Парагвайците в ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Парагвайците в ЦСКА
И аз знам, че са картотекирани и двамата, а Гомеш (халфа) ими испански паспорт. То ние освен Маркиньос и Платини други чужденци нямаме, така че няма проблем. Вратарите са ни (картотекираните, Беконо може да се води на работа в клуба, ама няма картотека, мисля) са Караджов, Чавдаров и Ивайло Петров.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
защо написа:И аз знам, че са картотекирани и двамата, а Гомеш (халфа) ими испански паспорт. То ние освен Маркиньос и Платини други чужденци нямаме, така че няма проблем. Вратарите са ни (картотекираните, Беконо може да се води на работа в клуба, ама няма картотека, мисля) са Караджов, Чавдаров и Ивайло Петров.
Руи Мигел и Давид Силва
Шефът на НАП: „Само ЦСКА беше изряден...“
rembrant написа:защо написа:И аз знам, че са картотекирани и двамата, а Гомеш (халфа) ими испански паспорт. То ние освен Маркиньос и Платини други чужденци нямаме, така че няма проблем. Вратарите са ни (картотекираните, Беконо може да се води на работа в клуба, ама няма картотека, мисля) са Караджов, Чавдаров и Ивайло Петров.
Руи Мигел и Давид Силва
Става дума за тези които са извън ЕС
Не знам за тези, които купихме, обаче е голям пропуск, че Велскаес не се съгласи да дойде.
Без да съм запознат що за стока е паргвайското първенство има 24 гола в 29 мача (9/10 в клаузура-та)...
http://soccernet.espn.go.com/players/st ... 08&cc=5739
Ако има и 1% шанс за трансфер, трябва да подържаме интереса си.
Все се надявам, че има надежда да го вземем, ако играем в ЛЕ и напролет.
Без да съм запознат що за стока е паргвайското първенство има 24 гола в 29 мача (9/10 в клаузура-та)...
http://soccernet.espn.go.com/players/st ... 08&cc=5739
Ако има и 1% шанс за трансфер, трябва да подържаме интереса си.
Все се надявам, че има надежда да го вземем, ако играем в ЛЕ и напролет.
Любо е уговорил контрола по време на паузата.Щял да пусне и парагвайците.Единия имал картотека за ЕКТ.Ще видим как ще се представят!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.