Любо, Русият и Караджата- ВЪН. ПИСНА МИ!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Re: Любо, Русият и Караджата- ВЪН. ПИСНА МИ!!!

Мнениеот crap » 07 дек 2009 09:21

AFC1886 написа:За пореден път чупиш глупометъра с някои твои коментари! :)

Под "някой" имаш впредвид всички в тази тема, нали? :lol: :lol: :lol:
Това е псевдо-фенщина, стегнете се вече, че падаТЕ по-долу и от рогатите.
YA GUNNERS YA

red__army
Контакти:

Мнениеот red__army » 07 дек 2009 09:47

Любо и Иванов вън,няма време да чакаме единия да стане футболист,другия да се учи за треньор,ЦСКА не е училище.....Караджов да тренира на Панчарево цяла зима докато другите почиват,изпускаме Александър Тонев.....Любо ще изгони най-перспективните от школата.

CSKA96
Контакти:

Мнениеот CSKA96 » 07 дек 2009 10:58

НЕЗНАМ, КВО СИ ПИШИТЕ АМА /КОЙТО НЕЕ БИЛ В ЛОНДОН НА МАЧА,НЕЗНАЕ КАК БЕШЕ ПОСРЕШНАТ ЛЮБО НА ПОЧИВКАТА ОТ ФЕНОВЕТЕ,И КАК ЗАИГРАХА ПОСЛЕ НАШИТЕ.ОСТАВЕТЕ ГО ДА РАБОТИ ЧОВЕКА СПОКОЙНО,ВСИЧКИ ИСКАМЕ ДА СИ СВАРШИ РАБОТАТА,НАЛИ? НЕКА ЗАТОВА НЕСЕ ЗАНИМАВАМЕ С ТАКИВА ГЛУПОСТИ,НЕЗНАМ ЗАЩО САМО ВЗЕХМЕ ТИМОНОВ,МАНЧЕВ,ТЕЗИ ДВАТА КОЛКО ВРЕМЕ ТРЯЯ СЕ АДАПТИРАТ ЯВНО НЕСТАВАТ,ТО САМО КРАСОТАТА ИМ НЕСТИГА,И ИВАНОВ КАТО НЕИСКА ДА ИГРАЕ С ЧЕРВЕНАТА ФАНЕЛКА ДА СИ ХОДИ,ТАКИВА ДЕТО РЕВАТ НЕНИ ТРЯБВАТ.АЗ САМ ЗА ПЕТРЕ,ИГРАЕШЕ САС СЪРЦЕ,ДАСЕ ВАРНЕ МА О6ТЕ 4-5 4ОВЕКА,НИ ТРЯБВАТ ЗА РАНОСТОЙНИ СМЕНИ.И О6ТЕ ЕДИН ДО ПЛАТИНИ ОТ ПРЕД ДА СМЕНЯ ДЕЛЕВ ,ТОЙ МАЛКИЯ МАЙ НЕЩО ВЗЕ ДА ИЗДЪХВА,И НЕМОЖЕ ДА ИСКАРА ЦЯ МАЧ,ИНАЧЕ МОЖЕ И СТОЙЧО ДА ПОЧВА РАБОТА В КЛУБА ВСЕ ИМА МЯСТО ЗА ДИРЕКТОР.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 дек 2009 11:23

CSKA96 написа:НЕЗНАМ, КВО СИ ПИШИТЕ АМА /КОЙТО НЕЕ БИЛ В ЛОНДОН НА МАЧА,НЕЗНАЕ КАК БЕШЕ ПОСРЕШНАТ ЛЮБО НА ПОЧИВКАТА ОТ ФЕНОВЕТЕ,И КАК ЗАИГРАХА ПОСЛЕ НАШИТЕ.ОСТАВЕТЕ ГО ДА РАБОТИ ЧОВЕКА СПОКОЙНО,ВСИЧКИ ИСКАМЕ ДА СИ СВАРШИ РАБОТАТА,НАЛИ? НЕКА ЗАТОВА НЕСЕ ЗАНИМАВАМЕ С ТАКИВА ГЛУПОСТИ,НЕЗНАМ ЗАЩО САМО ВЗЕХМЕ ТИМОНОВ,МАНЧЕВ,ТЕЗИ ДВАТА КОЛКО ВРЕМЕ ТРЯЯ СЕ АДАПТИРАТ ЯВНО НЕСТАВАТ,ТО САМО КРАСОТАТА ИМ НЕСТИГА,И ИВАНОВ КАТО НЕИСКА ДА ИГРАЕ С ЧЕРВЕНАТА ФАНЕЛКА ДА СИ ХОДИ,ТАКИВА ДЕТО РЕВАТ НЕНИ ТРЯБВАТ.АЗ САМ ЗА ПЕТРЕ,ИГРАЕШЕ САС СЪРЦЕ,ДАСЕ ВАРНЕ МА О6ТЕ 4-5 4ОВЕКА,НИ ТРЯБВАТ ЗА РАНОСТОЙНИ СМЕНИ.И О6ТЕ ЕДИН ДО ПЛАТИНИ ОТ ПРЕД ДА СМЕНЯ ДЕЛЕВ ,ТОЙ МАЛКИЯ МАЙ НЕЩО ВЗЕ ДА ИЗДЪХВА,И НЕМОЖЕ ДА ИСКАРА ЦЯ МАЧ,ИНАЧЕ МОЖЕ И СТОЙЧО ДА ПОЧВА РАБОТА В КЛУБА ВСЕ ИМА МЯСТО ЗА ДИРЕКТОР.

Ти на тез двамата красиви ли им викаш?И какво имаш предвид под взехме?Взе ги човека,дето му скандирате името.Щом го искате него,ще му търпите и любимците(имам предвид всичките,не само тези двамата).Те имат договори с клуба и никой не може да ги изгони.За продажба трябват три неща:
1.Купувачи(не виждам опашка от желаещи пред вратите на клуба)
2.Продавачи(ако Пенев ги продаде още зимата,след като цяло лято "драпаше" за тях-значи да плюе по себе си)
3.Заместници(и такава опашка не се забелязва)
Тъй,че...

Потребителски аватар
metal1111

Мнениеот metal1111 » 07 дек 2009 11:25

нито Левски нито Цска са в криза и слаби просто отборите от провинцията станаха по силни , и имат повече пари от грандовете справка ; черно море , черноморец, литекс,та даже и пирин галчев даже прави своя банка така че трябва да свиквате ,хегемонията свърши от тук на татък щетрябва да се борите за всяка точка , и ако завършите на 3-4 място него приемаите за неуспех това ще бъде реално
OFK PIRIN

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 07 дек 2009 11:56

Писах, защо Любо Пенев не става за треньор на ЦСКА, в предишни теми. Снощи се получи поредното доказателство и поредната култова пресконференция.
Най-много се дразня, че арогантно сен изопачава образа на ЦСКА в очите ми, че безцеремонно налага мнението си като аксиома. Алармирах, че не ми харесва отношенито му към футболистите, още като изгони Саидходжа, а след това и юношите, гаври се с Тъча, Гаври се със Светльо Петров. И последните играчи от нашата школа му скочиха - тия дето са в отбора. Не че ги оправдавам, ама другите наистина са мишки и явно доста добре умеят да се мазнят и да четкат егото на Любо Пенев. Заради това, че трябва да има само един истински ЦСКА-р и той да се казва Л. Пенев, не останаха хора с характер на игрището. И вместо енергията и характерите на тия момчета (визирам всички прокудени - Здр. Лазаров, Саидходжа, Тонев, Тошев, Чипев, Иванов, Караджов, Котев, Тъча, Св. Петров) да се хаби по медиите и в други отбори, най-добре беше тя да се превърне в игра на терена. Ето това е основната работа на треньора, а не да ми разправя излязох с 3 4 3, а не с 5 4 1, цифрите ги видях на таблото. И ако отблсънатитесформират едно отборче ще биятнесъстоятелната ни команда с 2 гола и нагоре, както са му набрали на Пенев.
Затова да не се чудим, защо играчи като Ст. Стоилов, Христо Янев, Св. Тодоров, Коловати, Пелето и мн. други печелят титлата за други отбори срещу ЦСКА.

Потребителски аватар
barabata.cska
Контакти:

Мнениеот barabata.cska » 07 дек 2009 12:11

edmon_dantes написа:
Madridist написа:Дори на човек като мен, който не гледа бг клубен футбол му направи впечатление това момченце Иван Иванов. Не мога да разбера как може да плюеш отбора, който те е научил на тази игра и ти е давал толкова хляб в устата. Имаме си една много хубава българска поговорка-"Пази боже сляпо да прогледа !" 8-)

Може би най-точната поговорка е: "Храни куче да те лае" ;)

порасна ли пилци поебали квачка :lol: :lol:

Върни се в “ЦСКА”