Динамо Москва - ЦСКА-27.09.09-19:00-БНТ!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: Динамо Москва - ЦСКА
ЦСКА продължава с дузпи
мача е 1:1 според мен
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
-
- Контакти:
Здравейте, знаете ли каква е причината да ме баннат?
Написах 2-3 коментара без да псувам и сега като тръгна да влизам с моя си акаунт ми дава грешка service 503...?
Някой да даде съвет ?
Написах 2-3 коментара без да псувам и сега като тръгна да влизам с моя си акаунт ми дава грешка service 503...?
Някой да даде съвет ?
мачът е 0:1 Ив.Стоянов 86 мин. 

Убеден съм, че ще се класираме, а войводата от Сливен ще вкара поне един гол!!! Иначе някой знае ли дали ще предават мача по някоя от "великолепните" ни телевизии, чува ли се нещо???
Расате написа:Убеден съм, че ще се класираме, а войводата от Сливен ще вкара поне един гол!!! Иначе някой знае ли дали ще предават мача по някоя от "великолепните" ни телевизии, чува ли се нещо???
До колкото си спомням, TV+ трябваше да купят правата и за двата мача. Иначе не съм чул за друга TV да го дава , за сега. Но сигурно ще го има по някоя руска.
msm написа:Расате написа:Убеден съм, че ще се класираме, а войводата от Сливен ще вкара поне един гол!!! Иначе някой знае ли дали ще предават мача по някоя от "великолепните" ни телевизии, чува ли се нещо???
До колкото си спомням, TV+ трябваше да купят правата и за двата мача. Иначе не съм чул за друга TV да го дава , за сега. Но сигурно ще го има по някоя руска.
Пак ли ТВ+

- Cherven_poboinik
- Контакти:
TheClub написа:msm написа:Расате написа:Убеден съм, че ще се класираме, а войводата от Сливен ще вкара поне един гол!!! Иначе някой знае ли дали ще предават мача по някоя от "великолепните" ни телевизии, чува ли се нещо???
Пак ли ТВ+![]()
![]()
10000000 % ще го има в сайтовете ...
[center]ЧЕРВЕНИ ШАМПИОНИ[/center]
- mistreated
- Контакти:
http://debilizator.tv/tv.cgi?kanal=7
На този канал със сигурност ще го предават, стрийма върви добре с доволно качество. Дано и по време на мача да е така.
На този канал със сигурност ще го предават, стрийма върви добре с доволно качество. Дано и по време на мача да е така.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
- Cherven_poboinik
- Контакти: