Фулъм: ЦСКА е най-успешният тим в България
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- love_hurts
Re: Фулъм: ЦСКА е най-успешният тим в България
ЦСКА или Левски ако са в Премиершип щеше да отпаднат безславно. Така, че не ми обеснявай средняшки отбор в английското. Резервите ще играят на 110% за да докажат, че имат място в първият състав. Това не са резервите на Левски още по-бездарни и от първият им отбор. Така, че не се опитвайте да омаловажите евентуален успех !
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !
ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......
ама това са играчи които не стават за висшата лига, дъбъла на ман юнайтед ливърпул и челси да но това е друга бира, и помнете как още ни обяснявате че не сме били никой щото удинезе били без 2 ма титуляри така че ще играете срещу дублиращия отбор на отбор който по принцип се бори да не изпадне от висшата лига всяка година
Ми хората са запознати
- blue magic
- Контакти:
Определено Фулъм не е отбор, който може да респектира когото и да било. Освен това да отсъстват 10 основни играчи е страшно много! Това са 10 основни футболиста! Факти, които са важни.
Преди няколко години продънихте света с това че победихте Ливърпул. Без да споменавате незначителната подробност, че ставаше въпрос за резервите на мърсисайдци при това в мач практически без значение. Това може да ви е неприятно да го чуете, но е факт!
Преди няколко години продънихте света с това че победихте Ливърпул. Без да споменавате незначителната подробност, че ставаше въпрос за резервите на мърсисайдци при това в мач практически без значение. Това може да ви е неприятно да го чуете, но е факт!
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
POPCORN написа:Сега е момента да ги треснем!ИДват без титулярите !!САМО ЦСКА !
+1
Фулъм пристига с резервите. Това означава ЦСКА-Фулъм 3:0
определено това да излезеш с дублиращия си отбор в лига европа показва голям респект към противника спор не може да има
Доста сини коментари, немога да кажа същото за червените 

blue magic написа:Преди няколко години продънихте света с това че победихте Ливърпул. Без да споменавате незначителната подробност, че ставаше въпрос за резервите на мърсисайдци при това в мач практически без значение. Това може да ви е неприятно да го чуете, но е факт!
Магия, нещо те е налегнала синята избирателна памет

Ако Джибрил Сисе и Фернандо Мориентес са били резерви в онзи Ливърпул - значи аз съм трамвай №4

А Джерард не игра, защото беше контузен - не си почиваше.....

Не ми се обяснява повече на комплексирани сини запалянковци като теб....

Това Фулъм с какъв състав ще играе утре вечер си е негов проблем - ние сме ЦСКА и след 1989г. нямаме загуба при гостуване на Острова.
А утре смятаме да победим у дома

САМО ЦСКА

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!
- blue_boy95
- Контакти:
Пожелавам успех на ЦСКА и мисля,че ще бият минимално.