Какво се случи с нас?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Re: Какво се случи с нас?

Мнениеот dafquezz » 06 юли 2016 17:13

Ама точно това казвам и аз, просто Литекс законно си играе с друго име, това имах предвид.

MJ23
Контакти:

Мнениеот MJ23 » 06 юли 2016 17:14

bob_dylan написа:
DANS написа:2009 г. Левски стана шампион и с мълчаливото съъучастие на ГГ, като член на Изпълкома, когато най-добрият футболист на ЦСКА, беше откраднат от Лвски, на полу-сезона! Може би пък тогава Гришата спортно-технически игра честно, като загубихме точки от Литекс, точки, които можеха да ни направят шампиони?!

Изпълкома няма думата по трансферите! А въпросния Да Коща още Пената го разкри тогава, като заява, че "ЦСКА няма да плаче за Да Коща". До края на сезона вече беше твърда резерва при говедата.

Добре де, как така най-добрия ви играч на полусезона отиде при "говедата", пък остава резерва при същите тези "говеда" и тогава Левски става шампион!? ГГ ли се намеси, нали е вашия месия. Пък преди това нали ВБ пак ви прее*а и пак Левски спечели от тази работа. И той е втория ви вариант за месия. И как в тази патова ситуация се разделихте така като врагове помежду си, вместо да излезете с обща позиция, че и двамата всъщност са все същия х*й както се изрази колегата по-горе. Ясно е, че едно от нещата което обединява и червени и сини е омразата към другия. Но защо този път не ви обедини омразата към двете мутри, които са ви прецаквали в много близкото минало. Защо толкова много хора се надупиха и са готови на всичко само и само да дойде гномчето с паричките? И да ви прави 5 пъти поред шампиони!? И за шампионска лига вече се мисли!?
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА!!!

Adolf
Контакти:

Мнениеот Adolf » 06 юли 2016 17:27

dafquezz написа:Пиша тези редове с ясното очакване...

Респект за мнението ти.
Жалко, че повечето не разсъждават по този начин.
Поздрави

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 06 юли 2016 17:33

dafquezz написа:Ама точно това казвам и аз, просто Литекс законно си играе с друго име, това имах предвид.

Не баш. За да е законно името трябва да е уникално и да не заблуждава. В случая май не е баш така :roll:

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 06 юли 2016 17:41

popokutepetel написа:
dafquezz написа:Ама точно това казвам и аз, просто Литекс законно си играе с друго име, това имах предвид.

Не баш. За да е законно името трябва да е уникално и да не заблуждава. В случая май не е баш така :roll:

Не мисля, че е важно. Ако Черепа случайно се излъже да си изхвърля мръсните пари в канала, разбирай да плаща откраднатото от Лупи и Титан, тогава ЦСКА ще си съществува в най-законния и автентичен възможен вид. И при такова развитие, не вярвам ГГ да вземе да упорства като Дражев на времето, и да настоява, че ЦСКА Ловеч-София е истинския...

В тоя ред на мисли обаче, ако ГГ вземе, та се излъже да си дава мръсните пари за дълговете на истинския ЦСКА, то това ще бъде истинския ЦСКА, по всякакви морални норми.

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Мнениеот River Plate » 06 юли 2016 17:44

А ти освен ВБ друг вариант за спасение виждаш ли? Защото аз не.
На ГГ му е ясно, че планът му е да ликвидира колкото се може по-бързо ЦСКА и да яхне по-глупавата част от публиката, като ги лъже, че ще купува трофеи, история и емблеми.

Да и аз исках ГГ за ръководител, особено като обеща да оздрави клуба по модел Рейнджърс. Но той излъга 20000 пъти от тогава. Всъщност то не минаваше ден без да ни излъже с нещо или той или Милко Георгиев и там другите герои.

За сега единственото важно е да спасим нашето си ЦСКА, дали ще е ВБ, Митьо Очите или Елон Мъск ми е все тая.
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 06 юли 2016 17:48

River Plate написа:А ти освен ВБ друг вариант за спасение виждаш ли? Защото аз не.
На ГГ му е ясно, че планът му е да ликвидира колкото се може по-бързо ЦСКА и да яхне по-глупавата част от публиката, като ги лъже, че ще купува трофеи, история и емблеми.

Да и аз исках ГГ за ръководител, особено като обеща да оздрави клуба по модел Рейнджърс. Но той излъга 20000 пъти от тогава. Всъщност то не минаваше ден без да ни излъже с нещо или той или Милко Георгиев и там другите герои.

За сега единственото важно е да спасим нашето си ЦСКА, дали ще е ВБ, Митьо Очите или Елон Мъск ми е все тая.

Те законните варианти за спасение винаги са били само два. Единият е с прилагане на оздравителни планове.
Вторият за който не се говори, но е възможен е чрез покупка на предприятие, но той е възможен едва във фаза на ликвидация.

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 06 юли 2016 17:51

River Plate написа:А ти освен ВБ друг вариант за спасение виждаш ли? Защото аз не.

Точно това е най-тъжното, че и в двата варианта го духаме, както казах няколко пъти дотук. Единия уж ще плаща и уж ще сме ЦСКА, само че според мен няма да плаща и няма да сме. А ако случайно плати, ще сме по-черни тотаджии и от Локо на Динев.
В другия вариант ставаме Черноморец Бургас-София 2.
Невероятен избор.

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Мнениеот River Plate » 06 юли 2016 17:52

popokutepetel написа:

Те законните варианти за спасение винаги са били само два. Единият е с прилагане на оздравителни планове.
Вторият за който не се говори, но е възможен е чрез покупка на предприятие, но той е възможен едва във фаза на ликвидация.

То и на ГГ вариантът си е законен. Сменя си името на отбора и се правим, че е ЦСКА.
По-скоро вариантите са оздравяване с ВБ. Или А окръжна с ново дружество и който и да е начело.

То е ясно, че голяма част от феновете няма да стъпим на мач на ГМО-то от Микре/Етрополе/Ловеч/София.

В името на единството като вариант остава ново дружествои А окръжна. Но припознавачите трудно ще дадат задна. На тях им обещаха купи, бой на говедата, контроли с Интер, за тях това е важното.
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 06 юли 2016 17:54

dafquezz написа:
popokutepetel написа:

Не мисля, че е важно. Ако Черепа случайно се излъже да си изхвърля мръсните пари в канала, разбирай да плаща откраднатото от Лупи и Титан, тогава ЦСКА ще си съществува в най-законния и автентичен възможен вид. И при такова развитие, не вярвам ГГ да вземе да упорства като Дражев на времето, и да настоява, че ЦСКА Ловеч-София е истинския...

В тоя ред на мисли обаче, ако ГГ вземе, та се излъже да си дава мръсните пари за дълговете на истинския ЦСКА, то това ще бъде истинския ЦСКА, по всякакви морални норми.

Всичките врътки на Гнома целят да не плаща дългове. Това, че гони индулугенции да не влезе в затвора е едно на ръка.
Защо не иска да покрива дълговете не знам. Факт е, че си напазарува три контроли две от които с Интер и Удинезе, които са за не по-малко от 1 млн. евро за всяка. С тези пари спокойно можеше да предложи и да започне да изпълнява оздравителен план. Гледах списъка на приетите вземания на кредиторите. Реално задълженията към държавата са 14 млн. Ако се внесат сега 1 млн. лв. и се направи погасителен план, като евентуално се договори да не текат лихви върху сумата от този момент половината дългове са покрити. Остават още толкова на другите кредитори. Те обаче ако искат да получат каквито и да е пари (тъй като активите на ЦСКА са практически на мизерна стойност) трябва да се откажат от част от вземанията си, а за останалата част да се постигне споразумение как да им бъдат изплатени във времето. Реално при един добър мениджмънт и добра политика с две достигания до групите на ЛЕ всичките тези задължения щяха да бъдат покрити.

А Божков що се натяга да става пак собственик на ЦСКА пък си нямам идея. За кво му е на баир лозе и какво цели не е ясно.

Върни се в “ЦСКА”