ЦСКА - Левски
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА - Левски
Много ми е важно да разбера, Крюшу колко билета за мача ще купи, ще издържи ли платформата на Бест Тикетс и ще има ли виртуално изкупуване в размери, надхвърлящи многократно капацитета на естадиото 

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Red_Neck написа:Много ми е важно да разбера, Крюшу колко билета за мача ще купи, ще издържи ли платформата на Бест Тикетс и ще има ли виртуално изкупуване в размери, надхвърлящи многократно капацитета на естадиото
Джуджака да вземе да отпечати 120 000 билета сигурен съм че подуенци ще ги изкупят.
Отделно може да им даде заем с лихви на лихвите

- damyanov1963
gihuelo написа:Red_Neck написа:Много ми е важно да разбера, Крюшу колко билета за мача ще купи, ще издържи ли платформата на Бест Тикетс и ще има ли виртуално изкупуване в размери, надхвърлящи многократно капацитета на естадиото
Джуджака да вземе да отпечати 120 000 билета сигурен съм че подуенци ще ги изкупят.
Отделно може да им даде заем с лихви на лихвитеБате Насо ще ги оправи.
Знаеш ли, че това е идея

За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
-
- Контакти:
Ние със Соу сме 0 или по случайност 1 гол, което почти сигурно означава загуба. Обаче предвид братските чувства с нашите най-добрия приятели запечатани покрай двамата докарали мача пред пролетта на 99 година до решаващ за титлата и взели всички останали мачове настрани, най-вероятно ще се разминем с Х. За съжаление левскарите ще трябва да се съобразяват с наличието на Соу при нас и трябва да се съобразяват да е нулев. Вкарат ли 1 гол не можем го върна и 500 минути да се играе мача.
По изключение може и 1-1 ако стане някаква случайност и този мач не сме съвсем нулеви.
Иначе са слабаци и за голям бой ама не и от нулев ЦСКА. Виж ако влезе някой 100 килограмов фен на мястото на Соу залагам на почти сигурна наша победа. Просто отпада клеймото "нулеви", което е вече съвсем друго.
По изключение може и 1-1 ако стане някаква случайност и този мач не сме съвсем нулеви.
Иначе са слабаци и за голям бой ама не и от нулев ЦСКА. Виж ако влезе някой 100 килограмов фен на мястото на Соу залагам на почти сигурна наша победа. Просто отпада клеймото "нулеви", което е вече съвсем друго.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.
Този мач винаги ще бъде непредвидим.В случая ние сме в по - добра форма.Мисля че ще бием .
Aко Левски тук загубят,следващия кръг ни гостуват в Стара Загора и от 6 точки разлика се стопи до 2-3,3кръга преди края борбата за четвъртото място ще е епична.
I'M BLIND!IMPRESS ME!
k20dan4o написа:Победа за гостите и жълти картони за Евандро, Кери и естествено Малинов.
Демек за всички, които висят с картони.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Крушчич, ако не спечели тоя мач официално ще го линчуваме на Армията тоя смешник прост!
Teo написа:Крушчич, ако не спечели тоя мач официално ще го линчуваме на Армията тоя смешник прост!
[offtopic]Греди рязахме, гроб копахме, футболистите бихме, БФСто ремонтирахме, юношите бихме даже. Само треньора още не сме били. Но никога не е късно да слезем на нивото на ония, където събличаха Петев.
Аа грешка. Като нахлуха в Мездра, един блъсна Андоне.[/offtopic]
[offtopic]Ферарио го душиха с шал.
[/offtopic]