Любо,моля те! Върви си!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Любо,моля те! Върви си!

Мнениеот delqnski47 » 25 ное 2009 15:34

Владо_ЦСКА написа:
delqnski47 написа:И стига си пускал безсмислени теми само и само да даваш удоволствие на ония и да дразниш в същото време нас ''червените'' фенове

Теб "ония" интересуват ли те? Мен ме боли за отбора и мисля само за него.
Оставям на теб,да се интересуваш от "ония"

Нали разбра кога ще се оправим???И след колко време?И че не става за 5 месеца?И кат смениме Любо ше дойде някой друг,който теоретично няма нищо да направи за 5 месеца и пак ще искаш оставката и пак ще искаме да сменяме треньора!!!
Тия играчи досега са сменили поне 4 треньора!!!Поне 4...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 25 ное 2009 15:34

Додо не бъркай Свиленград със МЮ и Колудрума с Театъра.

nikoko
Контакти:

Мнениеот nikoko » 25 ное 2009 15:37

20 години да ви е тренер Любо и на всеки 6 месеца да взема 20 нови играчи, ше се оправите няма страшно!
Не искам да се заяждам ама не е логично!!! Всеки 6 месеца да се вземат по един отбор с резервите- нови футболисти, това не съм го виждал никъде!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 25 ное 2009 15:37

Мисля,че авторът е прав.Не ви знам нещата от кухнята на отбора,но наистина липсва идея,тотален антифутбол и никакво развитие-дали Любо или друг е виновен-вие си знаете.Но фактите са такива,каквито авторът посочи.Всъщност замисляли ли сте се над вариант-играчите не искат Пенев за треньор?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 25 ное 2009 15:38

Значи Владо съжалявам,че ти говоря така,но това което казвам е така и трябва да разбереш,че е става с магическа пръчка!Любо Пенев се пак не е Димитър Пенев та да е магьосник нали :)
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

gpp1981
Контакти:

Мнениеот gpp1981 » 25 ное 2009 15:39

Що бе добър си ви е той.

Потребителски аватар
Владо_ЦСКА
Контакти:

Мнениеот Владо_ЦСКА » 25 ное 2009 15:39

delqnski47 написа:
Владо_ЦСКА написа:
delqnski47 написа:И стига си пускал безсмислени теми само и само да даваш удоволствие на ония и да дразниш в същото време нас ''червените'' фенове

Теб "ония" интересуват ли те? Мен ме боли за отбора и мисля само за него.
Оставям на теб,да се интересуваш от "ония"

Нали разбра кога ще се оправим???И след колко време?И че не става за 5 месеца?И кат смениме Любо ше дойде някой друг,който теоретично няма нищо да направи за 5 месеца и пак ще искаш оставката и пак ще искаме да сменяме треньора!!!
Тия играчи досега са сменили поне 4 треньора!!!Поне 4...

Човек,разбери ме! Ти не ме разбираш!
Искам да видя идея в играта. И това ли ще дойде след 2 години?
Знам,че отбор се гради бавно. Не е това темата. Ти виждаш ли някаква идея в играта?
Warped написа:
Владо_ЦСКА написа:Коя е столицата на Лихтенщайн?

Питай майкати тя нали вършее насам натам/.........

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 25 ное 2009 15:40

Слаб мениджър е Любо. Вместо този мач да даде пълна почивка на Иван Стоянов, който от началото на сезона е несменяем титуляр, той пак започна с него титуляр... Хич не мисли в преспектива. Такива мачове ви предстоят... :) Отдавна бях казал, че Пенев ще ни върне в битката за първото място! Освен ако днес не се отпишем окончателно....
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 25 ное 2009 15:40

sin4ec написа:Мисля,че авторът е прав.Не ви знам нещата от кухнята на отбора,но наистина липсва идея,тотален антифутбол и никакво развитие-дали Любо или друг е виновен-вие си знаете.Но фактите са такива,каквито авторът посочи.Всъщност замисляли ли сте се над вариант-играчите не искат Пенев за треньор?

Ами кат не го щат да си одат!!!Няма да сменяме по 2 тренера на всеки 3 месеца само и само че ония пияндурници не щат да играят!И все пак да не забравяме ч грандовете на България никога не са се отнасяли с респект към този турнир!
Sofia.

vanioivan
Контакти:

Мнениеот vanioivan » 25 ное 2009 15:42

В Европа се вижда че за нищо неставаме!Тука судий ни бутат а когато не то те са виновни.Да се зкрие първенството и всички копелдаци да са с аматьорски статут/и без това играят като аматьори/да се захванат с някаква работа ди видят как се изкарват500-600лв като много хора.

Върни се в “ЦСКА”