Спас Делев

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

neoje
Контакти:

Re: Спас Делев

Мнениеот neoje » 24 авг 2009 13:34

jindo написа:
vanko99 написа:А Бербатов никога не се е спъвал в топката...

Напротив, най-малко два пъти го направи в мача след, който щяха да го линчуват и трябваше да го извеждат с полиция. Всеки футболист има слаби моменти, просто трябва спокойствие за да натрупа малко самочуствие и след това ще се види дали расте като футболист или ще забоксува като 99% от младите надежди.

Сългасен съм с вас,ама и с нещо не съм....за какви слаби моменти говорите???????????С динамо момчето влезна и направи най-чистото положение.....с Спортист вярно изтърва от 2 метра но топката не беше толкова лесна.....при това с добър пробив даде асистенция на Данчо.....айде моля ви се седнете в четвъртък да гледате мача и ще се уверите че не е във никаква слаба форма.....може би единствения минус е че е мааалко пренавит и това е всичко ;)
YNWA!

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Мнениеот ivo1964 » 24 авг 2009 13:36

Спас тепърва ще се доказва, ако има качества. Нека да не бързаме! Мисля, че е по-добре, отколкото да се разчита на Мигел, който едва ли е извънземен. При това и той беше май пооплюван, но се видя , че и на него му трябва време. Пък и Любо тези играчи има и с тези ще играе. Дайте шанс на Спас и на другите младоци. Ако не сега, то догодина със сигурност вече ще имаме качествен отбор, а нали всички това искаме?

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 24 авг 2009 13:39

neoje написа:
jindo написа:
vanko99 написа:А Бербатов никога не се е спъвал в топката...

Напротив, най-малко два пъти го направи в мача след, който щяха да го линчуват и трябваше да го извеждат с полиция. Всеки футболист има слаби моменти, просто трябва спокойствие за да натрупа малко самочуствие и след това ще се види дали расте като футболист или ще забоксува като 99% от младите надежди.

Сългасен съм с вас,ама и с нещо не съм....за какви слаби моменти говорите???????????С динамо момчето влезна и направи най-чистото положение.....с Спортист вярно изтърва от 2 метра но топката не беше толкова лесна.....при това с добър пробив даде асистенция на Данчо.....айде моля ви се седнете в четвъртък да гледате мача и ще се уверите че не е във никаква слаба форма.....може би единствения минус е че е мааалко пренавит и това е всичко ;)

Ако го дават! :(

ivo1964 написа:Спас тепърва ще се доказва, ако има качества. Нека да не бързаме! Мисля, че е по-добре, отколкото да се разчита на Мигел, който едва ли е извънземен. При това и той беше май пооплюван, но се видя , че и на него му трябва време. Пък и Любо тези играчи има и с тези ще играе. Дайте шанс на Спас и на другите младоци. Ако не сега, то догодина със сигурност вече ще имаме качествен отбор, а нали всички това искаме?

Искаме ме, но дали ще стане..

Потребителски аватар
redrOck
Контакти:

Мнениеот redrOck » 24 авг 2009 13:42

Глупаво е от един мач да се правят изводи, че не става :!: Трябва да му се даде време и ще покаже, че става за ЦСКА ;)

kalimeno
Контакти:

Мнениеот kalimeno » 24 авг 2009 13:46

neoje написа:
kalimeno написа:Когато не можеш да вкараш топката от 3 метра на празна врата е до можене а не до адаптация .И да има желание но то с желание и търчане само не става .За мен това си беше чисто набутване 150 000 евро за наем на Делев.

Личи си от километри че не разбираш от футбол,по-добре мълчи !
Ок аз съм цесекар и си казвам мнението .И само си представете че направи пак същото и на мача с Динамо там и това ни коства влизане в лига Европа.Ето Маркинъос в момента е най-добрия за ЦСКА но повечето го освиркват а Делев му се дава такъв кредит на довери все едно е Марадона

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Мнениеот ivo1964 » 24 авг 2009 13:48

ivo1964 написа:
Спас тепърва ще се доказва, ако има качества. Нека да не бързаме! Мисля, че е по-добре, отколкото да се разчита на Мигел, който едва ли е извънземен. При това и той беше май пооплюван, но се видя , че и на него му трябва време. Пък и Любо тези играчи има и с тези ще играе. Дайте шанс на Спас и на другите младоци. Ако не сега, то догодина със сигурност вече ще имаме качествен отбор, а нали всички това искаме?

Искаме ме, но дали ще стане..

Е `що да не стане?! По-добре да се гради отбор, отколкото да се купуват всякакви там знайни и незнайни псевдофутболисти заради комисиони или красиви съпруги. Аз вярвам на Любо и му давам своето доверие! Който обича ЦСКА, да направи същото. Не искам да ни водят пребоядисани треньори, да ни замазват очите със скъпи трансфери, а като ни отупат в Европа, да се оправдават, че им трябвало още 1-2 качествени попълнения. Спас тепърва ще го гледаме. Ако става - става. Ако не става - не става. Но да са си наши - БГ, а не после да ни скъсат от съдилища по чужбина. В БГ има много добри младоци, но им трябва шанс. И при нас, и в Левски, и в другите отбори. Единственият чужденец, за когото съжалявам, че не задържахме, е Гай.

kalimeno
Контакти:

Мнениеот kalimeno » 24 авг 2009 13:53

Вижте как си противоречите.Как разбрахте тогава че Гунлаугсон не става като е изиграл точно 3 мача с първия отбор.Значи Делев не може да му даваме оценка но за Гунлаусон всички категорични че не ставал.Да ви припомня и Родриго Соуса тоя дето дойде с Лео ЛИма.Тука за 2 месеца не вкара гол и веднага всички го оплюха .човека се върна в Бразилия и стана голмайстор на Първенството после Панатинайкос го купи за 2 000 000 евро.А Пиетробон който взехме от Пирин изобщо не е слаб футболист и той но и на него пък изобщо не му беше даден шанс.

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Мнениеот ivo1964 » 24 авг 2009 13:59

За толкова време и само 3 мача - значи не става. Преценили са треньорите. Ако го бяха пускали повече, щяхме да разберем. Но по-добре да не става БГ-момче, дори и за 150 000, отколкото 5-10 години по-възрастен футболист от чужбина, а след като се разбере, че не става, тепърва да се чудят ка да се освободят от него. И плащай заплати, плащай неустойки... Дано Титан-ите да са финансова грамотни, `щото иначе не ни чака нищо хубаво.

radko piratko
Контакти:

Мнениеот radko piratko » 24 авг 2009 14:49

Ако ЦСКАотърве Делев това ще е най голямата глупост,та той няма 20 години.Единствената слабост му е пред гола но добие ли самочуствие става фурия. Дайте шанс на момчето ислед време ще го гледаме по Диема

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 24 авг 2009 15:55

Ванко е левскарче явно, особено като му гледам аватара.
Спас Делев е уникален талант и дай боже да развие качествата си.
От вдички попълнения най-много него исках да пробваме.
За Динамо е обяснимо - младостта понякога е и помощник и порок.
За Своге - добре че му дойде малко назад и не вкара, щото после щеше да се почне - ама гол след 2 метра засада на Данчо Т., ама така и баба знае. После момчето размина бека и асистира, което не прави по-малка заслугата му за 2-рия гол.
Искам да го питам Ванко, само едно:
Ортега ли му е любимец или би предпочел да се радва на Иван Цачев, макар и с прпуските на Ортега?
Като си отговори, ще разбере, защо сме зад Спас Делев и всички наши младоци в или извън отбора.

Върни се в “ЦСКА”