Бербо - доказателство за величието на марката ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- nostradamus
- Контакти:
Re: Бербо - доказателство за величието на марката ЦСКА
МНОГО ЩЕ Е СМЕШНО,АКО ЗАРАДИ БЕРБО УВОЛНЯТ СЪР АЛЕКС НА НОВА ГОДИНА
Батков вън!
nostradamus написа:МНОГО ЩЕ Е СМЕШНО,АКО ЗАРАДИ БЕРБО УВОЛНЯТ СЪР АЛЕКС НА НОВА ГОДИНА
ПРЕДСТАВИ СИ ,ЧЕ БЕРБО СТАНЕ ГОЛМАЙСТОР НА ОТБОРА ОЩЕ ТОЗИ СЕЗОН И СПЕЧЕЛИ ПОЛОВИНАТА КУПИ В АНГЛИЯ,ДАЙ БОЖЕ И ЛИГАТА,...ТОГАВА ДАЛИ ЩЕ СИ ;MNOGOSTRADAMUS;...НАДЯВАМ СЕ
-
- Контакти:
абе насрахте се с "този " Бербатов ! и аз се радвам за развитието на момчето ,за това ,че премина в такъв голям клуб като Ман Юн,ама тази Бербомания взе да ми писва .
особено пък с този спор дали Митко е зъздаден от червените или не .
особено пък с този спор дали Митко е зъздаден от червените или не .
- nostradamus
- Контакти:
naserakov написа:nostradamus написа:МНОГО ЩЕ Е СМЕШНО,АКО ЗАРАДИ БЕРБО УВОЛНЯТ СЪР АЛЕКС НА НОВА ГОДИНА
ПРЕДСТАВИ СИ ,ЧЕ БЕРБО СТАНЕ ГОЛМАЙСТОР НА ОТБОРА ОЩЕ ТОЗИ СЕЗОН И СПЕЧЕЛИ ПОЛОВИНАТА КУПИ В АНГЛИЯ,ДАЙ БОЖЕ И ЛИГАТА,...ТОГАВА ДАЛИ ЩЕ СИ ;MNOGOSTRADAMUS;...НАДЯВАМ СЕ
СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ СПЕЧЕЛИ ТОЛКОВА КУПИ,КОЛКОТО СЪС ЦСКА И БАЙЕРН ЛЕВЕРКУЗЕН ВЗЕТИ ЗАЕДНО
Батков вън!
nostradamus написа:naserakov написа:nostradamus написа:МНОГО ЩЕ Е СМЕШНО,АКО ЗАРАДИ БЕРБО УВОЛНЯТ СЪР АЛЕКС НА НОВА ГОДИНА
СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ СПЕЧЕЛИ ТОЛКОВА КУПИ,КОЛКОТО СЪС ЦСКА И БАЙЕРН ЛЕВЕРКУЗЕН ВЗЕТИ ЗАЕДНО
виждам че врачуваш,..можеш ли да познаеш кои пръст ти показвам сега....можеш,можеш,знам аз,..аиде вземи и си го сложи със здраве

BultraStyle написа:ама тази Бербомания взе да ми писва
Е, друго си е Гонзоманията...
Нема начин да сте такива кретени. Гледайте си жалкия отбор в още по-жалкото ни първество и оставете големия футбол на големите.
Нострадамус, казвал ли съм ти, че си кретен?
Когато си прост, то е завинаги!
- L_P_F_C 1936
- Контакти:
ВСЕ СИ МИСЛЯ ЧЕ НЕ СТАВА ЗА МАН Ю, ДАНО ДА МЕ ОПРОВЕРГАЕ 

Според мен няма смисъл да се говори на некви тъпи рогати копилета (говеда).Те въобще не са в час с футбола,камо ли да знаят че нямат никакви футболисти и не са имали.Доказателство за моите думи е това че нямат и не са имали един играч играещ в класен евро отбор.А искам да им напомня че великият Гунди има мачове за ЦСКА и даже е вкарал два гола за наи великият клуб в приятелска среща.И за всички успехи на нац.отбор са допринесли наи много играчи на ЦСКА.И златната обувка и топка са притежание на армеици ,а именно Петър Жеков и великият Христо Стоичков.Които никога няма да бъдат достигнати,камо ли надминати от играчи на Уефски.

-
- Контакти:
gong написа:BultraStyle написа:ама тази Бербомания взе да ми писва
Е, друго си е Гонзоманията...
Нема начин да сте такива кретени. Гледайте си жалкия отбор в още по-жалкото ни първество и оставете големия футбол на големите.
Нострадамус, казвал ли съм ти, че си кретен?
грешиш бате ,и левски и цска са ми през кура на мен
-
-Ицо- написа:Момчета, бъдете реалисти поне веднъж в живота си.Бербатов е това, което са го направили и Пирин и ЦСКА и Леверкузен и Тотнъм.Ако беше пропуснал който да е от тези етапи в развитието си той просто нямаше да е футболиста, който е днес.Да, можеше и да е далеч по-слаб и неизвестен.Можеше и вече да е легенда.Няма как да знаем.Опитът, под вскякаква форма, го е докарал до тук.Дори псувните и освиркванията от публиката са му повлияли.Така че стига сте се били по гърдите или употребявали изрази като "кретеноидна мръсна долна гнусна червена сган", просто спрете за секунда да живеете в жалката битката м/у двете ви отборчета и се порадвайте като българи на един успял българин.Или за вас е важно само на Вуте да му е зле...
Ето това е мнение !