13 Кръг/Лудогорец-ЦСКА/10.10.2022/19.00ч
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 13 Кръг/Лудогорец-ЦСКА/10.10.2022/19.00ч
С отбор, в който пак на няколко позиции нямаме нито един играч на линия и се налага играчи да се пускат на непривични позиции, и в който гостуваме на Разград, добре. Сбиха се , треньорът си беше свършил работата. С този потенциал толкоз.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
Не играхме зле.
Имаше хъс този път.
Най-добре арменчето и Вион.
Християн Петров ако играе редовно, вероятно ще е твърд титуляр след година.
Имаше хъс този път.
Най-добре арменчето и Вион.
Християн Петров ако играе редовно, вероятно ще е твърд титуляр след година.
Честито на Лудогорец!
Нашите в средата отпаднаха физически към края и Лудогорец се възползваха.
Лошото е, че Гарсес не вкара поне в една от ситуациите, които имаше.
И по принцип не ме е яд този път толкова, понеже нямаше такива резачки от съдиите като друг път, а и футболистите на противника нямаха такова арогантно отношение като друг път. Ако играта е честна и паднем, няма никакъв проблем.
Все пак се надявам реваншите с Левски и Лудогорец да си ги вземем.
Нашите в средата отпаднаха физически към края и Лудогорец се възползваха.
Лошото е, че Гарсес не вкара поне в една от ситуациите, които имаше.
И по принцип не ме е яд този път толкова, понеже нямаше такива резачки от съдиите като друг път, а и футболистите на противника нямаха такова арогантно отношение като друг път. Ако играта е честна и паднем, няма никакъв проблем.
Все пак се надявам реваншите с Левски и Лудогорец да си ги вземем.
ivo55 написа:С отбор, в който пак на няколко позиции нямаме нито един играч на линия и се налага играчи да се пускат на непривични позиции, и в който гостуваме на Разград, добре. Сбиха се , треньорът си беше свършил работата. С този потенциал толкоз.
Треньорът ви този мач копира Стоилов. 3-5-2 и дълбока преса. Не ми казвайте, че не е така, никога не сте играли по този начин досега.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Стоилов е измислил тази тактическа постройка, спор да няма. Само дете не играхме 3-5-2. Играта с трима защитници не означава автоматично 3-5-2.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
На мен ми хареса играта на отбора и като цяло съм доволен от видяното, въпреки загубата. Шагоян, Християн Петров, Шопов, Вион и Морено играха доста прилично. Има какво още да се желае от опитните играчи като Бусато, Матай, Юга и Гарсез. Ако треньора следва тази линия и налага млади играчи и офанзивна тактика с дълбока преса, резултатите и посещаемостта ще се подобят. Аз съм окей ЦСКА да излезе и да надиграе Лугодорец в разград и да загуби след много битка и хъс с късмет. Не съм окей обаче да губим бездушно от Левски и да ни надиграва Пирин на Армията.
Илич заслужава да му се гласува доверие поне до края на сезона. Има топки да експериментира и да налага млади играчи.
Илич заслужава да му се гласува доверие поне до края на сезона. Има топки да експериментира и да налага млади играчи.
-
- Контакти:
Та на вас това ви е играта през този сезон до тук - силни и слаби мачове. Само, че силните изглеждат така, сякаш сте на прав път да започнете да играете кадърен футбол и в следващия тотално да се развържат нещата, а в слабите изглеждате така, сякаш тия играчи се виждат за пръв път и никой не знае какво точно да прави. Имате два лесни мача до края на полу-сезона - следващия с Хебър на Армията и последния срещу Берое в Стз. Но между тях играете с Ботев Пд, Арда, Локо Пд, Локо Сф, Морето. Ако се задържите в топ 3 ще е успех, предвид, че Илич иска тотално да наложи своите виждания кой как да играе и може би наистина изглежда, че не му се месят за състава.
Най, накрая да видя някаква по-добра игра от нашите, въпреки загубата. Щом паднахме само с гол разлика, и направихме добри положения за гол, значи има някакво подобрение. До кога ? Не знам !
- MASTER_COOL
- Контакти:
HardWork написа:На мен ми хареса играта на отбора и като цяло съм доволен от видяното, въпреки загубата. Шагоян, Християн Петров, Шопов, Вион и Морено играха доста прилично. Има какво още да се желае от опитните играчи като Бусато, Матай, Юга и Гарсез. Ако треньора следва тази линия и налага млади играчи и офанзивна тактика с дълбока преса, резултатите и посещаемостта ще се подобят. Аз съм окей ЦСКА да излезе и да надиграе Лугодорец в разград и да загуби след много битка и хъс с късмет. Не съм окей обаче да губим бездушно от Левски и да ни надиграва Пирин на Армията.
+1 !!!
Пълна подкрепа за Саша Илич, дори този сезон да завършим 5-ти.
На никой не му пука за загубата вчера, защото отбора игра футбол и се раздаде максимално !
Шагоян е футболист та дрънка. Дано и Симо и Марселиньо покажат качества.
Видя се, че когато Линдсет е по-назад и има до него техничен футболист като Шопов, изглеждаме по съвсем различен начин.
Вион никога повече халф, силата му е на бека. И е класа над Турицов за позицията
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
- MASTER_COOL
- Контакти:
Serafim написа:Имате два лесни мача до края на полу-сезона - следващия с Хебър на Армията и последния срещу Берое в Стз. Но между тях играете с Ботев Пд, Арда, Локо Пд, Локо Сф, Морето. Ако се задържите в топ 3 ще е успех, предвид, че Илич иска тотално да наложи своите виждания кой как да играе и може би наистина изглежда, че не му се месят за състава.
Аз очаквам да вземем всички тези мачове без особени проблеми ;)
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]