ДА ПОЖЕЛАЕМ УСПЕХ

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Re: ДА ПОЖЕЛАЕМ УСПЕХ

Мнениеот Angoff » 12 авг 2008 22:35

msm написа:Аз казах вече в една от темите, че Локото ,Литекс и Черно море ги подкрепям с най-голямо удоволствие и искрено и желая успех, но Левски немога. Не защото съм против България или против увеличаването на коефициента на БГ отборите в Европа, а защото в последните месеци от фенове, треньори и управници на Левски се изля толкова много помия по адрес на ЦСКА, че ако кажа че ги подкрепям означава, че съм мазохист. Нека и те да разберат, че трябва да подкрепят БГ отборите, когато са в нужда и тогава да искат подкрепа за тях от другите.

Подкрям те с цялата си анатомия !!!
Това е фен на ЦСКА !
А на всички тея "Миротворци" , едно ше им кажа ... имаме един плакат на Агитката където пише следното ... една любов-една БОРБА-един отбор !!!
Ако на вас ви харесва да ви обиждат под път и над път разни Ганьовци с мустаци и с джапанки за 400 евро ... хууво , ма мене не ме устройва и на такива лаици само мачкане !!!
Ще пожелавам успех на отборът който е заел нашето с толкова труд извоювано място ... да да ама не !
Мразя ги и в червата но повече си обичам ОТБОРА !
Немога , характера ми не е мекушав , не съм "Миротворец" ... Предпочитам битката пред свалените гащи :evil:

П.С. Който копае гроб,сам пада в него !!!
Народна мъдрост която се отнася за Ганьо,Вуцан и всички злорадсващи привърженици на Фк Калъфка :!:
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Мнениеот baligo » 12 авг 2008 22:42

mgj8 написа:Нека пожелаем успех на българските участници в евротурнирите-Левски ,Литекс ,Локо -Сф ,Черно море.
Не се излагайте момчета да подкрепяте противниците им.
Нашето неучастие е причинено от наши си душмани!
УСПЕХ на всички!
Приятелю, нека и аз да се разпиша като кОлтурен и ЕнтелЕгентен. Късмет на всички евроучастници, а на вас късмет с новия отбор. Чичо Митко не веднъж е показвал, че може да прави отбор, така че силно се надявам чорбата да направите отбор и сега. На всеки нормално разсъждаващ футБОЛЕН човек му е ясно, че без силен ЦСКА, нема силен Левски и обратно. Просто Литекс не може да е фактор, отделни проблясъци - ДА, но фактор - НЕ! Иначе квото и да си говорим нито Левски, нито ЦСКА са нещо в Европа. ФАКТ! Всеки, който се падне с бг отбор се радва. ФАКТ! И ако изобщо каже някаква добра дума, то е просто от КУРтоазия. Забележете изказването на един от БАТЕ - "националния ви е един симпатичен отбор, който играе среден европейски футбол"... ХАХАХАХА и това да ни го каже един белорус! Но и това е ФАКТ! Това е респекта, който имат - "един симпатичен отбор"... Жалко е, не е смешно. Така че колкото и да се джавкаме, нито ЦСКА, нито Левски могат да притеснят един среден европейски отбор. В блатото сме и сини и червени. ФАКТ! Единственото, което ми дава надежда за Левски е, че Батков опитва да прави нещо за школата. Там е истината. От там може да дойде следващия Гунди, Якимов, Стоичков, Сираков, Балъков, Лечков, Янков, Михайлов... Та да се надяваме лудото американско лято да се повтори. А не да разчитаме на наемници и националните треньори да са принудени да викат бразилци и сърби. Както се вижда и вас сега ще ви спасят онези момчета, дето играят за фланелката и за да се докажат, а не за пари. Защо онея големите "звезди", дето ги домъкна тройчо - големия тренер се изнизаха като пръдня из гащи? Щото им е през оная работа, га не ги бие парата...

Искам пак да дойде времето и целия стадион да ври "БЪЛГАРИ ЮНАЦИ", а германците да напускат с наведена глава.
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 12 авг 2008 22:53

Отново се извинявам за оффтопика-приятелю много е лесно да ти отговоря-не всички левскари ,а и не само тук ви нападахме и подигравахме,на прима виста се сещам за @Апостола има и много други които са казвали,че вие и единствено вие заслужавате по право да играете квалификации,а и за лиценза много хора сме на мнение,че повечето отбори в Бг ако се гледат стриктно правилата трябва да им бъде отнет.Не забравяй,че ежедневно ваши привърженици влизаха в синия форум и пускаха обидни теми,мисля,че тук вината не е едностранна,в много от случаите си беше предизвикана от твои съмишленици,ако трябва да си напълно обективен,е добре да отчетеш този факт.
Аз си мисля,че с посещаемостта и действията по време на митинга,организиран от централния фен клуб на ЦСКА ,а след това и на първото събиране на отбора ви( в първия случай 3 000 души присъстващи,а във втория 50-на),вие сами си вкарахте жесток автогол,а и вместо да предизвикате съпричастност и симпатии,стана точно обратното.Мнението си за някои футболисти на ЦСКА,които наистина имат качества съм си го казвал нееднократно,още повече голяма част от тях са присъствали винаги в националния,а там няма деление на сини и червени.
Относно мнението ти под втория цитат-отговора ми важи и за първия ти пост-как искаш ние,останалите да помислим за ЦСКА,след като собственото му ръководство показва пълно равнодушие към всичко което се случи от началото на кризата насам? Как ние да помогнем,след като вие афиширате,че сте няколко милиона фенове,а когато трябваше да помогнете на любимия си отбор,се отзоваха малцина.спонсорите ви се разбягаха,треньора ви избяга,много от играчите също се махнаха.Нали твърдите,че ЦСКА е начин на живот,чиста и свята идея и т.н.? Ето -Димитър Пенев-шапка му свалям,той даде на всички един урок какво е да си цесекар,защото на този сят парите не са всичко.Прави си сам изводите ,за останалите които изброих,защото характера на един човек се проявява именно в такива,много трудно моменти.Най-лесно е да избягаш,да си кажеш:"Е*ал съм му мамата" и да си грабнеш шапката.Е,при всички тези факти,ти какво очакваш?

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 12 авг 2008 22:55

Така ли,а заради такива , и тоя от горния пост,ние как трябва да ви викаме ? И какво стана-пак се завъртя порочния кръг.От това да се сочим взаимно с пръст при кой отбор има по-големи идиоти,.......

Мен ли визизираш с това "идиоти"?Колкото и да не ти се вярва,поне 70% от приятелите ми са заклети Левскари.Винаги,ама винаги гледаме заедно футболни мачове,и седим заедно пред телевизора и коментираме!Но когато си очи в очи с човек,можеш да водиш нормален диалог,нали?Тук във форума ,само си чешем крастата.Злобата ми е породена единственно,от един ваш фен (Alex Tomov).Виж му коментарите по наш адрес,и ще разбереш за какво говоря!Трябва да търпя постоянно убиди от привърженици на Левски от сорта "свине","Турци","комунисти",и т.н....В същото време мразя комунистите повече от тях,нямам нищо общо с Турция,и др. убиди!Преди време,ми се случи следната ситуация:Пак бях с приятели(Левскари),и гледахме мача на Левски за влизане в Ш.Л.Пихме заедно,гледахме заедно,радвахме се заедно-всички бяхме Българи!.На следващия ден,след успешното влизане на Левски в лигата,изведнъж станахме пак Левскари и "чорбари".Пак подигравки,пак убиди.Е,питам те аз-пак ли да съм Българин,а на другия ден да ми вадят статистики?
Последна промяна от ***cska*** на 12 авг 2008 23:24, променено общо 1 път.
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Мнениеот baligo » 12 авг 2008 22:57

msm написа:
....

Добре Майки, някой от нас може и да ви подкрепят, но я ми кажи колко от вас ни подкрепиха, когато ни отнеха лиценза. Тогава също ставаше въпрос, за БГ отбор да участва в Европа. Някой изгради ли си мнение за футболистите или всички се радвахте на чуждото нещастие и ни пращахте във В група, че чак ни и закривахте.

....

Тоти, а ти си помисли, някой се сетили се по времето на отнемане на лиценза, как се чувстват футболистите на ЦСКА. Тези футболисти, които цяла година недопуснаха нито една загуба, с една единствена цел - шампионска титла и участие в ШЛ. Те бяха много повече професионалисти от всички отбори за изминалия шампионат. И какво, накрая ги разпродадоха на килограм. Тогава, кой помисли за коефициента и за родния трибагреник.

Добре бе пич, ние ли требаше да ви водим борбата?! Вие от цялото си сърце и душа искахте да разкарате Черепа, че бил левскар. Бил левскар, ама си плащаше като поп и чорбата никога немаше да стигне до това жалко състояние при него. После се кефехте като ви взе сиганина, пропиштяхте де що имаше форуми какъв велик бизнесмен е, европейски шампион щехте да ставате, снимахте се с добрия вълк, който после се оказа лъжливото овчарче... И на края кво искаш? Как може едни да ги задължават да плащат, а за другите да има нови и нови отсрочки? Ами и аз да съм и аз ще си кажа "чакай бе, аз ли съм глупака да плащам на държавата, а оня да се прай на итър петър?"
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 12 авг 2008 23:04

бях с приятели(Левскари),и гледахме мача на Левски за влизане в Ш.Л.Пихме заедно,гледахме заедно,радвахме се заедно-всички бяхме Българи!.На следващия ден,след успешното влизане на Левски в лигата,изведнъж станахме пак Левскари и "чорбари".Пак подигравки,пак убиди.

Е,добре де,и от моите приятели,голяма част са цесекари,спорили сме до посред нощите,ама чак пък да се обиждаме ? Еми покажи им,че си над тези неща, нека да видим докога ще ти се подиграват.Отново обърни внимание на следното ми изречение:
И какво стана-пак се завъртя порочния кръг.От това да се сочим взаимно с пръст при кой отбор има по-големи идиоти,.......

Потребителски аватар
LoLo
Контакти:

Мнениеот LoLo » 12 авг 2008 23:13

toti75 написа:в подкрепа на автора на темата, когото поздравявам за нея, ще кажа само - пичове - на терена не играят треньори и ръководители а момчета които се опитват да си вършат работата както могат и както им казва треньора - поне тях не мразете и не бъдете против тях. те са професионални футболисти и днес са при нас - току виж утре някой дошъл при вас и ви станал любимец /имаше такива случаи и в двете посоки/ ... така че мислете за бг, за коефициента и всичко което е свързано с трибагреника - пък тукашните неща - тук да си ги оправяме някак / дай боже ама май няма начин/ недейте позори страната с изцепки защото няма и смисъл - по простотията която може да се заформи хората навън няма да разберат че не шампиона ще участва някъде си, а само ще си направят изводите че който и да е все сме втора категория диваци ... стискайте палци за нашите момчета /добри или лоши такива са и са едни от нас - до вчера повече фенове - днес вече футболисти с отговорности/ така както аз свалям шапка на вашите момчета които въпреки всичко което става в клуба ви се опитват да пазят честта и името на отбора - футболистите нямат вина за нищо което се случва нито при вас нито при нас, затова не заслужават да бъдат освирквани и псувани ... а тиквите отгоре и да ги псувате - те са свикнали и не им дреме

Искам искренно да те поздравя за това,че си един от трезво мислещите хора и си направих регистрация тук в тези форуми с точно тази цел , да те поздравя и напълно да подкрепя твоето мнение
Формата е временна , класата е вечна !!!

Потребителски аватар
toti75
Контакти:

Мнениеот toti75 » 12 авг 2008 23:27

еххх защо не разберете колко безсмислен е тоя спор в момента точно .... вас ви окраде един мошеник и се изгаври с клуб с милиони фенове, с нас се изгаври батко като ни сложи за треньор един палячо и ни разпродаде отбора който донесе толкова радост и гордост на всички които обичат футбола като игра, а не само като клубно пристрастие, и батко се натресе на БАТЕ и заедно с новия "стратег" треперят дали ще сколасаме да бием някакви си беларуси - колкото и да са добри всъщност си е срам ... всички имаме повод да ни е срам, а колкото повече се караме и разправяме - толкова по-силни и сигурни стават те - защото те на това разчитат - вие ще гледате нас а ние ще гледаме вас ... но никой няма да си гледа в собствената паница и да им обърне достатъчното внимание на магариите с които ни ограбват ... разбирам да спорим когато всичко ни е на ред и спора е на терена - тогава спора си е естествен ... но сега когато едни чичковци с някаква власт ни се подиграват ние да се караме помежду си вместо да си искаме отборите силни и чисти - това не го разбирам ... освен ако дразнителите тук / и от двата полюса/ не си взимат хонорарите всяка вечер от когото трябва за да създават дрязги и напрежение ... или сме станали малоумна нация, което е най-жалкия вариант, който все се надявам че все още не е реален ...

Потребителски аватар
toti75
Контакти:

Мнениеот toti75 » 12 авг 2008 23:45

Тоти, а ти си помисли, някой се сетили се по времето на отнемане на лиценза, как се чувстват футболистите на ЦСКА. Тези футболисти, които цяла година недопуснаха нито една загуба, с една единствена цел - шампионска титла и участие в ШЛ. Те бяха много повече професионалисти от всички отбори за изминалия шампионат. И какво, накрая ги разпродадоха на килограм. Тогава, кой помисли за коефициента и за родния трибагреник.[/quote]

ами всеки който малко или много разбира от футбол е помислил, аз лично поне съм играл достатъчно години и си го помислих и казвам че не е справедливо, но това е само още едно потвърждение, че не футболистите са виновни - виновни са ръководителите, аз не казах никъде - елате и викайте за левски, казах - не псувайте и не освирквайте футболистите на левски утре - те вина нямат за отнетия линенз точно както и вашите футболисти нямат, те дори нямат избора да се откажат да играят в ШЛ на ваше място - защото имат договори според които играят където и когато им наложи клуба .. а ако дойдете на герена и започнете да освирквате и псувате - не Батков а те ще страдат от това - на оня му е през мустакатата работа за него е ежедневие ... това само исках да кажа с първия си пост :)

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 12 авг 2008 23:46

Хм,@toti75 в крайна сметка може да се окаже,че си прав за последното.Виж,тук има една стара тема,която може да те заинтересова.
Ка няма да затъпяваме,след като и малкото природни ресурси които имаме,се употребяват без никаква мисъл за бъдещето,след като от изградена добра училищна с-ма,не ни остана почти нищо,след като вместо да си пазим историческото наследство,което имаме,ние го рушим,не останаха освен Левски,Ботев и Вазов,никакви други неопетнени личности с авторитет,ама като гледам повечето днешни деца,след 20-30 години и тези велики българи може да бъдат забравени.
П.П. Айде,днеска яко оффтопик. :lol:

Върни се в “ЦСКА”