ЦСКА гони цял отбор

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: ЦСКА ще се раздели с 14 футболисти

Мнениеот delqnski47 » 25 окт 2009 14:01

zlatan написа:сега и аз без да се заяждам ако вернотова за котев го мислиш значи фенщината у теб надделява,този сега може да го вземе само видима р ако обаче пл.марков е тренер иначе за данчо винаги съм ги харесвал но вие му е...те мамата след тулуза.истината е следната левски е много зле откъм фотбулисти ,но май и вие ша ни следвате.

Не знам до колко си наблюдавал Котев какво правеше преди няколко мача!Едва ли знаеш повече от мен неговите качества,както аз пък знам повече от теб качествата на футболистите,на ''синия'' отбор ;) И не ме е обвзела фенщината!Както виждаш съм съгласен да напуснат сърцати играчи като Ивайло Петров,Владо Манчев и Тошко Янчев!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
The_Scientist

Мнениеот The_Scientist » 25 окт 2009 14:13

Аз пък не съм съгласен!!!Сърцати играчи като Данчо Тодоров,Владо Манчев,Иво Петров и Тошко Янчев имат място в отбора!

Потребителски аватар
fewgtg
Контакти:

Мнениеот fewgtg » 25 окт 2009 14:16

Иво Петров да го направят треньор на вратарите.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 25 окт 2009 14:16

ти се ядосваш за глупости,а не бива така кирчо играе добре само срещу слабите и тъй като е ясно че не вземаш моите мнения в предвид не е нужно да продължаваме единствения мач в който не го разбраха що за стока е това бяха динамо.къде дръгаде ви спаси само ми кажи аз ще ти кажа мин.год.:левски,черно море,литекс-от тази рома,базел,национала.делянски не се сърди аз не съм лумпен и гледам реално,той кирчо е олицетворение на нашия съров.-ВРЪЗКАР.А за футболистите на левски не разбрах какво искаше да ми докажеш че ги познаваш по добре от мен,няма да те оборвам.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 25 окт 2009 14:19

Владо Манчев се съмнявам да го даваме някъде,освен в чужбина ако такова е неговото желание.

Положението е съвсем различно със Котев и Й.Тодоров но нали журналяата търсят сензации под дърво и камък...Котев и Тодоров дадоха много на ЦСКА и им е време да опитат късмета си зад граница + това са се изчерпали за ЦСКА и 2-та са около 27-29 г. остават им най-много 3-4 години футбол на по-високо ниво...никой не ги гони,както и Тодор Янчев...за него съм сигурен,че ще се намери място в треньорски щаб или във школата,просто има авторитет и ще се възползваме от него ;)
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 25 окт 2009 14:39

Тодор Янчев да се изпарява от отбора. Тоя, ако през цялата си кариера е дал 10 точни паса на разстояние 10 метра през куп от играчи, браво.
Данчо Тодоров не знае кога да подаде и кога да ритне във вратата и от 10 излизания срещу вратаря 8 ще ги обърка.
Котев в момента е в дупка, но щом няма желание да играе за червените трябва да си ходи, защото никога няма да излезе от тази дупка.
Владо Манчев го чакахме да се оправи, за да поведе атаката, но и той се прекърши. Как беше мотивиран да бележи на един крак при Димитър Пенев е странно.
Виктор Морозс си е типичен стълб. Каквото и да парвиш с него няма да се раздвижи, но за България става.
Ивайло Петров след завръщането си от Кипър е развалина.
Останалите доказаха, че с нищо не заслужават да играят в ЦСКА.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 25 окт 2009 14:50

zlatan написа:ти се ядосваш за глупости,а не бива така кирчо играе добре само срещу слабите и тъй като е ясно че не вземаш моите мнения в предвид не е нужно да продължаваме единствения мач в който не го разбраха що за стока е това бяха динамо.къде дръгаде ви спаси само ми кажи аз ще ти кажа мин.год.:левски,черно море,литекс-от тази рома,базел,национала.делянски не се сърди аз не съм лумпен и гледам реално,той кирчо е олицетворение на нашия съров.-ВРЪЗКАР.А за футболистите на левски не разбрах какво искаше да ми докажеш че ги познаваш по добре от мен,няма да те оборвам.

Златане,не съм казал,че ги знам повече от теб!Точно обратното...че аз знам адски много за своя отбор и много малко за този на Левски,тъй като напоследък не ви следя!Това исках да кажа,не си ме разбрал ;) Просто такова ми е мнението за Котев!Явно двамата го виждаме по различен начин като футболист и качества,така че най-добре е да не спориме,нали :)
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 25 окт 2009 14:55

Meer1914 написа:
vanko75121 написа:kotev veche ne stava a i todorov e svurshen veche s tia propuski

Вие чорбарите сте уникални хора, какво не му харесвате на Данчо Тодоров, добър си е човека, така се отнесохте едно време и с Бербатов, та се разплака момчето след толкова освирквания от вас...Ма какво се учудвам...

Не всички харесват Данчо!На мене ми е любимият футболист и ще ми е много тъпо,ако напусне!Не можеш да казваш,че ние ''чорбарите'' не харесваме Данчо,защото повечето ''чорбари'' го харесват!А и съм сигурен,че малцина искат да се махне от отбора!
Sofia.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: ЦСКА гони цял отбор

Мнениеот cska_90 » 25 окт 2009 16:55

Абе я оставете Данчо намира-той е дал повече за отбора отколкото сичките вие накуп не сте дали!!!- :evil: :evil: :evil:
Изображение

lyubs
Контакти:

Re: ЦСКА гони цял отбор

Мнениеот lyubs » 26 окт 2009 00:38

Според мен видяхме бойкот днес. Единственият шанс за нарочените да получат още един пореден шанс е да бъде изгонен Любо Пенев.

Върни се в “ЦСКА”