Кой трябва да е ляв бек?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Re: Кой трябва да е ляв бек?

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 01 сеп 2009 13:31

danko_sot написа:
Andreyy написа:мисля че общо 25 играча имат право да картотекират. преди всеки етап може да се картотекира отново затова и Платини ще бъде, то иначе за кво ще го взимат, за битките с Своге и Монтана ли ? :lol: :lol: :lol:

То за него е ясно! И за Владо също би трябвало да го картотекират. аМа за парагвайците. И още нещо да питам колко играча извън ЕС имаме в момента. Маркиньос, Мороз, Танка, Платини, Руи Мигел......?

Морозс е от Латвия ,значи е от ЕС.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
zyto
Контакти:

Мнениеот zyto » 01 сеп 2009 13:32

danko_sot написа:
Andreyy написа:мисля че общо 25 играча имат право да картотекират. преди всеки етап може да се картотекира отново затова и Платини ще бъде, то иначе за кво ще го взимат, за битките с Своге и Монтана ли ? :lol: :lol: :lol:

То за него е ясно! И за Владо също би трябвало да го картотекират. аМа за парагвайците. И още нещо да питам колко играча извън ЕС имаме в момента. Маркиньос, Мороз, Танка, Платини, Руи Мигел......?

Нали чакахме някой от парагвайците да вземе испански паспорт и тогава да подпишат :mrgreen:
Изображение Изображение Изображение

venom

Мнениеот venom » 01 сеп 2009 13:36

Могат да картотекират парагвайците... при нас има доста на възраст под 22, които могат да играят без картотека в ЛЕ и така се освобождават места. Иначе Стоянов не играе лошо.

radko piratko
Контакти:

Мнениеот radko piratko » 01 сеп 2009 13:40

Old_death написа:В последния мач Стоянов показа много добра игра в офанзивен план(въпреки че Локо Мездра не е критерий).Нямам идея какво може да предложи танка в дефанза,затова смятам всякакви изводи за сега за прибързани.Все пак привличането му е в полза на вариетивността на отбора в дефанзивен план.

Показа защото Локо М не нападаха, ами със Сливен какво показа. Мисля, че нетрябваше да взимат парагвайците, нали правиме отбор от българи, после ще се чудим как да се отървем. За Платини е друго него поне сме го гледали

kaprala
Контакти:

Мнениеот kaprala » 01 сеп 2009 13:59

стоянов е добре виданов издъхна срещу динамо баез не съм го гледал

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 01 сеп 2009 13:59

YANTRA_FOREVER написа:
danko_sot написа:

Морозс е от Латвия, значи е от ЕС.

Точно така-Латвия влезе в ЕС още през 2004 г. Мигел пък е от Португалия, значи също е от ЕС. Джонатан Гомес пък има и испански паспорт, така че също се води от ЕС. Остават само Платини, Маркиньос и Танка(Баес)-трима, а точно толкова играчи извън ЕС имат право да бъдат картотекирани(всъщност аз не съм сигурен дали някой/някои от последните трима също няма европейски паспорт).

Колкото до левия бек, Баес е привлечен точно за тази позиция, защото на нея играе принципно. Виданов е доста по-стабилен като десен бек, докато Костадин Стоянов може да играе и в центъра, и отляво, и отдясно. Ако Танка е във форма, нека да бъде пускан в игра, но Стоянов също е добър вариант.

Все пак не е нужно да се задълбочаваме толкова по темата за ляв бек, защото по тази логика можем да напишем такива теми и за всички други позиции на терена-на тях има дори по-голяма конкуренция, отколкото за ляв бек. ;)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Tom Kruz
Контакти:

Мнениеот Tom Kruz » 01 сеп 2009 14:03

Парагвайците пишеше ,че са свободни агенти и взимат малки заплати така ,че не се ядосвайте че са взети друг е въпроса че 1 ния мисля че не е Танка не прилича на нищо и не очаквам от него нищо.Срещу Мездра много добър мач на Стоянов нещо като Джон О Шеи се явява да е в ЦСКА да запълва празнини отзад.Явно може да играе навсякъде.Дано този Танк става за нещо и ако е така да играе ляв бек.

Потребителски аватар
redrOck
Контакти:

Мнениеот redrOck » 01 сеп 2009 14:19

Хубавото е, че Любо Пенев е създал конкуренция на всеки пост, което е добре за играчите, защото ще се стремят да са във форма и да игрят добре, за да са титуляри :) Иначе К.Стоянов ми хареса как игра с/у Мездра и дано той да е ляв бек ;)

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 01 сеп 2009 14:40

Засега според мене -Стоянов,но да изчакаме да го видим тоя Танк-въпреки,че мене ме съмняват тези играчи от втора парагвайска,ама нищо не се знае!
Изображение

Потребителски аватар
lacho_trepacho
Контакти:

Мнениеот lacho_trepacho » 01 сеп 2009 15:02

Andreyy написа:Морозс е от Латвия, значи е от ЕС.

Точно така-Латвия влезе в ЕС още през 2004 г. Мигел пък е от Португалия, значи също е от ЕС. Джонатан Гомес пък има и испански паспорт, така че също се води от ЕС. Остават само Платини, Маркиньос и Танка(Баес)-трима, а точно толкова играчи извън ЕС имат право да бъдат картотекирани(всъщност аз не съм сигурен дали някой/някои от последните трима също няма европейски паспорт).

Колкото до левия бек, Баес е привлечен точно за тази позиция, защото на нея играе принципно. Виданов е доста по-стабилен като десен бек, докато Костадин Стоянов може да играе и в центъра, и отляво, и отдясно. Ако Танка е във форма, нека да бъде пускан в игра, но Стоянов също е добър вариант.

Все пак не е нужно да се задълбочаваме толкова по темата за ляв бек, защото по тази логика можем да напишем такива теми и за всички други позиции на терена-на тях има дори по-голяма конкуренция, отколкото за ляв бек. ;)

Четох някъде подробна информация за Платини и съм почти сигурен, че има европейски паспорт, така че това е още една добра новина. :)

cska_90, братле по принцип много ме кефиш, обаче той новия ти аватар адски ме дразни. Спаско си беше къде къде по добре.
[center]Изображение[/center] [center]Ооо, шампиони обичаме ви ЦСКА![/center]

Върни се в “ЦСКА”