"В"група XIV кръг:Балкан (Варвара) - ЦСКА (София)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

11_best
Контакти:

Re: "В"група XIV кръг:Балкан (Варвара) - ЦСКА (София)

Мнениеот 11_best » 12 ное 2015 13:54

727150 написа:Участието на ЦСКА съсипа романтиката на ЮЗ В група.Всичко се прави за да се угоди на ЦСКА.На Балкан Варвара им търсят 10 000 лева от полицията в Пазарджик за охрана.А спокойно мачът можеше ла се играе във Варвара.Отпускат 150 билета за гостуващата агитка в "козарника" и толкоз."Козарника" е наименованието на клетката за гости в село Варвара.Отделно на това феновете на ЦСКА за пръв път щяха да чуят на живо химна на шампионска лига , защото досега не са го слушали , а в село Варвара го пускат преди мача.

Ей наглостта няма граница, сякаш не играха напечени мачове за купата с полуаматьори на Лазур. БФС съсипва футбола, не феновете на ЦСКА. И ние от това негодуваме, а представяш ли си да сме в А окръжна. Надпреварвахте се да ни плашите с Пасарел и Подгумер, ама се вижда, че с нов или стар отбор мястото на ЦСКА е в А група. Колкото до химна на ШЛ във вашите уши трябва да звучи като погребалния марш или нещо еротично от Мадона. Богаташите си направиха секс екскурзии, а вие пропихте парите най-безцеремонно.

По темата: 0:8, ако се натегнат, 0:3, ако са с нагласата от мача с Героя. Ентусиазма за сензация на местните отбори го изпарихме след 7:0, 0:11 и 0:2, така че на стадиона ще сме само цесекари - пътуващи и местни.
И извън темата: Номер 9 и номер 13 от ЦСКА трябваше да получат повиквателна за двустранната игра на националния отбор. Най-добрите български играчи на постовете си в момента.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 12 ное 2015 16:09

11_best написа:[offtopic]
727150 написа:Участието на ЦСКА съсипа романтиката на ЮЗ В група.Всичко се прави за да се угоди на ЦСКА.На Балкан Варвара им търсят 10 000 лева от полицията в Пазарджик за охрана.А спокойно мачът можеше ла се играе във Варвара.Отпускат 150 билета за гостуващата агитка в "козарника" и толкоз."Козарника" е наименованието на клетката за гости в село Варвара.Отделно на това феновете на ЦСКА за пръв път щяха да чуят на живо химна на шампионска лига , защото досега не са го слушали , а в село Варвара го пускат преди мача.

Ей наглостта няма граница, сякаш не играха напечени мачове за купата с полуаматьори на Лазур. БФС съсипва футбола, не феновете на ЦСКА. И ние от това негодуваме, а представяш ли си да сме в А окръжна. Надпреварвахте се да ни плашите с Пасарел и Подгумер, ама се вижда, че с нов или стар отбор мястото на ЦСКА е в А група. Колкото до химна на ШЛ във вашите уши трябва да звучи като погребалния марш или нещо еротично от Мадона. Богаташите си направиха секс екскурзии, а вие пропихте парите най-безцеремонно.

По темата: 0:8, ако се натегнат, 0:3, ако са с нагласата от мача с Героя. Ентусиазма за сензация на местните отбори го изпарихме след 7:0, 0:11 и 0:2, така че на стадиона ще сме само цесекари - пътуващи и местни.[/offtopic]
И извън темата: Номер 9 и номер 13 от ЦСКА трябваше да получат повиквателна за двустранната игра на националния отбор. Най-добрите български играчи на постовете си в момента.

По темата и от мен: Авторът й прогнозира 0:12, но аз ще съм малко по-скромен в предвижданията си: 0:10 :)
И извън темата: Номер 9 и номер 13 трябва да получат повиквателни, съгласен съм, но за двустранната игра на аматьорския национален отбор. И как ли си преценил, че са най-добрите български играчи на постовете си в момента, сигурно не се водиш от никакви фенски пристрастия? :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 12 ное 2015 18:37

TristaNNN написа:
11_best написа:[offtopic]

По темата: 0:8, ако се натегнат, 0:3, ако са с нагласата от мача с Героя. Ентусиазма за сензация на местните отбори го изпарихме след 7:0, 0:11 и 0:2, така че на стадиона ще сме само цесекари - пътуващи и местни.[/offtopic]

По темата и от мен: Авторът й прогнозира 0:12, но аз ще съм малко по-скромен в предвижданията си: 0:10 :)
И извън темата: Номер 9 и номер 13 трябва да получат повиквателни, съгласен съм, но за двустранната игра на аматьорския национален отбор. И как ли си преценил, че са най-добрите български играчи на постовете си в момента, сигурно не се водиш от никакви фенски пристрастия? :roll:

А бе не знам ,ама двама от нашите аматьори са викнати в младежкия национален :!: Кво ше кажеш... ;)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 13 ное 2015 10:23

TristaNNN написа:И извън темата: Номер 9 и номер 13 трябва да получат повиквателни, съгласен съм, но за двустранната игра на аматьорския национален отбор. И как ли си преценил, че са най-добрите български играчи на постовете си в момента, сигурно не се водиш от никакви фенски пристрастия? :roll:

Кажи една "деветка" - в българските групи, с по-добри качества и в по-добра форма от Пр. Йорданов в момента... Ей така, извън фенските пристрастия...

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 15 ное 2015 14:38

11_best написа:
TristaNNN написа:И извън темата: Номер 9 и номер 13 трябва да получат повиквателни, съгласен съм, но за двустранната игра на аматьорския национален отбор. И как ли си преценил, че са най-добрите български играчи на постовете си в момента, сигурно не се водиш от никакви фенски пристрастия? :roll:

Кажи една "деветка" - в българските групи, с по-добри качества и в по-добра форма от Пр. Йорданов в момента... Ей така, извън фенските пристрастия...

Аз :mrgreen: Вие сте се побъркали, Преско е рядко срещано дърво и това се виждаше във всички негови мачове в А група, колкото и рядко да го пускаха.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 15 ное 2015 15:57

Само два на нула,но важното е контузията на Бранеков да не е сериозна.14 от 14 - явно критерия за нивото на ЦСКА ще са мачовете за купата.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 15 ное 2015 16:45

М...да, мачовете във В групата се превръщат в рутина за ЦСКА! Какво ще запомним от този мач? Три греди, два отменени гола, два вкарани гола за ЦСКА, както и контузия(да се надяваме, че ще е лека) на Бранеков! А, щях да забравя, опълчението на домакините също трябва да бъде отбелязано, но това не е новост някой отбор да играе по този начин срещу ЦСКА!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 15 ное 2015 18:16

Футболистите на ЦСКА трябва да се трудят повече на терена, да играят по концентрирано. Първото полувреме Преслав Йорданов бе изолиран. Крилата не работеха, средата също не беше в час. Затова и се стигаше до възможности за контри на домакините.
Второто нашите малко вдигнаха скоростта и логично паднаха голове - цели 4 от които 2 отменени поради засади.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 15 ное 2015 20:36

Red joker написа:А бе не знам ,ама двама от нашите аматьори са викнати в младежкия национален :!: Кво ше кажеш... ;)

Абе не знам, ама младежите ви ядат пердах по 4 парцала от Левски, смятай колко са качествени ;)
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 15 ное 2015 20:51

W84me написа:
Red joker написа:А бе не знам ,ама двама от нашите аматьори са викнати в младежкия национален :!: Кво ше кажеш... ;)

Абе не знам, ама младежите ви ядат пердах по 4 парцала от Левски, смятай колко са качествени ;)

Кви младежи,къв Левски бе. :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”