Игра с прогнози ЦСКА сезон 2020/2021
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Игра с прогнози ЦСКА сезон 2020/2021
За протокола се записвам и аз.
Arsenal- a new era begins ! Again!...
Записването продължава!
Наближава първата среща - само 5 дни - 07.08. 2020 ЦСКА 1948 - ЦСКА-София (да не се обиди някой
)
Наближава първата среща - само 5 дни - 07.08. 2020 ЦСКА 1948 - ЦСКА-София (да не се обиди някой

Arsenal- a new era begins ! Again!...
Спонтанно реших да попитам дали мога да участвам, защото не е сигурно дали ще я има нашата игра. Не прецених, че запитването ми ще е нечистоплътно и участието ми ще е прецедент. След като hydetoshi ми писа, че ще ме пусне, аз ще искам разрешение и от другите участници да съм в играта. Обещавам това участие няма да е заядливо, а нефенско и ще стимулира безпристрастността и на Вашите прогнози.
NOMER14 написа:Спонтанно реших да попитам дали мога да участвам, защото не е сигурно дали ще я има нашата игра. Не прецених, че запитването ми ще е нечистоплътно и участието ми ще е прецедент. След като hydetoshi ми писа, че ще ме пусне, аз ще искам разрешение и от другите участници да съм в играта. Обещавам това участие няма да е заядливо, а нефенско и ще стимулира безпристрастността и на Вашите прогнози.
Лично аз нямам нищо против, от мен имаш ДА
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31
Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол
Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол
Нямам нищо против участието на фенове на други отбори със забележката, че работата на hydetoshi ще се увеличи. Затова редно е бройката им да бъде ограничена.
Относно предстоящия в петък мач моята прогноза е победа за гостите, т.е. за ЦСКА София с 1:3.
Относно предстоящия в петък мач моята прогноза е победа за гостите, т.е. за ЦСКА София с 1:3.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
Участвам.
Участвам. 0-5 за единственото ЦСКА което е на армията.
Eminem написа:
Срам е този евроидиот ФК Левски! Време е да ни закриват или да ни забранят да играем в ЕКТ
Срам е този евроидиот ФК Левски! Време е да ни закриват или да ни забранят да играем в ЕКТ
-
- Контакти: