Пенко Пенков напусна ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Re: Пенко последва Паредес! Защо???

Мнениеот unist_gp » 01 авг 2009 17:18

Защо ли е напуснал? Има една песен -Пари за нищо и мацки без пари- :) писнало му е на човека, той е бизнесмен и иска да печели пари, а не да губи. Той за три месеца сигурно даде всичко спечелено за последните 5 години и арабите са му казали да се маха от тази губеща инвестиция.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4KOpepmI7r8[/youtube]

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 01 авг 2009 18:52

ko6rata написа:Пенко Пенков беше един от малкото свестни в управата в последните години! Аз не намирам причина да напусне... Това с картотеките са си виновни от ПФС (Подуенски Футболен Съюз)

:mrgreen: Пак ли заговор срещу великото четирибуквие? Щото има една версия, че Пенков е напуснал поради пълното безпаричие и хаос на армията, а не във футбола като цяло. Като подобни бяха думите и на Паредес и после посмекчени по медиите.

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 02 авг 2009 00:00

Пенков: Тръгвам си заради пресата!

Подалият оставка изпълнителен директор на ЦСКА - Пенко Пенков, изтъкна пред "Топспорт" като една от причините за това си действие не друг, а журналистите.

Вече бившият шеф на "Българска армия" бе красноречив в своите думи и не пожела да коментира почти нищо от прекарания си период в най-титулования роден клуб. Както е известно, Пенков встъпи в длъжност изпълнителен директор, каквато има и Венцислав Живков, след като "Титан" окончателно откупи ЦСКА от индийския магнат Прамод Митал и Александър Томов.

"Причината за подаването на моята оставка не е една, а са много. Честно да ви кажа, един от доводите ми са журналистите. Звъните ми по сто пъти на ден. Питате ме за всевъзможни глупости, които се били появили в някой сайт. Имам малко дете, не може да ме търсите следобед. За какво въобще ми звъните, като после ще си напишете нещо според настроението ви. Разочарован съм от работата на медиите. Не се прави така. Писна ми, честно ви казвам", с приятелски тон обясни Пенков.

Въпреки спонтанното си напускане изпълнителният директор в оставка остава с отлични чувства към "червения" тим. "Аз съм от ЦСКА и винаги ще си остана фен на този отбор. Няма да пропускам мач. Детските ми години са преминали на "Армията", имам сантименти. ЦСКА винаги ще се бори за титлата", заключи Пенков.

Предполага се, че една от причините за неговото напускане е проблемът с картотекирането на Тодор Тимонов и Николай Манчев от Ботев (Пд).
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 02 авг 2009 00:45

Преди малко чух, че според Д. Борисов си бил тръгнал, защото се уморил, всеки ден го търсели да решава някакъв проблем. Не знам дали е вярно, че го е казал, ама със сигурност е вярно, че на всеки ще му писне да работи така.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Върни се в “ЦСКА”