Тръгна ли ЦСКА по пътя на Левски???

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

tprodanov
Контакти:

Re: Тръгна ли ЦСКА по пътя на Левски???

Мнениеот tprodanov » 26 окт 2009 11:48

stannn написа:Да си говорим реално. При тоя формат на първенството нищо хубаво не ни чака. Просто трябват кардинални промени. Една група от 10 отбора е идеална за нашите стандарти. 10 отбора и 2 отбора изпадат 3-тия играе бараж. Освен това трябва да се изяснят правилата. Всеки клуб трябва да има стадион отговарящ на еди какви си изисквания. Ако нямаш съжалявам нямаш място в "А" група. Тия 10 отбора играят по 3 пъти всеки срещу всеки и ето ти 30 мача на сезон само в първенството. Ако това стане няма начин да не тръгнем нагоре. Просто сегашните "звезди" в отборите ни си мисят, че може да изиграят 2-3 мача сериозно и след това на автопилот. Ако променят първенството по начина по който казах да ги видя как ще ги траят да не показват нищо. Паднат ли потъват.

Това със стадиона хубаво, ама нали се сещаш, че вие ще сте първите, дето ще отлетят?

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 26 окт 2009 11:49

Шотландия е добър пример за малка лига с отбори в шампионска лига!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 26 окт 2009 11:53

tprodanov написа:
stannn написа:Да си говорим реално. При тоя формат на първенството нищо хубаво не ни чака. Просто трябват кардинални промени. Една група от 10 отбора е идеална за нашите стандарти. 10 отбора и 2 отбора изпадат 3-тия играе бараж. Освен това трябва да се изяснят правилата. Всеки клуб трябва да има стадион отговарящ на еди какви си изисквания. Ако нямаш съжалявам нямаш място в "А" група. Тия 10 отбора играят по 3 пъти всеки срещу всеки и ето ти 30 мача на сезон само в първенството. Ако това стане няма начин да не тръгнем нагоре. Просто сегашните "звезди" в отборите ни си мисят, че може да изиграят 2-3 мача сериозно и след това на автопилот. Ако променят първенството по начина по който казах да ги видя как ще ги траят да не показват нищо. Паднат ли потъват.

Това със стадиона хубаво, ама нали се сещаш, че вие ще сте първите, дето ще отлетят?

Бъди сигурен, че няма да сме само ние. А и ако това стане ще трябва да има гратисен период. Примерно 2 години. Но след тия 2 години да няма компромиси.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 26 окт 2009 12:01

Е то тоя гратисен период тече ВЕЧЕ 5 години? Какво направихте по въпроса? Че няма да сте само вие - няма, но ще сте първите. Аз на по-куц стадион не знам да съм стъпвал наскоро. На орките стадиона е по-хубав.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 26 окт 2009 12:04

tprodanov написа:Е то тоя гратисен период тече ВЕЧЕ 5 години? Какво направихте по въпроса? Че няма да сте само вие - няма, но ще сте първите. Аз на по-куц стадион не знам да съм стъпвал наскоро. На орките стадиона е по-хубав.

На Локо в Пловдив е по-зле :)
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 26 окт 2009 12:04

Без тренировките на испанеца отборът изглежда много зле
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 26 окт 2009 12:04

Аз пък се чудя защо от една загуба всички червени фенове започнаха да мислят за някакви мега кризи,слаби играчи и т.н. Това е един мач,бе момчета!Ако докарате нещата до положението на Левски(дано не стане),тогава може да се правят някакви по-генерални изводи.
Иначе общото положение в шампионата ни сме го говорили много - и за броя на отборите,и за школите, и за терените...Въпросът е,че ако БФС не пожелае да предприеме нещо в тая насока,нищо няма да се случи и затъването ще продължи с пълна сила.
Конкрентно за положението в Цска напоследък и по-специално леко негатовните резултати си мисля, че коренът е прекалено голямата група футболисти, с която Пенев работи.Няма как да се създаде един добре сработен колектив,щом във всеки мач има поне по 3-4 промени спрямо предходният.Би трябвало Пенев за толквоа мачове вече да е разбрал с кои 16-18 футболисти ще работи и разчита,за да стане от тях колектив.Грешка според мене беше купуването на толкова народ през лятото.До колкото разбирам,сега на зима ще се махат 10-тина човека,ще се взимат други 4-5....Според мене това не е правилно,но в Цска си знаят най-добре.
Изображение

ritchi
Контакти:

Мнениеот ritchi » 26 окт 2009 12:04

Най-хубавото е че малко от малко започваме да приличаме на футболна Европа
В Англия след 10 кръга Ливърпул има 4 загуби,Арсенал -3 Ман юнайтед -2
В италия,Германия и Испания нещата са подобни

Най-лошото е че в България вместо слабите да станат по силни,силните отслабват.Но поне е интересно!

XARHTNA
Контакти:

Мнениеот XARHTNA » 26 окт 2009 12:12

Ми...за мене нямаше нищо по-очаквано от загубата на ЦСКА! Да не се сърдят червените фенове, но техния отбор не играе НИЩО от самото начало на шампионата! Биха един Динамо (който откровено му беше все тая дали ще играе в лига европа), биха ни нас в момент в който ако не бяха спечелили щеше да им се брои за издънка (предвид факта, че ние бяхме ултра мега зле точно тогава), а във всички останали мачове си играеха слабо. С некви голове от корнери и т.н биеха едвам едвам с по 1-0, 2-1, с много брак в играта! Ми просто беше крайно време и техния късмет да свърши и закономерно паднаха! В един мой пост го казах! Всичките тези победи на ЦСКА от началото ми се струват като "великата" серия от 10 поредни победи през пролетта ! И тогава в онези мачове ЦСКА нищо не играеше, но къде с късмет, къде с авторитет (или с нещо друго :roll: ) ги взимаха! После се видя как стоят нещата като дойдоха истинските срещи! А истинските срещи поне в първенството тепърва започват! Само ще Ви кажа една прогноза! И двата софийски гранда ще имат нови треньори от зимата! ;)

ritchi
Контакти:

Мнениеот ritchi » 26 окт 2009 12:18

XARHTNA написа:Ми...за мене нямаше нищо по-очаквано от загубата на ЦСКА! Да не се сърдят червените фенове, но техния отбор не играе НИЩО от самото начало на шампионата! Биха един Динамо (който откровено му беше все тая дали ще играе в лига европа), биха ни нас в момент в който ако не бяха спечелили щеше да им се брои за издънка (предвид факта, че ние бяхме ултра мега зле точно тогава), а във всички останали мачове си играеха слабо. С некви голове от корнери и т.н биеха едвам едвам с по 1-0, 2-1, с много брак в играта! Ми просто беше крайно време и техния късмет да свърши и закономерно паднаха! В един мой пост го казах! Всичките тези победи на ЦСКА от началото ми се струват като "великата" серия от 10 поредни победи през пролетта ! И тогава в онези мачове ЦСКА нищо не играеше, но къде с късмет, къде с авторитет (или с нещо друго :roll: ) ги взимаха! После се видя как стоят нещата като дойдоха истинските срещи! А истинските срещи поне в първенството тепърва започват! Само ще Ви кажа една прогноза! И двата софийски гранда ще имат нови треньори от зимата! ;)

Е то за Левски е ясно че ще има нов треньор,на за ЦСКА не знам.По скоро въпросът е ще имат ли нови Собственици и президенти двагта отбора??Защото е видно че и Батков и Титаните нямат пари да ги издържат!

Върни се в “ЦСКА”