6 кръг плейофи: Черно море - ЦСКА |13.05| 17:30ч.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

nosmoky
Контакти:

Re: 6 кръг плейофи: Черно море - ЦСКА |13.05| 17:30ч.

Мнениеот nosmoky » 09 май 2017 13:23

Teo написа:
Pragmatichen написа:[offtopic]Стамен Белчев не ми е приятен като човек с този нацистки поглед, но ще бъде груба грешка, ако ЦСКА го махнах от поста, този човек ТРЯБВА да е поне 4-5 год треньор, за да се превърне в институция и играчите да имат респект от него в дългосрочен план.
Ще бъде груба грешка, ако го махнат след някой слаб мач.[/offtopic]

[offtopic]Пичове, нали ви казах, че имам близък човек до Гришата които ми е приятел.
@ Стамен твърдо остава на поста и за следващия сезон, даже не е било коментирано неговото махане!
Човека работи прекрасно и само сляп човек не може да види колко много е израснал този отбор![/offtopic]

[offtopic]Не знам какъв човек ти имаш...ама аз отсега ти казвам, че Стамен няма да е треньор следващия сезон.[/offtopic]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 09 май 2017 18:07

nosmoky написа:
Teo написа:
Pragmatichen написа:[offtopic]Стамен Белчев не ми е приятен като човек с този нацистки поглед, но ще бъде груба грешка, ако ЦСКА го махнах от поста, този човек ТРЯБВА да е поне 4-5 год треньор, за да се превърне в институция и играчите да имат респект от него в дългосрочен план.

[offtopic]Пичове, нали ви казах, че имам близък човек до Гришата които ми е приятел.
@ Стамен твърдо остава на поста и за следващия сезон, даже не е било коментирано неговото махане!
Човека работи прекрасно и само сляп човек не може да види колко много е израснал този отбор![/offtopic]

[offtopic]Не знам какъв човек ти имаш...ама аз отсега ти казвам, че Стамен няма да е треньор следващия сезон.[/offtopic]

[offtopic]Личната охрана на Гришата ми го каза... Тони!
@ Нали тренираме заедно... дясна ръка му е. Където е по футболен повод той е до него.
Няма как да ме лъже...[/offtopic]

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 10 май 2017 14:31

Teo написа:
nosmoky написа:
Teo написа:

[offtopic]Личната охрана на Гришата ми го каза... Тони!
@ Нали тренираме заедно... дясна ръка му е. Където е по футболен повод той е до него.
Няма как да ме лъже...[/offtopic]

[offtopic]А за това не ти ли спомена нещо?

"Разбиха брутална банда, "запазена марка" им била нападението с мачете
10 май 2017 12:54 Автор: Елвира Георгиева Редактор: Виктория Ташкова

...Всички от престъпната група са криминално проявени и имат регистрации за различни престъпления, част от групата гравитирала около агитката на ЦСКА...."

Всичките ви фенове такива ли са?[/offtopic]
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 10 май 2017 17:31

Всеки човек може да е фен на даден отбор,важното е престъпниците да са в затвора.Натиска да се пусне престъпника за да се облагодетелства Левски е недупостим.За съжаление привържениците на Левски са такива.20 000 искаха бащицата да не бъде закачан и престъпника да продължи свободно делото си в България.
[offtopic]Изображение[/offtopic]
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 10 май 2017 19:53

krumeto написа:[offtopic]А за това не ти ли спомена нещо?

"Разбиха брутална банда, "запазена марка" им била нападението с мачете
10 май 2017 12:54 Автор: Елвира Георгиева Редактор: Виктория Ташкова

...Всички от престъпната група са криминално проявени и имат регистрации за различни престъпления, част от групата гравитирала около агитката на ЦСКА...."

Всичките ви фенове такива ли са?[/offtopic]

[offtopic]Като цяло смятам, че фена е фен, престъпника - престъпник. Понякога се случва освен фен някой да бъде и престъпник, това е то.

За съжаление въобще не е рядкост ултраси да се занимават с търговия с дрога, побоища и дори убийства по поръчка и друга престъпна дейност. Сравнително лесно в тези среди се намират кандидати, защото там има достатъчно хора, на които не им пука от нищо, алтави за петима и готови да се стоварят на главата на хора, с които дори не се познават (това последното и без това го правят, само дето в случая и пари взимат).

И между другото там където нещата стоят така клубовете изключително рядко успяват да изолират тия хора от стадиона, останалата част от агитката още по-рядко успява да ги изхвърли от редиците си и нерядко минават години преди тези хора да попаднат в лапите на правосъдието.. ако това се случи въобще. И това важи за огромна част от света, в България не са измислили нищо ново по въпроса.

Вместо да го мислим сини ли са червени ли са е редно да се запитаме дали полицията и съда ще се погрижат тези хора да преустановят дейност? Поне задържаните в момента...[/offtopic]
Относно мача ви с Черно море спокойно мога да кажа същото като за този с Дунав: ако си вкарате положенията - биете. Между другото не изключвам да е пак с 2 гола, но заради навика да пропускате може и 1 да е.

Ако се оливате с пропуските вече не знам, ама не очаквам да ви бият. Според мен и Х ще е успех за тях.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 10 май 2017 21:36

Важното е да не хвръкнем във небето да си помислим, че сме голяма работа и да подценим мача.

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 13 май 2017 06:28

Страхотно време и удобен момент да се посети Каварна днес ! Победа за ЦСКА !

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 13 май 2017 09:27

Гонзо ще скача да отмие срама на Левски... покажем ли си нашата игра, бедна му майка на антифутбола му!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 13 май 2017 18:17

Тегав мач.
Гонзо е паркирал яко автобуса ..... Нужна е по-голяма концентрация пред гола.
Очаквам скоро да влезе Кубемба.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 13 май 2017 18:19

Нищо не играем за сега, само някакво безцелно владеене на топката. :(

Върни се в “ЦСКА”