. Да не сме 1990 година, че да се радвам на някой футболист че съм го видял от 50 метра на живо.

Интересува ме само моя си отбор и той да печели наред. Както е в Турция, Гърция и другите страни които се радват на реални успехи, а не на участия....

+1
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

DidoManUtd
Контакти:

Мнениеот DidoManUtd » 17 дек 2009 15:24

Пичове моето мнение за сезона е подобно на вашето. От една страна съм доволен че играхме в ЛЕ, от друга не ни е в манталитета "да смо играли добро, ама да смо падали" и тем подобни сръбски скари. Това е ЦСКА, винаги сме играли така, като можем да се надиграваме го правим, ама като не можем-залагаме на духа и борбата и така бием. През тази година /говоря за календарната/ това нещо поизчезна и аз лично се дразня. Имаше само няколко светли лъча-Москва, Левски, за купата с Ловеч, малко от Фулъм и малко от Базел.

Колкото до снощи просто си личеше, че нямаме алтернатива и отзад и в средата и в атака на тези които бяха излезли да играят. Колкото и упреквани да са, аз поне си мисля че Ивановците, Маркиньос и контузените Иван Стоянов и Вл.Манчев биха дали друг облик на отбора и възможност за Любо да променя тактика и ход на мача, което с наличните на пейката снощи-Данчо Т., Н.Манчев и Руй Мигел просто беше ясно че няма да стане.
Да се надяваме, че отборът и най-вече неговия треньор /зад които аз лично твърдо стоя/ са си научили уроците от двата изминали полусезона и пролетта да ни го покажат. Все пак и да не забравяме, че отборът е повече от половината нов и въпреки, че е клише-му е нужно време / е ние им го дадохме и то достатъчно / затова да се стягат и да почват да мачкат в БГ.

Само Ц С К А

Потребителски аватар
bobarel
Контакти:

Мнениеот bobarel » 17 дек 2009 15:31

Играта ни този полусезон е Слаба :( ...Тъпо ми звучи , професионален футболист да казва , че се опитваме да играем Футбол, но съперниците играят по-друга игра. :shock: ....Не приятели. ..Не съм съгласен така..Футбол се опитваме да играем ние по кварталчетата на БГ, а вие трява да я играете тази игра. :!: ....Отборите Натрупаха негативни емоции от този турнир, и ако догодина се класират пак за някой турнир ,ще го играят като пораженци отново...Защото вече свикнаха и средняци да им вкарват по 2-3 безответни гола. Евала на Гърция, Турция , Румъния ето така се прави тази игра.
Villa ,Inter, Real Madrid и ЦСКА

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 17 дек 2009 15:55

Хора, според мен няма нищо, от което да сте доволни през този сезон. Не съм фен на ЦСКА, но винаги съм искал българските отбори да се представят добре в Европа. Представянето и на ЦСКА и на Левски е трагично. Просто не виждам от какво някой от вас може да са доволни. Вижте истината в очите и си признайте че сте страшно, ненормално слаби.
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 17 дек 2009 15:56

Играта на ЦСКА беше на приливи и отливи през полусезона, класирането за Лига Европа наистина беше прекрасно изживяване, но самото ни участие там-за мен е трагедия. Знам,че това са ни възможностите, но все пак ние сме ЦСКА и играем всеки мач за победа, за съжаление не виждам потенциал в тези играчи, с изключение на 2-3, те не могат да спират топката и да центрират, тогава за какво говорим въобще???

dani_z25
Контакти:

Мнениеот dani_z25 » 17 дек 2009 16:04

Добре бе , викате , няма пари , няма футболисти , терени няма и т.н.Ма кой ни е виновен че парите ги даваме на някви недоказали се чужденци , то не бяха бразилци , сърби , молдовци...Юношите на отборите се пренебрегват.Кат ходиме по мачове и малкото което е останало от стадионите гледаме да го дочупиме.Не ми казвайте че Бате Борисов , Вентспилс , Шариф некви си таб са мега-богати отбори и страшилища.Ма те как записват точки , зимат победи...Фен съм на Левски , изратнах в този отбор , но това което се случва в последните 2-3 години със Левски и ЦСКА никога не е било.Мъка...

Върни се в “ЦСКА”