aloha^guy написа:Ееее дано да е истина товаПлатини ми допада,добър качествен
нападател !!! Тази година ще си мачкаме конкурентите както си искаме
Просто имаме убийствено нападение
Добре де на кой на мястото ще играе?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
aloha^guy написа:Ееее дано да е истина товаПлатини ми допада,добър качествен

cska_90 написа:aloha^guy написа:Ееее дано да е истина товаПлатини ми допада,добър качествен
Добре де на кой на мястото ще играе?
то поне да попадне в състава за сблъсъците в Европа - представи си как ще реагират "европейците" като видят в отбора на ЦСКА - Мишел Платини ..... 

aloha^guy написа:Е нищо няма да стане като го купим , ПопкорнАко не става за играч или ако не пасне в схемата
то поне да попадне в състава за сблъсъците в Европа - представи си как ще реагират "европейците" като видят в отбора на ЦСКА - Мишел Платини .....
Даже истинския Платини не е чувал съименника( + съфамилника ) си

aloha^guy написа:Е нищо няма да стане като го купим , ПопкорнАко не става за играч или ако не пасне в схемата
Даже истинския Платини не е чувал съименника( + съфамилника ) си
Ще печелим от Маркетинг и Рекламаааа
cska_90 написа:Ама сещате ли се че става въпрос за над 1млн евро,ако е истина!-и да седи резерва-![]()
![]()
![]()
tuksam написа:АКО ТОВА Е ВЯРНО ЧЕСТИТЯ НА ФЕНОВЕТЕ НА ЦСКА .....ТОЗИ Е МНОГО ДОБЪР ФУТБОЛИСТ ,НЕЗНАМ КАК ВЪОБЩЕ Е ПОПАДНАЛ В БЪЛГАРИЯ
А НАШИЯ БОРАТКО НЕКА СПИ ...ЦЕЦИЯ ТАКАВА
СЕГА КАТО НИ ЗАПУКАТ И АВСТРИИЦИ И ИТАЛИАНЦИ И ИСПАНЦИ СИГУРНО ЩЕ Е ОТ ЛОШОТО ВРЕМЕ........
POPCORN написа:cska_90 написа:Ама сещате ли се че става въпрос за над 1млн евро,ако е истина!-и да седи резерва-![]()
![]()
![]()
абсурд тоя не може да струва 2 милиона!това са пак весникарски глупости

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта