msm написа:Аз казах вече в една от темите, че Локото ,Литекс и Черно море ги подкрепям с най-голямо удоволствие и искрено и желая успех, но Левски немога. Не защото съм против България или против увеличаването на коефициента на БГ отборите в Европа, а защото в последните месеци от фенове, треньори и управници на Левски се изля толкова много помия по адрес на ЦСКА, че ако кажа че ги подкрепям означава, че съм мазохист. Нека и те да разберат, че трябва да подкрепят БГ отборите, когато са в нужда и тогава да искат подкрепа за тях от другите.
Подкрям те с цялата си анатомия !!!
Това е фен на ЦСКА !
А на всички тея "Миротворци" , едно ше им кажа ... имаме един плакат на Агитката където пише следното ... една любов-една БОРБА-един отбор !!!
Ако на вас ви харесва да ви обиждат под път и над път разни Ганьовци с мустаци и с джапанки за 400 евро ... хууво , ма мене не ме устройва и на такива лаици само мачкане !!!
Ще пожелавам успех на отборът който е заел нашето с толкова труд извоювано място ... да да ама не !
Мразя ги и в червата но повече си обичам ОТБОРА !
Немога , характера ми не е мекушав , не съм "Миротворец" ... Предпочитам битката пред свалените гащи
П.С. Който копае гроб,сам пада в него !!!
Народна мъдрост която се отнася за Ганьо,Вуцан и всички злорадсващи привърженици на Фк Калъфка

[/offtopic]