Първа лига XXIII кръг ''Левски'' - ЦСКА 24.02.2019 13:00

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

d.milanov
Контакти:

Re: Първа лига XXIII кръг ''Левски'' - ЦСКА 24.02.2019 13:00

Мнениеот d.milanov » 21 фев 2019 17:28

HardWork написа: Джеси и Енрике са ни най - добрите крила в момента.

И понеже никакви ги няма, ама щото видиш ли били най-добрите, те трябва да играят. ТОВА СА ДВАМАТА НАЙ-ГОЛЕМИ ФИГУРАНТИ В СЪСТАВА. И ако Енрике си има оправдание с контузията, то Джеси, когато и да седне на пейката, все ще е късно. И да, ако играят тея двамата, ще се сбъдне прогнозата ти - най-много да додрапаме до равен. И да, ако тия постоянно клечат на терена и шампиони няма да станем. Соу може да не е крило, но ще свърши повече работа, а Мауридес е задължителен още от първата минута.
По-мързеливи от тия двамата нямаме в отбора.

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 21 фев 2019 18:24

шивача написа:с оглед времето предполагам, че и двата отбора ще заложат на "биткаджии", така че Мауридес трябва задължително да е титуляр.
Предполагам, че Пенев ще стартира с трима опорни-Антов, Пинто и Бикел, като ако резултата е негативен(Да пази Господ), ще пусне Офанзивен футБолист. А двама от опорните ще помагат на бековете и ще пада яко блъскане през цялата среща.

В ляво няма да има на кой да помагат при тази схема. Само Бикел остана там.
Хайл Мусолини

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 21 фев 2019 19:06

1-1
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 21 фев 2019 21:33

CaptainBertorelli написа:
шивача написа:с оглед времето предполагам, че и двата отбора ще заложат на "биткаджии", така че Мауридес трябва задължително да е титуляр.
Предполагам, че Пенев ще стартира с трима опорни-Антов, Пинто и Бикел, като ако резултата е негативен(Да пази Господ), ще пусне Офанзивен футБолист. А двама от опорните ще помагат на бековете и ще пада яко блъскане през цялата среща.

Стивън Переира може да играе от ляво, Турицов/Атанасов в дясно, Чорбата и Бодура в средата. Бикел опорен пред него Пинто и Тиаго, Джеси и Евандро/Енрике по крилата, Соу таран. На мен би ми се искало да видя Евандро зад Соу, а Джеси и Енрике по крилата. Според мен Евандро е перфектен за фалшива девятка, но не вярвам Любо да излезе с толкова офанзивна тактика.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 21 фев 2019 21:39

Ако съм на мястото на Гришата, заповядвам на Стойкас Стоилас да играе ляв бек тоя мач. И поне 90 мин да поразсъждава какъв цървул е. И да обере народната любов. От всички сектори. :idea:
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 21 фев 2019 21:53

HardWork написа:
CaptainBertorelli написа:

Стивън Переира може да играе от ляво, Турицов/Атанасов в дясно, Чорбата и Бодура в средата. Бикел опорен пред него Пинто и Тиаго, Джеси и Евандро/Енрике по крилата, Соу таран. На мен би ми се искало да видя Евандро зад Соу, а Джеси и Енрике по крилата. Според мен Евандро е перфектен за фалшива девятка, но не вярвам Любо да излезе с толкова офанзивна тактика.

Стивън Перейра може да играе в центъра и в дясно. И на двете места не хваща ред, какво остава за ляво! Опорен пред Пинто ще е Антов, Бикел в ляво, очевидно е...
Хайл Мусолини

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 21 фев 2019 21:57

Тия тактики и схеми, дето ги пишете, са пълни глупости. Футболът е сложна игра. И не е за всеки, определено...
Единственото смислено, което прочетох, беше това на Шивача-за "биткаджиите" и с "оглед на времето". Защото днес и утре е слънчево и топло, а за мача ще е студ и мраз. Аз не зная дали трима опорни са правилното решение срещу този Левски( който е загадка и за нас), може и да е така.
Но не тактическите схеми ще решат мача, а хората на терена. Някой може да направи велик мач, друг може да направи страховита глупост-това няма как да се предвиди. Негрите и латиносите не обичат студ, не знаеш кой как ще реагира.
За Левски ключът е Мариани. Ако го опазите и изолирате, имате своите шансове. Ако не успеете в това-ще загубите мача.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 21 фев 2019 23:12

sin4ec написа:Тия тактики и схеми, дето ги пишете, са пълни глупости. Футболът е сложна игра. И не е за всеки, определено...
Единственото смислено, което прочетох, беше това на Шивача-за "биткаджиите" и с "оглед на времето". Защото днес и утре е слънчево и топло, а за мача ще е студ и мраз. Аз не зная дали трима опорни са правилното решение срещу този Левски( който е загадка и за нас), може и да е така.
Но не тактическите схеми ще решат мача, а хората на терена. Някой може да направи велик мач, друг може да направи страховита глупост-това няма как да се предвиди. Негрите и латиносите не обичат студ, не знаеш кой как ще реагира.
За Левски ключът е Мариани. Ако го опазите и изолирате, имате своите шансове. Ако не успеете в това-ще загубите мача.

Мариани на тежък терен няма да го бъде, ще го заритат, поне Малинов няма да играе, тоя Лилипут.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 21 фев 2019 23:28

W84me написа:
sin4ec написа:Тия тактики и схеми, дето ги пишете, са пълни глупости. Футболът е сложна игра. И не е за всеки, определено...

Мариани на тежък терен няма да го бъде, ще го заритат, поне Малинов няма да играе, тоя Лилипут.

Рейш ще се подхлъзва ли ,или и той може само на сухо ? :)

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 21 фев 2019 23:29

gihuelo написа:Рейш ще се подхлъзва ли ,или и той може само на сухо ? :)

Гледайте "Доктора" да не се подхлъзне, че ще отиде някое коляно ПАК :oops: :oops:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “ЦСКА”