8 Кръг/Левски - ЦСКА /19.10.2024/ 15:45
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 8 Кръг/Левски - ЦСКА /19.10.2024/ 15:45
От мачовете изиграни досега се вижда, че чисто физически сме доста по-зле от динамовци и днес не очаквам да е по-различно. Настроен съм за грозен мач, но дано ги излъжем. Успех на момчетата!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
Успех на момчетата!
Крайно време е Майъла да познае;-)
Крайно време е Майъла да познае;-)
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
Според мен Томаш продължава със странните си и изненадващи решения.
Виждам, че Купър е не само титуляр, но и капитан. Е добре, играл е в Лийдс и в Премиер лийг, но в България още не се е доказал. А и Бусато си е заслужил лентата, не знам как ще интерпретира той нещата.
Виждаме Бютючи титуляр, който е най-голямото дъно от новите. Фаетон от своя страна показа лек прогрес напоследък. Това, че има дете може да му даде допълнителна мотивация. Пропуснал е някоя друга тренировка, но ....
На върха на атаката е Исека. От малкото му мачове дотук не съм убеден, че може да води атаката като типичен таран, а по-скоро си мисля, че е малко по-добър от втора позиция, да изскача от дълбочина на скорост. Пространства обаче за това си мисля, че ще има все пак, макар и като цн. Но аз бих заложил на Коялипу.
Това, че няма нито един българин сред 11-те мисля, че не е новина за никой, въпреки афишираните приоритети от новото ръководство.
Виждам, че Купър е не само титуляр, но и капитан. Е добре, играл е в Лийдс и в Премиер лийг, но в България още не се е доказал. А и Бусато си е заслужил лентата, не знам как ще интерпретира той нещата.
Виждаме Бютючи титуляр, който е най-голямото дъно от новите. Фаетон от своя страна показа лек прогрес напоследък. Това, че има дете може да му даде допълнителна мотивация. Пропуснал е някоя друга тренировка, но ....
На върха на атаката е Исека. От малкото му мачове дотук не съм убеден, че може да води атаката като типичен таран, а по-скоро си мисля, че е малко по-добър от втора позиция, да изскача от дълбочина на скорост. Пространства обаче за това си мисля, че ще има все пак, макар и като цн. Но аз бих заложил на Коялипу.
Това, че няма нито един българин сред 11-те мисля, че не е новина за никой, въпреки афишираните приоритети от новото ръководство.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Залагайте каквото имате.
Вярвам че Наско пак е продал мача.
Вярвам че Наско пак е продал мача.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
danko_sot написа:Според мен Томаш продължава със странните си и изненадващи решения.
Според мен Томаш се опитва да намери загубеният лидер на терена.
dedko2022 написа:danko_sot написа:Според мен Томаш продължава със странните си и изненадващи решения.
Според мен Томаш се опитва да намери загубеният лидер на терена.
Да, вероятно. Аз лично харесвам смелите треньори, които ме се страхуват да рискуват и да взимат дори понякога нестандартни решения. Но тези ходове на Томаш в този и някои предишни мачове са ми странни и не особено разбираеми. ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
-
- Контакти:
Вионката е Местенски дъб (Quercus mestemis) рядък вид широколистно листопадно дърво.
Do Something Different!
Много добър мач се получава. Това е най-доброто полувреме в последните поне 5 години на вечното дерби.
Нашите се стараят и почти всички играят на добро ниво. Само Бютючи очаквано е за смяна. Според мен добър ход ни бил Исека да мине вдясно, а Локило в ляво вместо косоваря, особено при положение че Фаетон не е готов. И да влезе Кояпиму на върха на атаката.
Мисля обаче че съдията ни ощети този път, трябваше минимум Вар да се намеси.
Нашите се стараят и почти всички играят на добро ниво. Само Бютючи очаквано е за смяна. Според мен добър ход ни бил Исека да мине вдясно, а Локило в ляво вместо косоваря, особено при положение че Фаетон не е готов. И да влезе Кояпиму на върха на атаката.
Мисля обаче че съдията ни ощети този път, трябваше минимум Вар да се намеси.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Изключително слаб мач за ЦСКА. Абсолютно заслужена победа за синия отбор. Дори заслужава да е с по-голямо измерение
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
ЦСКА има да освобождава 5-6 халфа, които само заемат щат, но са безполезни и трябва да привлече 2-ма, които да са класа. Както и 2 нови крила. А с времето и качествени бекове. А бе много работа има да се свърши.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!