Едно крило като хората ни трябва и на мястото на Файтона.
На мен пък Локило ми хареса - има скорост, финт и центриране - всичко, което се иска от крилото.
Като се върне и Стойчев, по десния фланг ще стане страхотия.
12 Кръг/Локомотив София - ЦСКА /16.09.2024/ 19:45
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 12 Кръг/Локомотив София - ЦСКА /16.09.2024/ 19:45
Локило няма грешно центриране..
- MASTER_COOL
- Контакти:
Джеймс Ето'О все едно играе за ЦСКА от години. Сега видя ли 78, защо беше привлечен от Томаш. Днес заради него имаме средна линия
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Ще ми се да видя и Питас на терена. Само за първо впечатление, па дори и като смяна за няколко минути ако още не е готов.
Енигма ми е .
Енигма ми е .
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
Засега нещата в мача ни се случват лесно. Харесва ми начина по който се опитваме да изнасяме топката, въпреки че в някой моменти леко ме напряга. ЕтоГо имаше няколко рисковани подавания отзад, но явно му е стил. Второто още 2 гола и доиграваме.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
ugly bug написа:Ще ми се да видя и Питас на терена. Само за първо впечатление, па дори и като смяна за няколко минути ако още не е готов.
Енигма ми е .
Бате, тоя още не сме го купили :)
Сигурно зимата!
Джейсъна е с една асистенция и полуасистенция при вторият гол. Съвсем друго лице имат двете крила и Фаетон играе много добре. Като се стиковат с изискванията на Томаш става страшно. В средата вече има динамика. Коялипу е звярeddie написа:Локило няма грешно центриране..
gihuelo написа:ugly bug написа:Ще ми се да видя и Питас на терена. Само за първо впечатление, па дори и като смяна за няколко минути ако още не е готов.
Енигма ми е .
Бате, тоя още не сме го купили :)
Сигурно зимата!
Моя грешка...!!!
Исека исках да кажа.

Медиите ми продъниха ушите и вече по инерция казвам Питас.

На кого е нужна тази простотия с бомбичките!? Изтърпяхме си наказанието и явно вече заработваме за още!
Хубава тупалка !
Айде сега да видим и моя човек.

Айде сега да видим и моя човек.