Разменено домакинство

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
madhool
Контакти:

Re: ЦСКА смени домакинството

Мнениеот madhool » 08 авг 2009 11:51

Защо да не става на "Армията"-стадионите на Андора и Дери да не са по-добри?Егати ташака.Защо Боби е член на УЕФА.Винаги сме си били дупедавци
ВСИЧКО ХУБАВО НА ТОЗИ СВЯТ Е СИНЬО!

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Мнениеот ivo1964 » 08 авг 2009 12:00

За пореден път приканвам Титан-ите да се стегнат и да оправят "Армията"!!! Знам, че не става за два дни, но и догодина ще има ЕКТ. А що се отнася до хапливите подмятания за Герена - не се притеснявайте, уважаеми сини привърженици (какъв добър тон, а?). Ние НЕ искаме да играем на Герена!!! Няма да ви го "осмърдим" - ще ви оставим тревата чиста, за да ви е сладка! И къде ви отиде българското? След като ви се падна Дебрецен, а на нас Динамо, отново започнахте да се надувате и да ни предричате страшни загуби. Но по-добре да отпаднем от Динамо, отколкото от БАТЕ или Дебрецен (да не забравяме и Тампере). Аз ви пожелавам успех и влизане в ШЛ, пъво защото сте БГ отбор и второ, защото коефициента работи за всички. Пожелайте ни и вие на нас същото, а простотиите да ги оставим за малко на страна.

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Мнениеот ivo1964 » 08 авг 2009 12:04

madhool написа:Защо да не става на "Армията"-стадионите на Андора и Дери да не са по-добри?Егати ташака.Защо Боби е член на УЕФА.Винаги сме си били дупедавци

Пич, "Армията е в окано състояние: терена от години не е подновяван, тоалетните са отвратитени (доколкото ги има), достъпа с кола е невъзможен - все пак не всички сме на 5 мин. пеша от стадиона, места за инвалиди НЯМА, официалните ложи не виждам с какво се различават от останалите места. Ако ще правят нещо Тита, да го правят както трябва! Не на парче!

Потребителски аватар
pajin_84
Контакти:

Мнениеот pajin_84 » 08 авг 2009 12:20

В понеделник ще се разбере,има кой да мисли за тва нещо.а според мен дори и да се сменят домакинствата,не мисля че е голям проблем,може да се окаже в крайна сметка плюс за Цска,че първия мач е в София!Успех и на Трите отбора!!! ;)

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 08 авг 2009 12:25

Добре де защо трябва да се сменят домакинствата след като може да играем в Бургас?

А УЕФА да ми ги разправя на шапката тия,че "Българска армия" не става.При положение,че е лицезирала оная крива ливада в Ирландия, и нашия трябва задължително да получи лиценз.Всичко друго ще означава,че и в УЕФА има отбори и държави които са по-равни от други.- :evil: :evil: :evil: :evil:
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 08 авг 2009 16:09

cska_90 написа:Добре де защо трябва да се сменят домакинствата след като може да играем в Бургас?

А УЕФА да ми ги разправя на шапката тия,че "Българска армия" не става.При положение,че е лицезирала оная крива ливада в Ирландия, и нашия трябва задължително да получи лиценз.Всичко друго ще означава,че и в УЕФА има отбори и държави които са по-равни от други.- :evil: :evil: :evil: :evil:

Изображение

На това ли казвате разорана, крива нива?Или: не съм видял, ама така каза Ники Цесекандров, значи е така ;) :mrgreen:

А това са кадри от "Българска армия"....Трудно ще получи лиценз от УЕФА стадион в такова състояние:

http://www.dnevnik.bg/sport/2009/07/21/ ... =1#picture
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 08 авг 2009 16:44

Кашчей написа:
cska_90 написа:Добре де защо трябва да се сменят домакинствата след като може да играем в Бургас?

Изображение

На това ли казвате разорана, крива нива?Или: не съм видял, ама така каза Ники Цесекандров, значи е така ;) :mrgreen:

А това са кадри от "Българска армия"....Трудно ще получи лиценз от УЕФА стадион в такова състояние:

http://www.dnevnik.bg/sport/2009/07/21/ ... =1#picture

Поне като копираш цитат , първо го прочети.
При положение,че е лицезирала оная крива ливада в Ирландия

Това в никакъв случай не означава:
На това ли казвате разорана, крива нива?

Ако се вгледаш по-назад , много добре си личи вълнообразният профил на терена. А ако изгледаш клиповете на Дери във youtube, ще видиш и кривите очертания на самия терен.

Потребителски аватар
124

Re: Разменено домакинство

Мнениеот 124 » 08 авг 2009 21:39

Момчета,Армията е в катастрофално състояние и това го знаете по-добре от нас...Не намесвайте БФС,Боби Михайлов ,УЕФА и т.н.Махнете тия глупости и си подкрепяйте отбора,ситуацията е много тежка.Някак трябва да влезете в групите,инак без приходите оттам става страшно.Вината е само в тези,дето управляват ЦСКА и никой в Европа няма да се върже на оправдания за тежко наследство,на молби за компромис(никакъв шанс!),или на стара слава.Хората дават средно 3.000.000 евро на участие и срещу това искат всичко да е по изискванията,инак-вън!Дори нашите се видяха в чудо за новите им изисквания,а знаете,че Левски вложи доста в терен,база и инфраструктура-и пак проблеми!Това са реалностите-не се заблуждавайте и не търсете под вола теле.Между впрочем,ако се класираме за ШЛ,имаме още проблеми за решаване и също ще берем ядове,но да видим...Ние(имам впредвид българския футбол и държавата) сами се вкарахме в лайната и никой не ни е виновен,не знам как ще излезем от тая ситуация.Айде стига минорни настроения,желая ви успех!

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Re: Разменено домакинство

Мнениеот защо » 09 авг 2009 15:39

Абе, и Армията на нищо не прилича, и както винаги всичко е останало за последня момент, а тоя концерт сигурно е ясен от години. А стадиона в Лондондери се видя, че е крив и неравен, да не говориме, че това за трите метра денивелация са си официални данни. Което прави към 2 градуса наклон, доколкото го смятам наум. Та сигурно е имало някаква възможност да се закърпи положението и на Армията, ама както обикновено там не са разбрали за какво става въпрос.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Върни се в “ЦСКА”