Има ли място Руи Мигел в отбора на ЦСКА?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
greedy
Контакти:

Re: Има ли място Руи Мигел в отбора на ЦСКА?

Мнениеот greedy » 23 авг 2009 06:49

Нека си търси късмета другаде ;) не е за ЦСКА!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 23 авг 2009 06:58

от aloha^guy на 22 Авг 2009 22:50

за мене има място Има чувство за пласиране (както казаха преди мене ) и има висок КПД (коеф на полезно действие)

Къде видя тоя висок КПД?Два гола от 50 положения!Това ли е високия КПД!Не зная каква заплата получава,но мисля че е по висока от заплатите на младите футболисти в отбора.За тия пари трябва да играе като истинска звезда за нашите стандарти.Да не искаш да го чакаме,както сините чакат Бижутера да направи един добър мач след 20 изиграни!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
bergkamp
Контакти:

Мнениеот bergkamp » 23 авг 2009 08:00

Очевидно е , че откато дойде в ЦСКА формата му пада.Напълно правилно решение на Любо,поне според мен.За мен по-важното е ,че в средата на терена нещата се стабилизират с всеки мач и предвид играта на Иван Стоянов,Маркиньос,Тимонов,Орлинов и включването на Делев не се забелязва липсата на някой ,обявен за основен играч...какъвто е Мигел.Немисля,че ако го продадем през зимната пауза,ще загубим

antonio
Контакти:

Мнениеот antonio » 23 авг 2009 09:22

Любо Пенев прави нещо, чиито плодове ще береме скоро. Един по един маха чужденците, според мен от сегашните трябва да остави само Мороз и Маркиньос. За парагвайците не знам, но като гледам с какъв аршин мери Любо би трябвало да са добри футболисти. Иначе конкретно за Руи Мигел - има някакви частични избухвания, но са прекалено частични - за да си централен нападател на ЦСКА трябва да се скъсваш да вкарваш, да се бориш, да асистираш, да печелиш въздушните двубои, а Мигел не отговаря на такъв тип футболист. Муши пък няма бързината, него ако го изведат сам срещу вратаря 30-има метра пред вратата, ще го настигнат защитниците 100 пъти преди да я ритне - добър е само във въздушните двубои донякъде и в борбеността - и той не става за ЦСКА. Но е хубаво докато намерим някой добър нападател, да си държим поне един от Муши и Мигел, защото иначе ще останем само с Паската

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 23 авг 2009 10:51

Eдин по един Любо Пенев маха нападателите си...поема рискована мисия,особено преди реванша с Динамо Москва :roll:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

dani1976
Контакти:

Мнениеот dani1976 » 23 авг 2009 11:17

Отдавна и аз повтарвм чя Руи Мигел не е за ЦСКА крайно време беше да го махат дава му се шанс мисля много,определено повече от като на Муши,така че решението на Любо е напълно правилно,а колкото до Муши той трябваше да е в ЦСКА защото имаме нужда от такъв тип футболист това е мое мнение.

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 23 авг 2009 12:27

има място :mrgreen:
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 23 авг 2009 12:34

Очевадно е че има место в ЦСКА , Руи Мигел има качества макар да не е кой знае каква класа . Той не е нито първият , нито ще е последният който изпада от групата за някои мачове , явно това е стилът на работа на Пенев , да не се отпускат .
Муши е история за ЦСКА така че да не го предъвкваме пак , след медийните прояви на семейство Ходжеви , не вярвам да помирише повече терен в ЦСКА.
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

cska-karnobat
Контакти:

Мнениеот cska-karnobat » 23 авг 2009 14:12

Аз очаквах да се случи нещо такова като се има в предвид,че пърагвайците се очаква да подпишат договори с цска.

Върни се в “ЦСКА”