Новината е добра, тъй като тези двамата почти не попадат сред титулярите, а пък сега в Миньор ще имат възможност да се докажат.
Между другото, аз също съм на мнение, че Давид Силва има качества. Ако си спомняте в подготовката миналата зима игра чудесно, дори тогава едва ли не вече започна да мисли за трансфер в чужбина. При Димитър Пенев Силва бе титуляр, а след идването на Любо Пенев го запратиха на скамейката. Незнам, но това момче може и да и да има някакъв талант, определено ще ми е интересно да видя как ще се представя извън ЦСКА. Колкото до Руи Мигел, ами за мен просто не става за ЦСКА, няма качества момчето, това да търчиш много не означава, че си добър футболист за отбор като ЦСКА.
ЦСКА праща Руи Мигел и Давид Силва в Миньор
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- a boy named goo
- Контакти:
Re: ЦСКА праща Руи Мигел и Давид Силва в Миньор
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
zlostar написа:Първо е от ММ и второ трансферния прозорец е затворен!!! Ако ще ги преотстъпвате най- рано зимата.
е то в новината си пише, от зимата ама няма кой да чете...
Това ми приличат на спекулации , до трансферният прозорец има мнооого време .
По същество , за Силва съм съгласен , има качества , започна добре , но после нещо му стана , спря да играе и дори не се старае , няма кой да го чака . За Мигел не съм , освен че има качества и се старае . Все пак това Любо го решава , зависи какви играчи ще имаме през зимата.
По същество , за Силва съм съгласен , има качества , започна добре , но после нещо му стана , спря да играе и дори не се старае , няма кой да го чака . За Мигел не съм , освен че има качества и се старае . Все пак това Любо го решава , зависи какви играчи ще имаме през зимата.
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
- cska_liverpool
- Контакти:
На Мигел трябва да му създадеш най-малко 10 положения за да вкара!Е извинявайте ама колкото и да се старае не е за ЦСКА!Колкото до Силва,има българи за неговия пост 
RED OR DEAD
- david_villa
- Контакти:
RudeDude написа:Давид СИлва е невероятен талант, много млад, а вече играе за Ла Фурия и ниже гол след гол. Един от най - обещаващите футболисти. Какво ще дири в Миньоро
Край! Тия "чукове" пр**баха и двата ми любими отбора. Сега ще вземат и Мата и Вийя.
Ако трябва да съм искрен, Мигел е по-добър от Силва, но и двамата нямат класата за ЦСКА, но биха могли да се наложат в "Миньор", и без това този тим изпитва затруднения в нападение. Пък и имат кинти.
- Udoji90
- Контакти:
А така-само Валенсия и ЦСКА!
Сега ми е много интересно защо трябваше да продаваме Саидходжа, а Мигел да го махаме чак през зимата???????
Сега ми е много интересно защо трябваше да продаваме Саидходжа, а Мигел да го махаме чак през зимата???????
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...