Черно Море - ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Черно Море vs ЦСКА
Победа за ЦСКА
Макар че,стискам палци за Х

-
- Контакти:
Виждам го 2-ка, още повече ако не играят Милен Петков и Миро Манолов.
Факт е, че от Черно Море ще отсъстват няколко добри техни играчи, мисля че поне така четох. Но не мисля, че мача ще е лесен. Естествено надявам се на победа за ЦСКА, може би с 2-0 или 2-1. Но Черно Море си направи добри последни два мача, явно са леко във възход, а и няма какво да се лъжем, тук във Варна, срещу ЦСКА и Левски винаги скачат за победа, мобилизират се максимално, а и стадиона се пълни до дупка…. като не са малко и привържениците на ЦСКА там. ЦСКА направи един според мен добър мач с Локото, който не можахме да спечелим заради самите нас на първо място, а и заради „обективното съдийство” в този мач. За Купата бяхме трагедия, поне според мен, игра почти никаква особено в центъра и се чака само от защита в нападение. Ако повторим мача с Локото, мисля че ще победим, ако повторим този със Свиленград… май пак ще дам повод на приятели черноморци да ме бъзикат, като миналия мач. И нещо не по темата- какво мислите за Хр. Янев, много ми харесваше като играч когато игра при нас, сега доколкото мога да следя, добре се представя в Литекс, дали не бе добре да го вземем в ЦСКА тогава и дали не би ни бил от полза и за бъдеще?
-
Re: Черно Море - ЦСКА
С оглед на състоянието и силите на двата отбора....очаквам "Моряците" да победят с 2:1 !
Няма да е лесно, но трябва да победим. Много ме е яд на Любо, че пусна И.Стоянов със Свиленград и го контузиха. Сега какъв ще е състава не знам. Дано този път имаме късмет и положенията ни влезад.
Победа и пак победа ние пеем само за победа! 1-2 за ЦСКА.
-
- Контакти:
Има ли шанс това което си пишем да го прочете Любо? И в нашите мнения за състава утре може да има полза за него.Ако намери най-добрата двойка централни защитници ще укрепи състава.Там като че ли е най-голямата пробойна.Толкова ли няма и САМО един офанзивен халф в целия отбор.ДОБЪР разбира се.
petko.h.markov написа:Има ли шанс това което си пишем да го прочете Любо? И в нашите мнения за състава утре може да има полза за него.Ако намери най-добрата двойка централни защитници ще укрепи състава.Там като че ли е най-голямата пробойна.Толкова ли няма и САМО един офанзивен халф в целия отбор.ДОБЪР разбира се.
Има-ама е контузен-МАркинъош!

- Boksior4eto
- Контакти:
е какво толкова се притеснявате бе. Щом ние (Локо Пд) ги бихме 1-0,та вие ли няма да ги биете
. 1-3 победа за Цска!

Ако някога се влюбиш в УЛТРАС .. Бъди щастлива .. Защото той най добре знае какво е вярност и любов .. ! 1926 ♥