Кой Създаде Бербатов!?!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

DaSyth
Контакти:

Re: Кой Създаде Бербатов!?!

Мнениеот DaSyth » 04 сеп 2008 09:39

koi4i написа:С този пост съм съгласен но да се твърди,че цска е направила берба си е безумие.

О.К.-тогава да го кажем по друг начин-ЦСКА има голяма роля във формирането на Бербатов и в превръщането му в Берба-така добре ли е? ;)

hard
Контакти:

Мнениеот hard » 04 сеп 2008 09:45

koi4i написа:С този пост съм съгласен но да се твърди,че цска е направила берба си е безумие.

ЩЕ ТИ ОТГОВОРЯ ПО ВЪЗМОЖНОСТ НАЙ-КРАТКО
ЦСКА взе Митко ,като пълен новобранец.На 17 години в България никой не е готов за големия футбол.Стегна го .Накара го да бъде голям.Научи го че ,живота не е само удобна равна пътека.Даде му шампионски манталитет .И най -важното даде го на света .Не го задържа за себеси егоистично .Така постъпи ЦСКА и с други да не ги изброявам. Митко е световен играч.Той принадлежи на света.
Народ ,който не познава историята си няма бъдеще.

cskaole

Мнениеот cskaole » 04 сеп 2008 09:45

Според мен са го създали майка му и баща му. А отборите, в които е играл са го моделирали като играч. Поправете ме ако греша. :mrgreen:

Потребителски аватар
madghoul
Контакти:

Мнениеот madghoul » 04 сеп 2008 09:49

**** i tati berbatovi sa se klecali i sa go suzdali :)
1968 Левски-ЦСКА 7:2
1994 Левски-ЦСКА 7:1
1998 Левски-ЦСКА 5:0
Изображение

DaSyth
Контакти:

Мнениеот DaSyth » 04 сеп 2008 09:57

madghoul написа:**** i tati berbatovi sa se klecali i sa go suzdali :)

Бре,че си ЕнтелЕгентен,ама!!Как само се досети :x

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 04 сеп 2008 10:00

hard написа:

ЩЕ ТИ ОТГОВОРЯ ПО ВЪЗМОЖНОСТ НАЙ-КРАТКО
ЦСКА взе Митко ,като пълен новобранец.На 17 години в България никой не е готов за големия футбол.Стегна го .Накара го да бъде голям.Научи го че ,живота не е само удобна равна пътека.Даде му шампионски манталитет .И най -важното даде го на света .Не го задържа за себеси егоистично .Така постъпи ЦСКА и с други да не ги изброявам. Митко е световен играч.Той принадлежи на света.

Прав си. Дадохте го на света - това е заслугата на ЦСКА. Не е малко! Но това:
"Научи го че ,живота не е само удобна равна пътека.Даде му шампионски манталитет"
го направи Байер Леверкузен, и в частност Клаус Топмьолер!
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

hard
Контакти:

Мнениеот hard » 04 сеп 2008 10:04

сто човека сто мнения :)
Народ ,който не познава историята си няма бъдеще.

Mr.X
Контакти:

Мнениеот Mr.X » 04 сеп 2008 10:17

Е,Голяма завист... малко даже почти никакви радости не ви останаха сега завиждате за Митко.Ах,Колко жалко е на си леВЦкар

drizhelev
Контакти:

Мнениеот drizhelev » 04 сеп 2008 10:34

Най- голямата заслуга на ЦСКА е че не спря развитието нито на Бербатов, нито на Стоичков, Пенев, Костадинов, Лечков , Стилян и Марто и др. - все стълбове в националния отбор. Ако тези футболисти бяха играли в Левски - ЖАЛНА ИМ МАЙКА - ЩЯХА ДА СИ ИЗГНИЯТ ТАМ. Щяха да ги пазят за така бленувания европейски пробив и да ядат пердах от словенци (Олимпия), малки негърчета (Беверен), скиори (Тампере) и трактористи (БАТЕ Борисов). Всички "звезди" на Левски играха (играят) в посредствени псевдоевропейски отборчета борещи се за оцеляване. Само Мариян Христов пипна титлата на Германия и до там. Боримиров си изгни в жалкото отборче Мюнхен 1860, а тогава Емо Костадинов играеше в Байерн. Същото ще се случи и с Валери Домовчийски в Херта (дано да съм лош пророк). Касво стана с Копи, Емил Ангелов и онова другото цигане, за което Елена Йончева направи дори филм. При 0-3 и аз щях да вкарам на Челси.
Всъщност какво означава Герен - това е овче пасище, а там таланти не се раждат.

emkataa_barsa
Контакти:

Мнениеот emkataa_barsa » 04 сеп 2008 10:41

zashto togava Dimitar Berbatov kaza 4e edin denshte se vurne v cska

Върни се в “ЦСКА”