Дайте графика за контролите и на двете ЦСКА-та. ако не ви затруднявам. Аз няма да правя никакви избори и съм го зявил и пред лошите, не и за да им доставям удоволствие, следя и подкрепям оттук нататък и двата армейски клуба, без да правя разлика. След година или две, ако все още са налице и двата, ще преценя кой какво е направил за т.нар. деца както честичко ги употребяват на ЦСКА или мъже и чак тогава може да си избера кой на първо и кой на второ место в сърчицето. За търговски дружества в моето сърчице място няма, за манипулации съвсем пък няма. Стегнете се маличко в кръстовете и не се делете на групички да им правите хорошото! Само това не допускайте да се случва, минете с един мокър парцал и тези против, и тези за и изтрийте графитите на лошите. Тези, които не щат да припознаят, ще ги попитам едно- мили деца, вие правили ли сте си някога ДНК тестове, за да видите дали не са ви сбъркали в родилното отделение навремето и дали вашите родители не са припознали нечие друго бебче? Не, предполагам, ами тогава какво искате от ЦСКА - да си кисне в аматьорския футбол и да има дългове в следващите 50 години (не платени и то, а разсрочени за толкова и къде е логиката да избера Божката), че да се не опетни честта и достойнството на вас и Ади Зафиров? Е па неговото си е опетнено, щом е отишъл при Божката да работи.

Това в кръга на майтапа. За себе си съм решил следното нещо, щом като ще съществуват две ЦСКА-та, едно-две в Б група и то баси якото, дай боже всекиму по света да си има примерно два Арсенала или две Барселони да им се радват дечицата, та щом ще са два отбора, можем само да се гордеем, защото червената общност ще се разраства, а армейските успехи ще се увеличават. Стига сте си променяли позицията през час, ден или два, че е смешно това дето правите и осмисляте дните на много лоши люде. Не ми потвърждавайте съмненията, че в ЦСКА е било пълно с предатели, защото натам отиват нещата като извод. То им казват хората хиляди пъти- нема автентичен отбор, нема такова животно да се роди (то даже всеки новосъздаден ще е много по-автентичен от предишните), а те са си въобразили децата, че футболчето е започнало и ще свърши с тях. Та вие се отричате от баце Ицо така ли да разбираме, ментета сте си ами как! За какво сте пляскали и скандирали името му тогава не мога да разбера? Каквито и кусури да има, никога няма да се отрека от нито една червена легенда, точно и това ми пречи да направя избор някакъв, а и не е нужно си мисля. За какво сте го бранили, когато лошите го наричаха кюрд по форумите? Не разбирам това делене защо ни е. Така че мятайте фиксчърите с предсезонните срещи, каквото мога и се предава ще го гледам. Дайте и някакви линкове за официалния сайт или форум да си четем за селекциите и контролите на старото и новото ЦСКА, за да се информирам отнякъде, че не знам кой къде е и за кого се отнася.