Пресконференцията на Любо

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

redpride
Контакти:

Re: Пресконференцията на Любо

Мнениеот redpride » 02 ное 2009 18:01

Раздвоен съм от действията на Любо, но той явно е търпял, търпял и накрая шут в гъза. Не знам дали ви направи впечатление, но той два пъти каза, че над него стои ръководството, което ме навежда на мисълта, че очаква при разгром в Базел да го оволнят, защото във футбола е така винаги треньора изчезва не играчите. Ще видим, какво ще стане утре и в четвъртък, но аз ще бъда на мача със Славия, заради останалите момчета, които ще играят. Те в този момент имат най-голяма нужда от подкрепата ни!

Потребителски аватар
Korsata
Контакти:

Мнениеот Korsata » 02 ное 2009 18:36

tprodanov написа:Тва не го разбирам - преди три седмици бяха богове, сега са отрепки. Не сте в ред.. :roll:

БАТЕ, тука става въпрос за нещо съвсем друго. Няма значение кой си, Роналдо или Меси, спортният режим трябва да се спазва защото това вреди на целия отбор. Неспазване на режима и дестабилизиране на обстановката в отбора, един вид саботират целия отбор, спортно-техническото ръководство, собствениците, феновете и името на ЦСКА, труда на всички за идеята ЦСКА. Нямат място в отбора, дотогава, докато почнат да показват че искат и наистина заслужат да бъдат част от марката ЦСКА.

ЦСКА над всички!
ЦСКА Завинаги!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 02 ное 2009 19:23

Аз пък не съм съгласен да се хвърля вината върху тях!Значи събрали се няколко пъти момчетата,пили по едно-две(а съм убеден,че някои от тях даже не са пили) и това е причината за спада във формата на ЦСКА?Айде стига бе...За мен това е сбъркана подготовка,а и още нещо-сериозни съмнения за зобене в един определен период.Да,ама след зобенето идва катастрофален спад и дали не наблюдаваме точно това?И ако тези предположения са верни,какво излиза-назобихме ги,сега логично не могат да ходят и си измиваме с тях ръцете!Абсолютно некоректно и недостойно отношение към футболистите-левскар съм и не защитавам никого,просто си казвам мнението!
P.S. За този с говеждите кратуни-чел съм ти и друг път постове,нивото ти е нисичко.Много хляб има да изядеш,за да се отнасят към теб с уважение,както към други хора от червения форум!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 02 ное 2009 19:30

Само един въпрос,ако позволите.Ако ЦСКА бяха спечелили точка или 3 в Ловеч,щяхме ли да гледаме тази пресконференция?Самият той каза,че е решил след мача с Литекс!Всичко щеше да мине и замине(най-много с глоби).Все пак говорим за случки от преди мача с Миньор!Къде беше "принципният" Л.Пенев цялото това време?Той мача с Базел така или иначе го е отписал,Славия ще направи каквото трябва,за да реанимират ЦСКА,така че,в същност не е направил кой знае какво.След това,ще ни продънят ушите как се стреснали,как се разкаяли и т.н. и т.н.Позната история.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 02 ное 2009 19:37

Абе да ок -махнал ги -ами сега!!!
Аз мисля че и Любо има вина за всичко това-и най-вече че така и не си изградихме стил по негово време!!Някоакво изритване на топката и след това бързите нападатели да търчат и каквото стане-няма мисъл,няма пасове,няма пробиви-абе няма нищо!!!Това не го казваМ СЕГА А още в арзгара на УЖ добрата ни серия-мисля че беше след мача с Мездра!!! И прогнозирах,че ако не смменим нещо-ще се повтори пролетта-е така и стана!!!
Изображение

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 02 ное 2009 19:38

Един въпрос. Когато треньорът тръгне срещу основните играчи в отбора, кой печели на края?
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Потребителски аватар
love_hurts

Мнениеот love_hurts » 02 ное 2009 20:28

Значи Любо си го казва много добре, които не спазва правилата довиждане. За тези заплати трябва да има ограничения. Въпроса не е само кой колко е пил, то ти доведа една женска от 3 бири е кома ... Нещата не са само в пиенето ! Казва нещата много добре в пресконференцията !
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !

ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......

Потребителски аватар
Red_champions

Мнениеот Red_champions » 02 ное 2009 20:38

Момчета,четох ви постовете и съм напълно съгласен.Много бях ядосан като прочетох какво е ставало,как всички знаем и в спорт1 писаха и в *** и в гонг ,че са запивали ,когато не трябва,само те не искалри да си признаят и т.н.Но като чух Любо Пенев ми стана ясно,че все още има кадърни хора от спортно техническото ръководство на ЦСКА.Радвам се,че казва истината.С тези играчи,които са ще работи и така трябва да е!!!Три пъти каза Любо,че няма да се отказва и така трябва,ние стоим зад него,ние сме търпеливи,въпреки че си тровим нервите , а на футбалерите пияници не им пука,защото не викаме след първото полувреме на мач "Оставка",ние не сме такива,не сме такава порода.
Тези момчета,които ще излезат срещу Базел и Славия ще играят със сърце и душа,защото са от ЦСКА и имат хъс и желание да се доказват и да играят футбол.Само ЦСКА и подкрепа докрай.
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 02 ное 2009 21:00

1948CSKA написа:Някой праща отстранените от ЦСКА в Базел

http://www.prosport.bg/news/9455-Nyakoj ... Bazel.html

Супер
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”