Е сега гласувайте!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Xanko
Контакти:

Re: Е сега гласувайте!

Мнениеот Xanko » 02 дек 2009 18:04

Не считам, че е уместно да се кръщават на живи хора.

niki59
Контакти:

Мнениеот niki59 » 05 дек 2009 05:40

Абе пичове, не мислите ли че трбява едно евала да им кажем на тези пичове дето работят без една стотинка за Бг славата. Сега четох, че всички са се върнали от чужбина и са похарчили всичко за да има Левски, сега Аспарух и Ботев. Не ми се вярва, че миистър ще им каже нещо, а и на фона на тези гадости дето са пълни измислени за Етем и т.н...Та ако не сме ние кой..?

Аз лично гравитирам за Аспарух и Ботев и това ми е интерестно и ще пиша до тях, защото има 3 астероида, е не може ли ако се организира някаква кампания дет се вика всички да са на велики българи?

niki59
Контакти:

Мнениеот niki59 » 19 дек 2009 05:06

Искам да благодаря на всички фенове, които си дадоха гласа. Над 60% от гласовете идват от тук, мненията са адекватни и всичко. За пореден път става явно, че дето ние феновете, даваме коректив в тази държава, идеи и важното, като стане напечено и това:
http://www.youtube.com/watch?v=xkrOKDgZjvw
Благодаря ви още веднъж!

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Мнениеот shumnaliq » 24 дек 2009 10:57

Има го името на славито ама на Цар Симеон го няма ....
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

niki59
Контакти:

Мнениеот niki59 » 31 дек 2009 02:53

bojiTHEmaster написа:Ами и Христо Ботев го има в анкетата, но някой по-горе каза, че вече има астероид с неговото име. Авторът на темата защо призовава да се гласува за стоичков и бербатов, а не споменава Гунди?
ПП. Гласувах за Гунди. Той води в анкетата с 27%, бербатов е с 4% :lol:

Хора, дайте на ЕN преложение какво да пише за водищите 3-ма в момента.

kiro74
Контакти:

Мнениеот kiro74 » 06 яну 2010 04:34

Днес видях, че поради липса на средства обсерватория IAU A79 е принудена да спре своята дейност. Хората от тази обсерватория откриха до момента 36 астероида един, от които беше кръстен на Апостола на свободата, а за друг в момента се води по-горната анкета, която е към края си. До момента благодарение на дейността на обсерваторията България присъства сериозно на световната карта в тази област на науката, а резултатите носят престиж на нацията ни по света. При наличие на минимални средства и допълнителна елементарна техника членовете на обсерваторията твърдо заявяват, че България може да стане една от 5-те водещи нации в света за тази област!
Аз лично мисля, че трябва да се подкрепят такива начинания и България да се чува по света не само с показните разстрели по улиците!

Ако някой има желание и възможност да помогне може да използва пак линка на анкетата:
http://a79.starrydreams.com/name/

Аз следа тази анкета през целия декември и видях, че чак сега хората са сложили и някакви опции за подпомагане въпреки перспективата да спрат дейността си. Иначе казано, въпреки трудностите, до последния момента са мислили основно за Аспарух и Ботев, което е достойно.

Върни се в “ЦСКА”