Парагвайците в ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Re: Парагвайците в ЦСКА

Мнениеот защо » 05 окт 2009 22:44

И аз знам, че са картотекирани и двамата, а Гомеш (халфа) ими испански паспорт. То ние освен Маркиньос и Платини други чужденци нямаме, така че няма проблем. Вратарите са ни (картотекираните, Беконо може да се води на работа в клуба, ама няма картотека, мисля) са Караджов, Чавдаров и Ивайло Петров.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
rembrant
Контакти:

Мнениеот rembrant » 06 окт 2009 10:03

защо написа:И аз знам, че са картотекирани и двамата, а Гомеш (халфа) ими испански паспорт. То ние освен Маркиньос и Платини други чужденци нямаме, така че няма проблем. Вратарите са ни (картотекираните, Беконо може да се води на работа в клуба, ама няма картотека, мисля) са Караджов, Чавдаров и Ивайло Петров.

Руи Мигел и Давид Силва
Шефът на НАП: „Само ЦСКА беше изряден...“

Потребителски аватар
greedy
Контакти:

Мнениеот greedy » 06 окт 2009 11:10

rembrant написа:
защо написа:И аз знам, че са картотекирани и двамата, а Гомеш (халфа) ими испански паспорт. То ние освен Маркиньос и Платини други чужденци нямаме, така че няма проблем. Вратарите са ни (картотекираните, Беконо може да се води на работа в клуба, ама няма картотека, мисля) са Караджов, Чавдаров и Ивайло Петров.

Руи Мигел и Давид Силва

Става дума за тези които са извън ЕС ;)

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 07 окт 2009 10:25

Не знам за тези, които купихме, обаче е голям пропуск, че Велскаес не се съгласи да дойде.
Без да съм запознат що за стока е паргвайското първенство има 24 гола в 29 мача (9/10 в клаузура-та)...

http://soccernet.espn.go.com/players/st ... 08&cc=5739

Ако има и 1% шанс за трансфер, трябва да подържаме интереса си.
Все се надявам, че има надежда да го вземем, ако играем в ЛЕ и напролет.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 08 окт 2009 08:23

Любо е уговорил контрола по време на паузата.Щял да пусне и парагвайците.Единия имал картотека за ЕКТ.Ще видим как ще се представят!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Върни се в “ЦСКА”