25 кръг Локомотив Пд - ЦСКА-София |18.03| 15:00ч.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

kiril.a.d
Контакти:

Re: 25 кръг Локомотив Пд - ЦСКА |18.03| 15:00ч.

Мнениеот kiril.a.d » 14 мар 2017 12:01

zaleza1234 написа:
kiril.a.d написа::) Тео, я да се позамислиш малко, как ще завърши мач, м/у локомотивеца Ераносян и Горнооряховеца Белчев? ;)...
Аз пък да ти кажа, май вече ще има "играли смо добро, паднали смо славно" ;)
"Наще определено играят с много фантазия в атака..." - колега, то само с фантазии, не става!!! - остават си само фантазиите за титли, купи, победи ;)...
Та пак ще кажа - ако не се усещате че Стамен Белчев издиша вече и уменията са му до тук, просто...губите! На този португалски отбор, треньор може да му бъде само Стойчо Младенов, но той, въпреки че е в добри отношения с Гришата, няма да дойде за треньор, на този отбор, който се пише че е ЦСКА!!! - надявам се сещате се защо ;)...
Та този мач, аз го виждам или 0:0, или 2:0 за Локото! А защо 2:0? - ми вкарали гол Локото, ония ще тръгнат да изравняват и ще получат втори гол.
Така че, със Стамен начело, играта им е да забъркат бетона ;)...А именно това няма да направи Стамен, защото от него "се иска" и като така, ще загуби мача.
Апропо, на колегата от залеза искам да напомня, че ЦСКА наистина е в сърцето, но човек има и глава, дай боже с разум в нея и не е лошо да употребява и главата си ;) А иначе, да - ЦСКА може да си остане в сърцето, въпреки главата...ако ме разбира, какво искам да кажа!

[offtopic]Търсиш разум в нашата държава??? Ти си непоправим оптимист. Ако имаше разум Томов и Гърнетата щяха да са в затвора. Спас Русев също щеше да е там от бая време. ГГ най-малкото нямаше да е в Б-я по схемата на дупнишките бизнесмени. Батков, щеше също вече да е разследван в прокуратурата, и като цяло мога да изреждам така до безкрай. Наистина ли в това гнездо на змии, ниско интелектуални търтей и откровени престъпници, ТИ, търсиш разума??? Пожелавам ти успех от все сърце, ако го намериш обади ми се, веднага заставам до теб на амбразурата. За съжаление не живеем в утопия и се налага да се справяме със заобикалящата ни действителност, от много време си задавам въпросите които косвено си засегнал и отговора идва от сърцето и от разума ми. За мен ЦСКА не е търговско дружество, за мен ЦСКА, колкото и пъти да се запитам е едно и също. Това са хората от лявата и от дясната ми страна които седят около мен на стадиона. Това е идея, това е чувство, това е утопията, това е когато баща ми ме заведа на мач с, ако не се лъжа бяха Стяуа и още имаше скамейки на Армията, паднахме 2:0 и бях толкова малък, че баща ми ме носеше в тълпата за да не ме смажат. И този мач ме запали, по какво ме запали, та ние загубихме??? Хората ме запалиха, запали ме атмосферата, запали ме чувството а не играта долу и хората в червени екипи на терена. Ако искаш ме разбери ако искаш не, няма да промениш мнението ми. Да, не всичко стана както ми се иска, но много пъти се случва така в живота. И аз го приех, приеха го и много други, приеха го всички за които ЦСКА е това което ти описах. Честно казано грам не мога да разбера позицията на другите, за които ЦСКА е просто някакво си търговско дружество. Сините ги разбирам, на тях и никакво внимание няма да обърна, те мен не могат да ме засегнат. Понякога, чувството в сърцето надделява над разума приятелю. Може би, при мен е така.[/offtopic]

[offtopic]Не, приятелю, не съм оптимист, а с напредването на годините...е все още съм реалистичен песимист. То, може ли да има оптимизъм в нашата държава? - и не само във футбола...
Но разум има винаги и при реализма и при песимизма! Дори бих казал, че който е оптимист, твърде малко използва разума си...
И за това, ЦСКА остана в сърцето ми, но разумът ми не възприема, това, което е, за ЦСКА!
Разбирам твоята позиция и на други, които подкрепят този отбор - може би сте изпаднали в безизходица, от липсата на друг такъв? Но моят реализъм, казва че това не е ЦСКА, когото помня, харесвам, обичам! - няма го стилът на ЦСКА, в този отбор!!! Няма нищо от ЦСКА, който е в сърцето и разума ми, за да го припозная! И виновен е не само Стойчо Стоилов, който изгони всичко останало от ЦСКА и с това промени стилът на ЦСКА, докарвайки го до Литекс, с неговите резултати и борби за място в четворката, но не и за шампионска титла! - ако не си го усетил още, предполагам ще го видиш! И тук е това, което казвам за треньора! - явно на Столиов и Гришата има харесва, но аз не го виждам като шампион или треньор на шампионски отбор!!! Та виновен е и Гришата, с неговия Литексен манталитет, това да не е ЦСКА!
А песимизмът ми казва, че на Гришата няма да му дойде цесекарски акъл, ще се води по акъла на Стоилов и този отбор ще си остане като Литекс!
Казваш хората на стадиона? Обстановката? - ами моето разбиране е, че хората на стадиона се менят, самият стадион се променя - дай боже за по-добро, НО, субектът ЦСКА е един и същ и трябва да е един и същ, за да бъде ЦСКА!!!
А аз не виждам субектът ЦСКА, в този отбор, по горните причини, а реалистичния ми песимизъм, ми казва че няма и да го видя! Е, ще изчакам да видя, какво представлява ЦСКА1948 и може и да ми напомни за ЦСКА, когото знам и обичам и може би ще припозная тях, за по-истински ЦСКА.
И искам да ти кажа, че сега, когато почти останах без отбор - да речем, подкрепям бащиния ми Пирин Блгр. и се радвам на успехите на Ицко Янев, в Нафтата :) - имам много по-трезва и реалистична мисъл, за всички отбори, без пристрастност!!! - ето, от ония дни, дори давах съвети на левсакрите, как да излязат от ситуацията с Русев, за да не последват изчезването на ЦСКА и те. Та може би, станах малко по-човечен, след като нямам причината да се дърлям ЗА някой отбор и ПРОТИВ някои отбори :)[/offtopic]
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

kiril.a.d
Контакти:

Re: zaleza1234

Мнениеот kiril.a.d » 14 мар 2017 12:21

Странджата написа:[offtopic]Така е - гласът на сърцето не е гласът на разума. Затова не веднаж писах - да не се стремим рационално да оправдаваме избора на сърцето. Но мнозина тука не могат да го разберат, може би заради това, че не обичат достатъчно силно, за да кажат - това обичам и толкова. А се силят да доказват защо обичат. Търсиш ли отговор на въпроса защо обичаш, значи не знаеш какво значи да обичаш.
Но ако си истински влюбен, не се опълчаваш срещу онези, които са влюбени, но не в това, което обичаш ти, а съпреживяваш, радваш се, че не си само ти влюбеният и на този свят няма само едно нещо, достойно за любов. Не обсъждаш защо и как е влюбен в друго, а не в твоето, а просто обичаш и си щастлив от това и от това, че има и други като тебе - влюбени и щастливи. Ако в душата ти няма място за това споделено щастие - значи не си влюбен, а си обсебен ....[/offtopic]

[offtopic]:) Странджата, приятелю...е сигурно аз съм по-северна натура, както се изразяват някои и давам повече предимство на разума, отколкото на сърцето. Не че съм забравил, какво е да си влюбен...бе наскоро се бях влюбил, макар и на дърти години ;) :lol:
Но някак си, извън онази любов, за която се говори истински - то и ти си се отплеснал малко като литературно отклонение, та точно към нея си отишъл ;) - та извън тази любов, някак си не разбирам други любови?!
Та така не съм и влюбен в никой отбор...нито в партия, нито в държава!!! - за моя хладен и разсъдлив разум, дори понятията Държава и Родина, са две различни неща! И не съм сам в това! - не помня ти от къде беше, но в София, през 90-те години и по-късно, имаше дори надписи по стените "Обичам Родината, мразя държавата"! - това, съвсем точно изразява и моята позиция, и то още от Тошово време, когато държавата, пак се грижеше предимно за себе си, а ние, гражданите, трябваше да се грижим за държавата, която ни се явяваше мащеха, а не майка! Т.е. държавата беше само управленския апарат, а не ние гражданите на тази държава! - ето я огромната разлика, в разбирането за държава, м/у източните цивилизации и западната цивилизация!!!
И аз да се отплесна, като историк: - извел съм формулата, че във древни времена, когато почнали да се образуват държавите, в западните цивилизации, хората се събирали и решавали да си направят държава, за обща защита и развитие. А в източните цивилизации, събират се 20 човека, решават и обявяват на останалите, че ще им направят държава, за тяхна защита, пък те, ще се грижат за тази държава и 20-те човека ;)
Може и да не е било съвсем така, но на това ме навява и днешните разлики м/у Изтока и Запада.
И днес, не виждам особена разлика, да не говорим че един нахален депутат, се беше изцепил по телевизията "Държавата, това сме ние!" - все едно че е някакъв монарх...Е как да обичаш такава държава???
А как да обичаш ЦСКА-София, на Стойчо Стоилов, който също заявява, че той е ЦСКА, а си го кара, като в Литекс???
Мразя лъжата, колкото и да съм реалистичен песимист и да знам, че светът се ръководи от лъжата! - и вчера, и днес...а сигурно и за в бъдеще...[/offtopic]
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

kiril.a.d
Контакти:

Re: 25 кръг Локомотив Пд - ЦСКА |18.03| 15:00ч.

Мнениеот kiril.a.d » 14 мар 2017 12:31

Teo написа:
kiril.a.d написа::) Тео, я да се позамислиш малко, как ще завърши мач, м/у локомотивеца Ераносян и Горнооряховеца Белчев? ;)...
Аз пък да ти кажа, май вече ще има "играли смо добро, паднали смо славно" ;)
"Наще определено играят с много фантазия в атака..." - колега, то само с фантазии, не става!!! - остават си само фантазиите за титли, купи, победи ;)...
Та пак ще кажа - ако не се усещате че Стамен Белчев издиша вече и уменията са му до тук, просто...губите! На този португалски отбор, треньор може да му бъде само Стойчо Младенов, но той, въпреки че е в добри отношения с Гришата, няма да дойде за треньор, на този отбор, който се пише че е ЦСКА!!! - надявам се сещате се защо ;)...
Та този мач, аз го виждам или 0:0, или 2:0 за Локото! А защо 2:0? - ми вкарали гол Локото, ония ще тръгнат да изравняват и ще получат втори гол.
Така че, със Стамен начело, играта им е да забъркат бетона ;)...А именно това няма да направи Стамен, защото от него "се иска" и като така, ще загуби мача.
Апропо, на колегата от залеза искам да напомня, че ЦСКА наистина е в сърцето, но човек има и глава, дай боже с разум в нея и не е лошо да употребява и главата си ;) А иначе, да - ЦСКА може да си остане в сърцето, въпреки главата...ако ме разбира, какво искам да кажа!

[offtopic]Мача с Левски не ни повлия, защото ние го спечелихме, но тъпия съдия им подари дузпа на тия инвалиди и се помислиха за нещо повече. Те не могат да ходят до Април сме пред пях![/offtopic]

[offtopic]:lol: Тео, ти пак с твоя оптимизъм и извъртане на нещата към любимия ти отбор - е как да не е повлиял, след като биеш Монтана, както се казва с 1 на мъка??? - разлика един гол, че и допуснат гол от Монтана!!!
А Стамен, да не може да бие този...разпилян и не обединен "Левски"? - е това, треньор ли е за ЦСКА??? А не е ли треньор, точно като за Литекс? ;)
Да, много е възможно през април, да изместите "Левски" предвид техните резултати с други отбори, но Тео, с този треньор, много е възможно да паднете още два пъти от "Левски"!!! - в "Левски" от как ги знам, а това е мноооого отдавна, умеят да играят на злоба и омраза, докато това не е било в стила на ЦСКА! - че и на Литекс ;) Въпреки че последните години, доста се смразиха с Литекс...
Та нямам против ентусиазма ти, ама за това и ще те подбъзиквам често ;) :lol:[/offtopic]

nosmoky
Контакти:

Re: 25 кръг Локомотив Пд - ЦСКА-София |18.03| 15:00ч.

Мнениеот nosmoky » 14 мар 2017 19:17

Тоя чака титла и Европа..и веднага ще дойде и ще каже...това вече е ЦСКА...аман от такива фенове. Пей в един хор с Кашчей и Беладона...ние и без теб ще се оправим.
В Пловдив ще пристигнеем
Ще разбием майните...

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 15 мар 2017 12:06

nosmoky написа:Тоя чака титла и Европа..и веднага ще дойде и ще каже...това вече е ЦСКА...аман от такива фенове. Пей в един хор с Кашчей и Беладона...ние и без теб ще се оправим.
В Пловдив ще пристигнеем
Ще разбием майните...

:lol: бе не знам кой е тоя, ама оня си има четири титли и Европа и пак не е ЦСКА ;)...
а с майните - леко...и внимателно! - и там имат навика да "разбиват" особено агитката на Локото, която повече прилича на агитката на "Левски" ;) ...
и ти вярвам, че и без ЦСКА ще се оправиш, само да си на стадиона ;) ...

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 15 мар 2017 13:41

Манолев официално е наказан за мача ..... Старшито нема да има дилеми за десния фланг на защитата ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 15 мар 2017 15:50

ВАЖНО !

От утре следобед (16.03) стартира продажбата на пропуските, която ще става във фен-магазина на Лаута (работно време от 11ч. до 18ч.). Феновете на Локомотив ще влизат на трибуна Спортклуб срещу 10 лева, а билетите за сектор А ще се продават на цена от 12 лева.

Plovdiv24.bg припомня, че дори за пловдивското дерби на Трибуна Спортклуб се влизаше срещу 7 лева.

Отпуснати са 1000 билета за привържениците на ЦСКА, които ще бъдат настанени в гостуващия сектор на стадион "Локомотив". Цената на пропуските е 10 лева. Билетите ще се продават в деня на мача на касата пред сектора за гости.

Бъди на стадиона! Подкрепи Локомотив в домакинския мач срещу ЦСКА, се казва в съобщението на официалния сайт на черно-белите.

Билети ще има за всички !

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 15 мар 2017 22:38

Тия поне са ни сложили оригиналната емблема, а не като ония комплексари от Подуяне!
@ Сега ще видите с каква емблема ще цъфнат сините следващия мач. Ще им сложиме емблемата на Динамо!

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 16 мар 2017 16:08

Труден мач Локомотив са силен отбор но и ЦСКА е крайно време да улучат ваксата и да разберат ,че мача се играе 90 минути.Очаквах малко по бляскава селекция от страна на Гр.Ганчев ,звездите на Лудогорец също не са от големи от отбори, но в Бразилия и от А окръжна можеш да да доведеш звезди за нашето първенство. При нас липсват халфове с фантазия ,като Марселиньо,Елиот Гранден,Тасевски. Погледнете как играе Мбапе в Монако а е на 18 години ,нашите скаути
е хубаво да се поразтършуват из Франция за млади футболисти.

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 16 мар 2017 19:17

Мисля, че оправдания от терена, не трябва да има...Също като вашия, тревното покритие беше подменено преди няколко месеца.

Изображение
Изображение

Върни се в “ЦСКА”