6 Кръг/Арда - ЦСКА /24.08.2024/ 19:00 ч.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: 6 Кръг/Арда - ЦСКА /24.08.2024/ 19:00 ч.
Очаквам поредна загуба и уволнение на това менте, двама от новите са контузени , на старите играчи не им се играе или нещо бойкотират треньорът , между другото вече разбрах, защо тоя новия Лукико или както е всеки сезон смени отбора и той май се оказа стъклен или е с хронична контузия , един мач играе после 4-5 се лекува.
Много рехав състав. Резервите да не говорим.
Не знам, много го плюем Стипич, ама тея директори са пълни аматьори.
5-6 кръг ли е вече и гледайте какъв състав имаме. Мисля, че доста отбори след 10-ката ще са по-добре окомплектовани от нас в момента.
Реално гледам, че треньорът е върнал Шакич. Но не и Юга. Все по- осезаема става липсата на дефанзивен халф. Но аз споделих още преди сезона, че Кареасо не е такъв, но партньорството му с Юга прикриваше този факт.
Мисля, че най-доброто решение за този мач, за да прикрием проблема в средната част е да върнем ромба. Така поне играчите в средата ще бъдат близо един друг и ще наситят центъра. Освен това за тази схема не са нужни типични крила. За ромба в средата би трябвало да са Кари, Линд, Скаршем и за последният имам леки колебания измежду Хайнц, Петко и Шакич.
Можем да дадем.още един шанс на Фаетон като нападател заедно с Коялипу. Чух положителни мнения за французинът след мача със Славия, но макар че не ги споделям нямаме много други опции.
Ще видим Стипич какво ще измисли. По това също ще го разберем що за треньор е.
Не знам, много го плюем Стипич, ама тея директори са пълни аматьори.
5-6 кръг ли е вече и гледайте какъв състав имаме. Мисля, че доста отбори след 10-ката ще са по-добре окомплектовани от нас в момента.
Реално гледам, че треньорът е върнал Шакич. Но не и Юга. Все по- осезаема става липсата на дефанзивен халф. Но аз споделих още преди сезона, че Кареасо не е такъв, но партньорството му с Юга прикриваше този факт.
Мисля, че най-доброто решение за този мач, за да прикрием проблема в средната част е да върнем ромба. Така поне играчите в средата ще бъдат близо един друг и ще наситят центъра. Освен това за тази схема не са нужни типични крила. За ромба в средата би трябвало да са Кари, Линд, Скаршем и за последният имам леки колебания измежду Хайнц, Петко и Шакич.
Можем да дадем.още един шанс на Фаетон като нападател заедно с Коялипу. Чух положителни мнения за французинът след мача със Славия, но макар че не ги споделям нямаме много други опции.
Ще видим Стипич какво ще измисли. По това също ще го разберем що за треньор е.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Чак ми се ще да биете, че Стипич да остане :)
- MASTER_COOL
- Контакти:
Мисля, че губим без проблем. Ако това е цената да има промени , по-добре да я платим
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
-
- Контакти:
gihuelo написа:
Много сме зле и с резервите.
1914.1902 » 13 апр 23:02
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
-
- Контакти:
Темпо-Втора лига. Негледаемо :o
Do Something Different!
Бродираме .... опълчение.
Пак Бусато ще правим играч на мача.

Пак Бусато ще правим играч на мача.

maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
Стипич яко е спекъл. Цяла подготовка играеш в една система и нагаждаш играта към нея и сега паркира автобуса за да не изпусне кокала. Абсолютен фарс е целият отбор в момента като цяло, не само играта.
Keep Walking
- MASTER_COOL
- Контакти:
Видяхте ли тримата глупаци как се хилят ???????? :oops: :evil:
Веднага ВЪН ! Моментално !!!!!
Веднага ВЪН ! Моментално !!!!!
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]