1-ви Кръг Славия-ЦСКА |15.07.17| 21:00ч.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 1-ви Кръг Славия-ЦСКА |15.07.17| 21:00ч.
Антон Недялков няма да играе заради лека контузия. Интересно ми е дали Стамен ще пусне младия Лясков, или ще сложи там Дюлгеров или Ал. Георгиев?! Иначе за мача Х,2 го виждам. Мачовете с Берое и Етър не ме убедиха, че сме готови за шампионата. Май повече говорим, отколкото трябва!
Последна промяна от HardWork на 14 юли 2017 21:16, променено общо 1 път.
Безпроблемно 2-0 за отбора на ГГ.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Не се търпи вече искам да си гледам отбора!!!
Венци и ЦСКА-София са стари приятели. Победа за гостите.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Хайде армейци ..... 32-та зове ......
Напред армейски лъвове
Напред армейски лъвове
HardWork написа:Антон Недялков няма да играе заради лека контузия. Интересно ми е дали Стамен ще пусне младия Лясков, или ще сложи там Дюлгеров или Ал. Георгиев?! Иначе за мача Х,2 го виждам. Мачовете с Берое и Етър не ме убедиха, че сме готови за шампионата. Май повече говорим, отколкото трябва!
Дали пък няма да го продаватна Коняспор?
- delqnski47
- Контакти:
onegavon написа:HardWork написа:Антон Недялков няма да играе заради лека контузия. Интересно ми е дали Стамен ще пусне младия Лясков, или ще сложи там Дюлгеров или Ал. Георгиев?! Иначе за мача Х,2 го виждам. Мачовете с Берое и Етър не ме убедиха, че сме готови за шампионата. Май повече говорим, отколкото трябва!
Дали пък няма да го продаватна Коняспор?
Нали казаха,че няма да го продават?
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
-
гражданин от село
Всичко е въпрос на кинти.
Тази вечер трябва да отидат повечко "Армейци" на стадиона ! Аз мисля, че отбора още не е сработен с оглед видяното срещу Берое. Струва ми се, че малко повече говорим от необходимото, което е присъщо на едно друго отборче от крайните квартали на София. Дано играчите са разбрали, че с пестене в определени мачове няма как да станат шампиони. Затова да ги започват ударно още тази вечер срещу сбирщината от Овча купел. Няма място за уважение, респект, феърплей и други подобни глупости. Писна ми да сме основни претенденти на селски отбори за титлата. ЦСКА ВИНАГИ трябва да е фаворит !
Срещу Берое, ЦСКА играха след тежък и натоварващ лагер в Трявна. Иначе днес очаквам отново традиционната вече, добра игра на ЦСКА.