Бой в съблекалнята на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

tprodanov
Контакти:

Re: Бой в съблекалнята на ЦСКА

Мнениеот tprodanov » 26 окт 2009 13:39

greedy написа:Не се отваря ама както и да е ;) Избягахме от темата. Най-силен колектив се създава чрез раздори, защото сега всеки ще се опита да докаже пред другия кол;ко добър футболист е. Справка - САЩ 94, след мача с Нигерия. Горе главите армейци, тепърва ще гледате силен ЦСКА, независимо дали ще е от следващия мач или след 2-3 ;)

Пич, прав си, но само когато става дума за професионалисти. Тук мисля че няма такива в нито един отбор.

Потребителски аватар
greedy
Контакти:

Мнениеот greedy » 26 окт 2009 13:42

tprodanov написа:
greedy написа:Не се отваря ама както и да е ;) Избягахме от темата. Най-силен колектив се създава чрез раздори, защото сега всеки ще се опита да докаже пред другия кол;ко добър футболист е. Справка - САЩ 94, след мача с Нигерия. Горе главите армейци, тепърва ще гледате силен ЦСКА, независимо дали ще е от следващия мач или след 2-3 ;)

Пич, прав си, но само когато става дума за професионалисти. Тук мисля че няма такива в нито един отбор.

Да се надяваме, че има. Нека и левскарите се стегнат, че ми се гледа силно дерби, ако трябва футболистите да се бият ама да си личи , че има стръв за победа. Да покажат , че играят за публиката, а не заради вноската на БМВ-то си...

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 26 окт 2009 13:43

Ама те НЕ играят за публиката? Как очакваш да го покажат???

Потребителски аватар
greedy
Контакти:

Мнениеот greedy » 26 окт 2009 13:45

tprodanov написа:Ама те НЕ играят за публиката? Как очакваш да го покажат???

Ами някой беше дал вчера един пример с кой отбор беше не помня. По време на тренировка колите на футболистите са били начупени. Колко хубав урок ще получат ;) Да видим как ще играят след това. Надявам се не са мазохисти, да плащат хилядарки всяка седмица за ремонт. Не са чак такива гъзета :lol:

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 26 окт 2009 13:47

1. Колите са им застраховани, и това отпада
2. Тия коли ти ли си ги купувал, за да ги трошиш? Аз не бих си позволил да унищожавам чужда собственост. Да не му давам аз заплатата?
3. Тия момчета се представиха добре, а вие като фенове - НЕ. Е, те слезнаха на вашето ниво.

Потребителски аватар
greedy
Контакти:

Мнениеот greedy » 26 окт 2009 13:53

tprodanov написа:1. Колите са им застраховани, и това отпада
2. Тия коли ти ли си ги купувал, за да ги трошиш? Аз не бих си позволил да унищожавам чужда собственост. Да не му давам аз заплатата?
3. Тия момчета се представиха добре, а вие като фенове - НЕ. Е, те слезнаха на вашето ниво.

Добре де и застраховани да са, те кат не илизат от сервиза ше ми карат дедовия ;)
Ами колкото и да е данъкоплатец си, фен си, плащаш вход за билет нали ;)
Явно трябваше срещу Фулъм да отидат 70 хиляди че да играят и двете полувремена, а в Рим трябваше да сме поне 20 хил за "Х". Няма логика. Представиха се добре срещу Динамо М и Левски, и в началото на първенството в 2 мача, от там нататък хич ги няма. Това няма да продължи дълго ;)

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 26 окт 2009 13:57

Защо да няма логика? Отборите по които тук се въздиша масово всеки уикенд имат точно такива посещаемости. Ти очакваше пред 1000 човека вчера да изнесат спектакъл? Като за толкова публика - толкова футбол.

pepeto

Мнениеот pepeto » 26 окт 2009 14:35

Нека да се бият като искат. Нас тва не ни интересува! Иначе само Левски! 8-) 8-)

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 26 окт 2009 14:39

pepeto написа:Нека да се бият като искат. Нас тва не ни интересува! Иначе само Левски! 8-) 8-)

Ми кат не те интересува ко се вреш тука бе лешник
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

DidoManUtd
Контакти:

Мнениеот DidoManUtd » 26 окт 2009 14:40

Кво толкова е станало. Нищо не разбирам. Ако някой в този форум изобщо е играл футбол /но не на компютъра, а на терена/ би трябвало прекрасно да знае, че различните характери са в основата на всеки отбор. Освен това ако дори не се напсуват след такава загуба, значи нямат грам живец. Така че по добре да се понабият и изяснят отношенията в съблекалнята, а не да правят циркове и имитации на терена.
Напред към Ловеч, каквото и да стане, просто трябва да сме там с тях /пък били те примадони, побойници или каквито там ги кръсти Дон балона/.

Върни се в “ЦСКА”