delqnski47 написа:Никъв шанс.Иначе ако трябва да сме честни,тва не ти ли прилича малко на една дузпа на Горанов в един мач преди време..
Горе-долу да. Даже тука ръката е още по високо.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
delqnski47 написа:Никъв шанс.Иначе ако трябва да сме честни,тва не ти ли прилича малко на една дузпа на Горанов в един мач преди време..
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:delqnski47 написа:Никъв шанс.Иначе ако трябва да сме честни,тва не ти ли прилича малко на една дузпа на Горанов в един мач преди време..
delqnski47 написа:W84me написа:delqnski47 написа:W84me написа:400% дузпа за Враца.
А...изпревари ме.![]()
![]()
Подценяваш ме нещо...
Никъв шанс.Иначе ако трябва да сме честни,тва не ти ли прилича малко на една дузпа на Горанов в един мач преди време..
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
delqnski47 написа:W84me написа:delqnski47 написа:Никъв шанс.Иначе ако трябва да сме честни,тва не ти ли прилича малко на една дузпа на Горанов в един мач преди време..
Да,ама явно в ситуация,в която нарушителят няма видимост къде е топката явно не се свири.Поне аз оставам с такова впечатление.
W84me написа: а Спортала също не се бавят![]()
ugly bug написа:delqnski47 написа:W84me написа:delqnski47 написа:W84me написа:400% дузпа за Враца.
А...изпревари ме.![]()
![]()
Подценяваш ме нещо...
Никъв шанс.Иначе ако трябва да сме честни,тва не ти ли прилича малко на една дузпа на Горанов в един мач преди време..
Ааааа, ама хич ...
Тогава имаше УНИКАЛНИ трактовки на правилата...
filcolins написа:ugly bug написа:delqnski47 написа:W84me написа:delqnski47 написа:W84me написа:400% дузпа за Враца.
А...изпревари ме.![]()
![]()
Подценяваш ме нещо...
Ааааа, ама хич ...
Тогава имаше УНИКАЛНИ трактовки на правилата...
При Горанов имаше рикошет от бедрото, но тогава услужливо журналята прпуснаха да го кажат
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
Потребители, разглеждащи този форум: Gotzev.88 и 7 госта