Зимни покупки за ЦСКА ?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: Зимни покупки за ЦСКА ?
а кой създаде Владо Манчев ??? Скрита сила Мокреш ли ?
"Тази.. година.. взимаме.. всички.. трофеи.. в.. България.. и.. Европа!.. Другата.. година.. и.. на.. баскетбол.."-завърши Спас Делев, след което отбеляза гол със задна ножица, след като сам си центрира топката.
MuroCSKA написа:ilian12 написа:Престанете да вземате. Създайте!
Не знам на кой отбор си фен, но ние създавамеСети се кои са тези играчи
Явно имаме различно разбиране какво означава създаване на футболист. За мен това е момче започнало в школата, обиграно в дублиращата формация и изградено покрай по-опитните футболисти в първият отбор. Тогава ще твърдя, че е възпитаник на "моята" школа.
За съжаление купувате на кило всеки, който може да спре добре топката и спирате развитието на всеки 4 от 5 взети от вас футболисти. Явно това е печелившо поведение, но вие търговско дружество ли сте или футболен тим.
Ако смяташ, че се заяждам ...
Относно от кой отбор съм. В подписът ми съм сложил част от стихотворение на Христо Ботев.
105 години / 4 поколения ботевисти!
ЦСКА колко футболисти е създал и открил за европа , толкова седалки на стадион герена няма !!!
Вземете продадете някой футболист в европа и да направи име там и тогава коментирайте , кой е юноша на ЦСКА и , кой не ... да не говорим,че това няма значение,защото приноса на Пирин,Монтана и Ботев(Вр) е повече от минималев в създаването на Берба,Стилян и Марто ... просто във ЦСКА винаги са играли най-добрите БГ футболисти и това го доказват фактите.
Относно това,кой трябва да вземем ... ако взимаме някой то,да е класен при това чужденец,че във нашето първенство няма класни играчи вече !
Вземете продадете някой футболист в европа и да направи име там и тогава коментирайте , кой е юноша на ЦСКА и , кой не ... да не говорим,че това няма значение,защото приноса на Пирин,Монтана и Ботев(Вр) е повече от минималев в създаването на Берба,Стилян и Марто ... просто във ЦСКА винаги са играли най-добрите БГ футболисти и това го доказват фактите.
Относно това,кой трябва да вземем ... ако взимаме някой то,да е класен при това чужденец,че във нашето първенство няма класни играчи вече !
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
ilian12 написа:MuroCSKA написа:ilian12 написа:Престанете да вземате. Създайте!
Не знам на кой отбор си фен, но ние създавамеСети се кои са тези играчи
Явно имаме различно разбиране какво означава създаване на футболист. За мен това е момче започнало в школата, обиграно в дублиращата формация и изградено покрай по-опитните футболисти в първият отбор. Тогава ще твърдя, че е възпитаник на "моята" школа.
За съжаление купувате на кило всеки, който може да спре добре топката и спирате развитието на всеки 4 от 5 взети от вас футболисти. Явно това е печелившо поведение, но вие търговско дружество ли сте или футболен тим.
Ако смяташ, че се заяждам ...
Никъде в света водещите отбори не създават те търсят готови играчи има едно изключение Аякс аз искам за ЦСКА готови футболисти ние не сме училище който не става чао.
Малко избягахте от темата.
Аз бих се насочил към Ивелин Попов, макар, че е скъпичък а и Гришата нама да се навие да го пусне ми се струва
Аз бих се насочил към Ивелин Попов, макар, че е скъпичък а и Гришата нама да се навие да го пусне ми се струва

Задължително разиграващ халф централен защитник можеби и ляв бек, но в Бг класен разиграващ халф аз не съм видял.
- sedem_!_dva
greedy написа:Малко избягахте от темата.
Не че ми е работа, ама как мислиш, че ще бъде посрещнат на Армията Ивелин Попов... нали знаеш миналата година след победата над вас в Ловеч, с което Левски стана шампион какво пееше на центъра на Ловеч, да не говорим за средните пръсти, които показва на един мач в Ловеч на агитката на ЦСКА...

А пък Ангофф утрепа всичко, ЦСКА има по-голям принос от родните им отбори в създаването като футболисти на Мартин, Стилиян и Бербатов... та те са играли 1,2 години в ЦСКА, а в родните си отбори по 10... ЦСКА има принос единствено, че са забелязани от европейските отбори, но в израстването им като футболисти не може да се каже, че ЦСКА има по-голям принос от родните отбори на тези футболисти, в които са били по 10 години минимум, отделен въпрос е и самият им талант...
NON MOLLARE MAI
трябва ни класен разиграващ халф !
Какви покупки ? Първо си платете старите , а след това мислете за нови !
даксон от пловдив!!!!!!!!