Араби наливат 50 мил. евро в ЦСКА!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

BigDick
Контакти:

Re: Араби наливат 50 мил. евро в ЦСКА!!!

Мнениеот BigDick » 16 окт 2009 15:20

Е как ве,арабите сън не са спали да строят стадион в Борисова градина,да не говорим, че те(арабите) ей тъй хвърлят по 50 мил,само чакат някой да им каже "Ще строим стадион",а като добавят "В България",то започват междусъседски конфликти на арабския полуостров кой да даде парите.

Момчета и девойки свалете розовите си очила и погледнете реалноста.А тя е че за тези пари арабите ще си вземат едно средно отборче в Англия,Италия или Испания барабар със стадиончето им и ще си избият вложеното доста по бързо от 30 г.
Не си мислете че като имат пари,то ги харчат безразборно.Изключително внимателни са когато инвестират,и по принцип инвестират там където има пари-пазар за да избият бързо вложеното,а в нашата мила родина пари нема.

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 16 окт 2009 15:55

Казах го и в предишната тема за новия стадион, като искат да строят да купят земя и да строят хем ще им излезе и по-евтино няма да дават рушвети в министерството. Нито един от отборите с нови стадиони не събори стария преди да е готов новия това са български глупости явно терена е много апетитен ама не за спортно съоръжение а за периферията около него.

nikiwm
Контакти:

Мнениеот nikiwm » 16 окт 2009 16:19

Всички говорят само за наливане на пари (не само във футбола), за финансиране, планиране, .. ама реално погледнато като пристигнат парите (ако въобще това се случи) се получава ситуацията 'бий се народе' т.е. всеки гледа да крадне колкото може докато не остане нищо. А резултатите нулеви. Мисля, че има не малко примери за подобни случаи.
Та си мисля, ако ние не си променим начина на мислене, целите които си поставяме, никога няма да има каквито и да е било положителни резултати.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 17 окт 2009 08:43

Левскарчета завистливи, стига сте приказвали глупости, че с тея хубави аватарчета на Левски намерени от гоогле сте ми много жалки, аре стегнете се малко, не се дръжте така детски, и в крайна сметка имате си форум в който спокойно можете да си се тровите помежду си! Бай да уей, мисля си че в момента злобеете пордаи това, че г-н Батков ви го натика до стомахчетата, и неможете да приемете истината че любимото подуянско отборче се намира в жестока криза, от която излизане не се вижда, и че не всичко, за първи път от доста време насам, не се върти около вас... разбира се вие (левскарчетата) начело с МЪРИ б.м. Батков и Насито сте все медиини звездици, и винаги сте под светлината на прожекторите, било то когато Лацио ви бие с 4, или Бате ви отстранява "сензационно" крачка преди големите парички на адвокатчето... така че вместо да злообеете и да се пръскате от яд, гледайте на нещата оптимистично, и се радвайте че някой в тази малка балканска държавица прави нещо за любимата ви игра-било то и мразеният от вас червен клуб! Вие драги мой левскарчета-хейтъри дърпате футбола назад! Ако ще и Осама Бин Ладен да ги даде тия пари, и ако наистина ги дава за СПОРТА и за децата(който вместо да станат като вас кибици, ще спротуват, и евентуално ще станат хора)не виждам какъв е проблема!

ПС: Това мнение е подтикнато от всички тези фенове, които просто обичат да не гледан на спорта като на нещо хубаво, а като на средство за избиване на комплекси! Имам много добри приатели-левскари, черноморци, и какви ли още не-които ме запознаха с техните отбори, и ме убедиха че всички те са достойни за уважение! УВАЖАВАЙТЕ ИГРАТА-УВАЖАВАЙТЕ СЕ ПОМЕЖДУ СИ!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 17 окт 2009 12:52

Ах колко злоба има по този свят... Колко жалко е да си Левскар... Ако се окаже и истина новината всичките разбирачи тука ще се изядът с парцалите си ... Жалки сте ... Темата е за червениете фенове, а то само левскари писали.... :x
Дано стане !!!

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 17 окт 2009 13:43

TheClub написа:Ах колко злоба има по този свят... Колко жалко е да си Левскар... Ако се окаже и истина новината всичките разбирачи тука ще се изядът с парцалите си ... Жалки сте ... Темата е за червениете фенове, а то само левскари писали.... :x
Дано стане !!!

Ти сам си противоречиш, не усещаш ли? Само левскари писали във форума ви? Я погледни нашите теми и ако намериш 3-4 макс., в които не си писал те поздравявам. Направо ще се изям ако го направят тоя стадион - при първа възможност ще дойда да ви снимам как не можете да се видите сред тоя голям стадион 8-)
Изображение

Потребителски аватар
Miro
Контакти:

Мнениеот Miro » 18 окт 2009 12:25

crap написа:Левскарчета завистливи, стига сте приказвали глупости, че с тея хубави аватарчета на Левски намерени от гоогле сте ми много жалки, аре стегнете се малко, не се дръжте така детски, и в крайна сметка имате си форум в който спокойно можете да си се тровите помежду си! Бай да уей, мисля си че в момента злобеете пордаи това, че г-н Батков ви го натика до стомахчетата, и неможете да приемете истината че любимото подуянско отборче се намира в жестока криза, от която излизане не се вижда, и че не всичко, за първи път от доста време насам, не се върти около вас... разбира се вие (левскарчетата) начело с МЪРИ б.м. Батков и Насито сте все медиини звездици, и винаги сте под светлината на прожекторите, било то когато Лацио ви бие с 4, или Бате ви отстранява "сензационно" крачка преди големите парички на адвокатчето... така че вместо да злообеете и да се пръскате от яд, гледайте на нещата оптимистично, и се радвайте че някой в тази малка балканска държавица прави нещо за любимата ви игра-било то и мразеният от вас червен клуб! Вие драги мой левскарчета-хейтъри дърпате футбола назад! Ако ще и Осама Бин Ладен да ги даде тия пари, и ако наистина ги дава за СПОРТА и за децата(който вместо да станат като вас кибици, ще спротуват, и евентуално ще станат хора)не виждам какъв е проблема!

ПС: Това мнение е подтикнато от всички тези фенове, които просто обичат да не гледан на спорта като на нещо хубаво, а като на средство за избиване на комплекси! Имам много добри приатели-левскари, черноморци, и какви ли още не-които ме запознаха с техните отбори, и ме убедиха че всички те са достойни за уважение! УВАЖАВАЙТЕ ИГРАТА-УВАЖАВАЙТЕ СЕ ПОМЕЖДУ СИ!

+1

Върни се в “ЦСКА”