GOLEADOR написа:Хубава победа,целта е изпълнена (3 точки,без контузии и кота 100 е премината).Божилов не трябваше да го изпускаме,за мен това е грешка на Янев.
Хайде сега...
Гола го пиши на Тошко Янчев.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
GOLEADOR написа:Хубава победа,целта е изпълнена (3 точки,без контузии и кота 100 е премината).Божилов не трябваше да го изпускаме,за мен това е грешка на Янев.
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
GOLEADOR написа:@Beladona
Ах,колко сме иронични.Всеки може да сгреши като напише убеден с о,случва се.Но поне човека не се прави на такъв какъвто не е.Как издържаш на това двуличие не знам.
Teo написа:В отбора на Тошко има момчета които ще ги вземем по натам... хубав мач се получи.
Venko123 написа:Teo написа:В отбора на Тошко има момчета които ще ги вземем по натам... хубав мач се получи.
Ако ще ходим в "А" окръжна, ще ни свършат работа, да.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Red joker написа:GOLEADOR написа:@Beladona
Ах,колко сме иронични.Всеки може да сгреши като напише убеден с о,случва се.Но поне човека не се прави на такъв какъвто не е.Как издържаш на това двуличие не знам.
Сигурно с отврашчением
Venko123 написа:Teo написа:В отбора на Тошко има момчета които ще ги вземем по натам... хубав мач се получи.
Ако ще ходим в "А" окръжна, ще ни свършат работа, да.
W84me написа:Между другото Галчев е станал голям плеймейкър, пасчета, фалове, трябва да го пробват в национала![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 4x4 и 7 госта