deepdish97 написа:DANS написа:На Микревския хитрец, съвсем скоро ще му лъсне лъжливия гол задник!
За съжаление, той е поредният "бос", който ползва ЦСКА за свои користни цели, без да дава нищо!
Малоумното герберче което още малко ще се обясни в любов на Боко-педераса си написа бълвоча
Авторче, на такива дребни, платени душици, като теб, аз избягвам да отговарям, както и да влизам в полемика.
Но ще направя изключение!
Първо, ГГ допреди година и половина беше най първа дружка на Пеевски и Цветан Василев!
Второ, същия ГГ едва не направи м..ет на ББ, при откриването на "завода" за автомобили!
Трето, "КОЙ" изпращаше футболистите на Литекс да си изкарват премиите "анално на магистралата", същия "герой" не заплаши ли Сашо Диков да не излъчва казаното от него?!
Аз не искам такъв човек да е начело на ЦСКА и да се кичи с него, като с брошка!
п.п.
Аз не съм "партиец", в този форум съм преди да има ГЕРБ, мерб и каквото и да било друго,
привъженик съм на историческата кауза на ВМРО, но не и на сегашната крадлива партия носеща същото име,
всичко което пиша тук, е по мое лично убеждение и изказвам собственото си мнение!
Така че "скъпи" тролчета, развалям вИ играта БЕЗПЛАТНО!