Димитър Борисов: Откъде накъде Батков разполага с разпечатки

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

viroglav
Контакти:

Re: Димитър Борисов: Откъде накъде Батков разполага с разпечатки

Мнениеот viroglav » 10 окт 2009 11:17

f_cska написа:Мтел и по точно PR отдела им и Мартин Батков там........и какво странно съвпадение на фамилии,...... в лицето на този съвременен образ на "Бай Ганю",който дори смея да кажа че сериозно задминава първообраза си....а именно лицето Тодор Батков,който по съвместителство е и адвокат на компанията,тоест служител един вид в нея,.....та имат ли на идея какъв "прекрасен" PR им прави днес,вчера,абе цяла седмица вече и то във време на криза и на ужесточена война за всеки абонат на мобилни услуги....

Преди години Миша Чорни продаде Мтел на Миша Чорни и Батков беше посредник по сделката. След това Миша Чорни продаде Левски на Миша Чорни и Батков пак беше адвокат по сделката, но стана и фиктивен собственик на отбора, какъвто фиктивен собственик си има и Мтел, някаква фирма, регистрирана в Австрия, това се прави с цел пране на пари и избягване на конфликт на интереси при други сделки, правени в бъдеще и по лесното им разрешаване. Един измислен от мен пример е, все едно Чорни да иска да си купи още един отбор от А група, но понеже вече притежава Левски, да няма право да го направи. При положение обаче, че Левски по документи се води на името на Батков, такава сделка е напълно възможна и доказуем конфликт на интереси просто няма на практика, въпреки че Чорни притежава и самия Батков, но това е недоказуемо в съда. Да не говорим, че Тодор Батков е член на управителния съвет на Мтел, изразявайки там волята на Чорни... 8-)

Потребителски аватар
originalni.be
Контакти:

Мнениеот originalni.be » 10 окт 2009 15:18

хаха е как откъде Баткофф има връзки с НАСа хаха
голяма сапунка дано има наказания накрая ! :)
ORIGINALNI...BE =)

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 10 окт 2009 18:54

Veso1913 написа:
Трън написа:Вчера като четох декларацията на МТЕЛ за това че няма нищо подобно, ми попадна името на PR на компанията - мисля че беше Мартин Батков, за първото име само не съм сигурен. Дали е съвпадение в имената, ако не мисля че всичко се нарежда :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Не ае бъркаш с имената! :mrgreen: Всичко си е наред.И името и поразията са извършени от хора с една и съща фамилия.Аз си мисля че е ред на прокуратурата да се самосезира!И най-после този бандит и откачалник да си отиде на мястото в централния софийски.

Това лице,адвокатчето заслужава доживотна каторга.Такава каквато имаше Франция в Нова Каледония и после във Френска Гвиана.Прави всички на маймуни че е светица,а не се усеща че именно той е най-голямата маймуна.Ама как да се усети,то трябва малко пипе в главата,не бръмбари.
Само Черно море.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 10 окт 2009 19:45

Трън написа:Вчера като четох декларацията на МТЕЛ за това че няма нищо подобно, ми попадна името на PR на компанията - мисля че беше Мартин Батков, за първото име само не съм сигурен. Дали е съвпадение в имената, ако не мисля че всичко се нарежда :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Не е съвпадение на имената -Мартин Батков е брат на Тодор Батков. Между другото "някаквата "си австрийска фирма собственик на МТел е някакъв си "Аустрия телеком" с годишен оборот има няма 30 милиарда евро(която ако не се лъжа е собственост на гиганта "Водафон")

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 10 окт 2009 20:55

Ей, само вие имате наглостта, когато ви хванат в някво престъпление, да мрънкате защо са ви издали и елегантно да пропускате момента, че сте виновни. За дълговете Батков ви беше виновен, че бил "доносник" и кво ли не, ся пък Мтел "откъде накъде ще вадят доказателства кво съм говорил". Неморално и престъпно е да се вадят така лични данни, ама за момент да сте се сетили "ами ако мрънка, защото има доказателства за вината му тук" ? Или викате ЦСКА да са виновни - НИКОГА :roll:
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
red leno
Контакти:

Мнениеот red leno » 10 окт 2009 22:12

Призовавам всички цесекари които ползват услугите на ГОВЕДО ТЕЛ.[M тел] да изхвърлят картите им и минат към ГЛОБУЛ спонсор на нашият тим.

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 11 окт 2009 14:53

red leno написа:Призовавам всички цесекари които ползват услугите на ГОВЕДО ТЕЛ.[M тел] да изхвърлят картите им и минат към ГЛОБУЛ спонсор на нашият тим.

+1

Имах две и още онзи ден ги изхвърлих... 8-)

Върни се в “ЦСКА”