Само за маниаци: Анализ на отбора на ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Само за маниаци: Анализ на отбора на ЦСКА
Браво на автора за статията! Според мен този отбор има бъдеще 

south_division написа:знаачи вратарите един за един не стават Караджата има талант може и да стане нещо но за сега не става. Котев не е нищо особено не случайно беше резерва при Тунчев и Илиев но има опит момчето ще върши за А група става в сравнение с другите е златен. Иванчо си е посредствен футболист както повечето в момента играещи там но пък има сърце момчето раздава се за цска - става. Близнака е добър обаче от ляво това момче да ме извинява обаче Машадо беше като Абидал пред него много е слаб Павката при нас има едно момче Зе Соарес се казва ще ги зпознаем 6 кръг.В средата на терена - само туристи и селяни един интелигентен футболист няма Тошко Янчев ''най добър'' и капитан , а той е........слаб просто нищо няма в него да не говорим за Светльо Петров ,Сутеньора и Моразс .Принца на Пловдив - посредствен. Данчо си е доказано дръвче но не трябва да излиза от състава просто голямо сърце и хъс тук спор няма . Иван Стоянов също не е кой знае какво в сравнение с Петре, Неи, Удоджи,Велизар ....не занм . Спас определено има талант и е много сърцат играч раздава се до край има бъдеще със сигурност.И най можещия футболист се казва Маркиньос жалко че е чузденец и не го боли много за отбора но си може момчето.С две думи мога да кажа че Цска е в момента слаб отбор със слаби играчи помен няма от отбора при Йешич от отбора при Тройчо.Аз лично толкова слаб вечен съперник не искам.Може и малко да съм пристрастен обаче повечето футболисти са ПОСРЕДСТВЕНИ.
А треньора няма да го коментирам.
Слаби сме прав си пич...ние всички искаме отбора на ЦСКА в момента поне мъничко да прилича на ФК 1914 без нито един трансфер във отбора да щукат пияндета с криминални досиета , изхабени футболисти от преди 2 години сега върнати с свободен трансфер със статута на звезди.Огледално копие на Батков да ни е президент а под него в йерархията на любимия ни клуб рамо до рамо да работят бивш член на държавна сигурност ( Агент Николай ) и кандидат депутат от листата на ДПС кълнящ се във вярност на ФК 1914 а във същото време преминал в ЦСКА , както и гордоста ви Мъри...всички ние искаме отбора на ЦСКА да се мъчи едно полувреме със келнер на вратата висок кинта и двайсет а пред него 10 футболисти и всички до един с различна професия...всички ние искаме равен резултат с ФК Баку и 2 загуби от световнонеизвестните Дебрецен , защото титлата Евроидиот не се носи от посредствени футболисти ... а от УНИКАЛНИ , уникални защото никои други футболисти на,който и да е клуб неможе да има 2-ра таква титла !
Посредствените футболисти влизат пред парадния вход на ЛЕ намиращ се в МОСКВА а тези супершампионите от задния вход по-милостинята на Платини...Треньора какво да го коментираш ?
Любо Любо Любо ...като кажеш Любо се сещаш за Пенев , като кажеш Пенев се сещаш за Димитър Пенев ... Всеки,който е достоен да избяга от името на именития си роднина и докаже себе си из терените на Европа , вкара хетрик на великия Реал Мадрид и донесе дубъл на Атл Мадрид е достоен за уважение така,че замълчи блага телешка кратуно,защото Кобелев знае кой е Любо Пенев но Любо Пенев не знае,кой е Кобелев или по-точно вече го е забравил !!!
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
Angoff написа:south_division написа:знаачи вратарите един за един не стават Караджата има талант може и да стане нещо но за сега не става. Котев не е нищо особено не случайно беше резерва при Тунчев и Илиев но има опит момчето ще върши за А група става в сравнение с другите е златен. Иванчо си е посредствен футболист както повечето в момента играещи там но пък има сърце момчето раздава се за цска - става. Близнака е добър обаче от ляво това момче да ме извинява обаче Машадо беше като Абидал пред него много е слаб Павката при нас има едно момче Зе Соарес се казва ще ги зпознаем 6 кръг.В средата на терена - само туристи и селяни един интелигентен футболист няма Тошко Янчев ''най добър'' и капитан , а той е........слаб просто нищо няма в него да не говорим за Светльо Петров ,Сутеньора и Моразс .Принца на Пловдив - посредствен. Данчо си е доказано дръвче но не трябва да излиза от състава просто голямо сърце и хъс тук спор няма . Иван Стоянов също не е кой знае какво в сравнение с Петре, Неи, Удоджи,Велизар ....не занм . Спас определено има талант и е много сърцат играч раздава се до край има бъдеще със сигурност.И най можещия футболист се казва Маркиньос жалко че е чузденец и не го боли много за отбора но си може момчето.С две думи мога да кажа че Цска е в момента слаб отбор със слаби играчи помен няма от отбора при Йешич от отбора при Тройчо.Аз лично толкова слаб вечен съперник не искам.Може и малко да съм пристрастен обаче повечето футболисти са ПОСРЕДСТВЕНИ.
Слаби сме прав си пич...ние всички искаме отбора на ЦСКА в момента поне мъничко да прилича на ФК 1914 без нито един трансфер във отбора да щукат пияндета с криминални досиета , изхабени футболисти от преди 2 години сега върнати с свободен трансфер със статута на звезди.Огледално копие на Батков да ни е президент а под него в йерархията на любимия ни клуб рамо до рамо да работят бивш член на държавна сигурност ( Агент Николай ) и кандидат депутат от листата на ДПС кълнящ се във вярност на ФК 1914 а във същото време преминал в ЦСКА , както и гордоста ви Мъри...всички ние искаме отбора на ЦСКА да се мъчи едно полувреме със келнер на вратата висок кинта и двайсет а пред него 10 футболисти и всички до един с различна професия...всички ние искаме равен резултат с ФК Баку и 2 загуби от световнонеизвестните Дебрецен , защото титлата Евроидиот не се носи от посредствени футболисти ... а от УНИКАЛНИ , уникални защото никои други футболисти на,който и да е клуб неможе да има 2-ра таква титла !
Посредствените футболисти влизат пред парадния вход на ЛЕ намиращ се в МОСКВА а тези супершампионите от задния вход по-милостинята на Платини...Треньора какво да го коментираш ?
Любо Любо Любо ...като кажеш Любо се сещаш за Пенев , като кажеш Пенев се сещаш за Димитър Пенев ... Всеки,който е достоен да избяга от името на именития си роднина и докаже себе си из терените на Европа , вкара хетрик на великия Реал Мадрид и донесе дубъл на Атл Мадрид е достоен за уважение така,че замълчи блага телешка кратуно,защото Кобелев знае кой е Любо Пенев но Любо Пенев не знае,кой е Кобелев или по-точно вече го е забравил !!!
Човека си е казал мнението, като даже е похвалил някои от играчите в отбора ти. Разбиреамо е мнението му да те подразни, но поне да се беше опитал да го опровергаеш, а вместо това ти си повърнал помията на ГА.
А иначе, браво на автора за темата и подробния анализ.
Гунди, никой не те е питал - обаче.....аз понеже съм любознателен ми направи впечатление нещо: ФОРУМА на оня отбор...как се казваше.......тия бе - дето се се дънят е европата - някой от колегите да помага, че ми избяга името. Та.......тук, за разлика от вашия форум не обсъждаме издънки, кофти стратегия и посредствен футбол - като започнете и Вие по нашите теми да си пишете - може и да си спомня как Ви се казваше отборчето
със здраве
Да не би да имаш предвид определените на запад като евроидиоти.Прочети подписа ми

В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
[quote="delqnski47"]Ееееее хора я паднете малко от земята бре
То ние ако преминеме групите за мене ще е уникален успех,но до там според мене
Много ни е рано за купа на
Уефа...[/quote
Съгласен съм с теб , но най важното сега е момчетата да трупат опит и самочувствие и ако можем да си вдигнем коефициента в Европа добре дошло.За първи път от ерата на Стоичков,ПЕНЕВ и Костадинов отбора играе на скорост и задъжа добре топката.За отбора е добре,че няма по големи звезди от тренйора за разлика от други години.Евала на ПЕНЕВ за твърдата си позиция спрямо играчите и не е вярно ,че не е дал шанс на Саидходжа и темподобни защото цял полусезон го чакахме да разкрие качества за ЦСКА с които той не разполага и в мачовете в който игра ни убеди в това.
Също така ми се струва,че наред с отбора трябва да отдадем заслуженото уважение и на новите собственици на ЦСКА,които показаха амбицийте си да възвърнат позицията на любимият ни отбор ЦСКА не само в България но и в Европа.В СЪСТОЯНИЕТО В КОЕТО ПОЕХА ОТБОРА И СЕЛЕКЦИЯТА КОЯТО НАПРАВИХА,РАДОСТА ОТ ВЛИЗАНЕТО ЛЕ. И
НАЙ-ВЕЧЕ ЗА ИГРАТА НА ТОЗИ МЛАД ОТБОР-ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ ОТ МЕН!!!!!!!!!!!
За мен не е важно толкова дали ще преминем в следващия кръг в ЛЕ.,важно е ,че ЦСКА върви отново нагоре и възвърна самочувствието ни и вярата,че отново ще има велики мачове и титли, както е било и ще бъде.Имаите търпение ЦЕСЕКАРИ!!!

Уефа...[/quote
Съгласен съм с теб , но най важното сега е момчетата да трупат опит и самочувствие и ако можем да си вдигнем коефициента в Европа добре дошло.За първи път от ерата на Стоичков,ПЕНЕВ и Костадинов отбора играе на скорост и задъжа добре топката.За отбора е добре,че няма по големи звезди от тренйора за разлика от други години.Евала на ПЕНЕВ за твърдата си позиция спрямо играчите и не е вярно ,че не е дал шанс на Саидходжа и темподобни защото цял полусезон го чакахме да разкрие качества за ЦСКА с които той не разполага и в мачовете в който игра ни убеди в това.
Също така ми се струва,че наред с отбора трябва да отдадем заслуженото уважение и на новите собственици на ЦСКА,които показаха амбицийте си да възвърнат позицията на любимият ни отбор ЦСКА не само в България но и в Европа.В СЪСТОЯНИЕТО В КОЕТО ПОЕХА ОТБОРА И СЕЛЕКЦИЯТА КОЯТО НАПРАВИХА,РАДОСТА ОТ ВЛИЗАНЕТО ЛЕ. И
НАЙ-ВЕЧЕ ЗА ИГРАТА НА ТОЗИ МЛАД ОТБОР-ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ ОТ МЕН!!!!!!!!!!!
За мен не е важно толкова дали ще преминем в следващия кръг в ЛЕ.,важно е ,че ЦСКА върви отново нагоре и възвърна самочувствието ни и вярата,че отново ще има велики мачове и титли, както е било и ще бъде.Имаите търпение ЦЕСЕКАРИ!!!
Статията е добра! Наистина в момента разполагаме с добър отбор. Аз също не съм виждал по-добър ЦСКА, поне спрямо показаното засега - дано да продължи все така
Иначе за надеждите - НИЕ СМЕ ОТ ЦСКА и надежда винаги може да има! Доказвали сме го неведнъж! А последния пример е повече от пресен!!!
))
КОЙ СЕГА Е НОМЕР ЕДНО!?!

КОЙ СЕГА Е НОМЕР ЕДНО!?!
- delqnski47
- Контакти:
south_division написа:знаачи вратарите един за един не стават Караджата има талант може и да стане нещо но за сега не става. Котев не е нищо особено не случайно беше резерва при Тунчев и Илиев но има опит момчето ще върши за А група става в сравнение с другите е златен. Иванчо си е посредствен футболист както повечето в момента играещи там но пък има сърце момчето раздава се за цска - става. Близнака е добър обаче от ляво това момче да ме извинява обаче Машадо беше като Абидал пред него много е слаб Павката при нас има едно момче Зе Соарес се казва ще ги зпознаем 6 кръг.В средата на терена - само туристи и селяни един интелигентен футболист няма Тошко Янчев ''най добър'' и капитан , а той е........слаб просто нищо няма в него да не говорим за Светльо Петров ,Сутеньора и Моразс .Принца на Пловдив - посредствен. Данчо си е доказано дръвче но не трябва да излиза от състава просто голямо сърце и хъс тук спор няма . Иван Стоянов също не е кой знае какво в сравнение с Петре, Неи, Удоджи,Велизар ....не занм . Спас определено има талант и е много сърцат играч раздава се до край има бъдеще със сигурност.И най можещия футболист се казва Маркиньос жалко че е чузденец и не го боли много за отбора но си може момчето.С две думи мога да кажа че Цска е в момента слаб отбор със слаби играчи помен няма от отбора при Йешич от отбора при Тройчо.Аз лично толкова слаб вечен съперник не искам.Може и малко да съм пристрастен обаче повечето футболисти са ПОСРЕДСТВЕНИ.
Хахаха....ти кви ни изкара не е истина

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
- lacho_trepacho
- Контакти:
Поздравления на автора за обективния коментар. Аз наистина съм обнадежден за бъдещето на отбора и поне съм сигурен, че отбора ще се развива в правилната посока и темповете не това развитие ще зависят изключително от работата на Любо и играчите, защото се вижда, че Титаните си вършат своята работа (дават пари и осигуряват спокойствие на отбора).
[center]
[/center] [center]Ооо, шампиони обичаме ви ЦСКА![/center]

Да. В никакъм случай не искам да се изхвърлям. Но е факт, че отборът е невероятно добре комплектован, има много голяма вариативност на всички линии и много голяма ширина. Тоа исках да покажа и в статията, а всеки да си прави изводите за себе си. Но това само по себе си не значи нищо. В историята е имало много невероятни тимове с много добри играчи, които са почвали много добре, но после са се дънили. Така че нека да не бързаме. Сега просто трябва много работа и момчетата да се сработят. Но истината е, че трябва още много вода да изтеме, докато можем да кажем с ръка на сърцето- Да много сме добри. За момента можем да кажем просто, че сме добри. Между другото хубав коментар на Александров днес за единият сантиметър. Аз по принцип не харесвам много неговите писания, но този път добре се е справил. И е много правилно това, че журналистите не хвърлят в небесата Любо и момчетата след мача с Динамо
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
-
Абе, момчета, ЦСКА направи един приличен мач срещу Динамо Москва и започнаха суперлативите - "червени терминатори", "купата на УЕФА", "ЦСКА лети" и т.н.
Но погледнете реално на нещата - Динамо Москва бяха ТРАГИЧНО СЛАБИ И В 2 МАЧА, отбор без ясна представа как да вкара гол, без ясна постройка и без добри изпълнители. Да не забравяме и не сирнатата дузпа, но това са дребни детайли.
Въпреки това ЕВАЛАТА на ЦСКА, Браво.....
Но слезте малко на земята, айде моля ви.
Преди няколко години беше същото с Леверкузен, а всички помним как свърши отборът в Купата на Уефа - с една победа над някви финландци, последно място в групата.
За класа на даден отбор, за постигане на цели може да се говори ако отборът покаже постоянство и игрови облик поне няколко месеца.
Това което е сега в ЦСКА е моментна еуфория...
Защото след супер слабия мач срещу Своге и победата над сигурния изпадащ Локо Мз не може да се фаворизира толкова ЦСКА.
Направете 6-7 силни мача (ама не като тези от миналия сезон) срещу стойностни съперници и тогава говорете за Купа на Уефа и т.н.
Левски може да игра с Баку, а вие с Динамо Москва, но това сините си го направиха с клубния коефицент, както и УНИКАЛНА СЕРИЯ достигната до 1/4 финал в купата на УЕФА.
Защото тогава Левски победи - Оксер, Динамо, Олимпик, Петржалка, Удинизе, беше и на крачка от това да отстрани Шалке.
Не е важно дали тези отбори са били с резерви или са се борили за друго (и Ливърпул игра с резервите на Анфилд, но това не омоложава успеха на ЦСКА), важното е, че Левски показа постоянство в играта, класа, синхрон и сработеност.
ЦСКА трябва да мине през още доста такива мачове и успехи, за да може да се твърди същото и за него.
Така че - ПО СПОКОЙНО ЗАСЕГА, БЕЗ ИЗЛИШНА ЕУФОРИЯ!
Но погледнете реално на нещата - Динамо Москва бяха ТРАГИЧНО СЛАБИ И В 2 МАЧА, отбор без ясна представа как да вкара гол, без ясна постройка и без добри изпълнители. Да не забравяме и не сирнатата дузпа, но това са дребни детайли.
Въпреки това ЕВАЛАТА на ЦСКА, Браво.....
Но слезте малко на земята, айде моля ви.
Преди няколко години беше същото с Леверкузен, а всички помним как свърши отборът в Купата на Уефа - с една победа над някви финландци, последно място в групата.
За класа на даден отбор, за постигане на цели може да се говори ако отборът покаже постоянство и игрови облик поне няколко месеца.
Това което е сега в ЦСКА е моментна еуфория...
Защото след супер слабия мач срещу Своге и победата над сигурния изпадащ Локо Мз не може да се фаворизира толкова ЦСКА.
Направете 6-7 силни мача (ама не като тези от миналия сезон) срещу стойностни съперници и тогава говорете за Купа на Уефа и т.н.
Левски може да игра с Баку, а вие с Динамо Москва, но това сините си го направиха с клубния коефицент, както и УНИКАЛНА СЕРИЯ достигната до 1/4 финал в купата на УЕФА.
Защото тогава Левски победи - Оксер, Динамо, Олимпик, Петржалка, Удинизе, беше и на крачка от това да отстрани Шалке.
Не е важно дали тези отбори са били с резерви или са се борили за друго (и Ливърпул игра с резервите на Анфилд, но това не омоложава успеха на ЦСКА), важното е, че Левски показа постоянство в играта, класа, синхрон и сработеност.
ЦСКА трябва да мине през още доста такива мачове и успехи, за да може да се твърди същото и за него.
Така че - ПО СПОКОЙНО ЗАСЕГА, БЕЗ ИЗЛИШНА ЕУФОРИЯ!